Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Σαν... σχολική εκδρομή η έξοδος των Μαυραετών!


ΣΑΜΙΕ......ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ......;;;;;;;; 
Με εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Δόξα, Θανάση Σάμιουπρος τον γενικό αρχηγόΑντώνη Κασδοβασίλη, η αποστολή της ομάδας δεν θα ταξιδέψει από την προηγούμενη για την Θεσσαλονίκη και δεν θα μείνει σε ξενοδοχείο, όπως γίνεται σε κάθε μετακίνηση σοβαρής ομάδας, αλλά θα ταξιδέψει λίγες ώρες πριν το παιχνίδι οδικά για την συμπρωτεύουσα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση στις 10 το πρωί, κολατσιό στην Ασπροβάλτα (για να σπάσει η μονοτονία του ταξιδιού) και σαν μια καλή… σχολική εκδρομή, που τηρεί πιστά το πρόγραμμα της, θα φτάσει στο Κορδελιό στις 1 το μεσημέρι............................

Και αν δεν πάρει φωτιά το Κορδελιό (όπως λέει και το παλιό άσμα) …από τα γέλια, για αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο στρατόπεδο των «μαυραετών», τότε μετά από ενενήντα λεπτά οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας και όχι κάποιοι ερασιτέχνες, θα μπουν στο γήπεδο στις 2.30 για να διεκδικήσουν την πρόκριση από τον αξιόμαχο Οδυσσέα Κορδελιού.

Κάπελ: «Φεύγω για την βίζα, το διαβατήριο ή ότι άλλο…»

Το τελευταίο απίστευτο είναι το νέο «κρούσμα Κάπελ». Ο νεαρός Ολλανδός βλέποντας ότι δεν υπάρχει τίποτα όρθιο σε θέματα πειθαρχίας …ξαναχτύπησε! Αργά χθες το βράδυ ενημέρωσε με SMS τον Κασδοβασίλη ότι φεύγει για Ολλανδία για να φτιάξει το διαβατήριο του που είχε λήξει!!! Και στον Τζαναβάρα μίλησε για την βίζα του. Φυσικά το τι χρειάζεται στα καλά καθούμενα διαβατήριο ή έστω βίζα ένας κοινοτικός ποδοσφαιριστής είναι μια άλλη ιστορία…

Από την άλλη υπάρχει και μια πληροφορία που θέλει τον νεαρό Ολλανδό να είναι απλήρωτος και εξ αιτίας αυτού να συμπεριφέρεται έτσι, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: