Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ με αποφάσεις του Δ.Σ. !


Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Π.Σ.Δράμας γνωστοποιούνται τα θέματα συζήτησης του περασμένου Δ.Σ. (17-10-2012) και οι αποφάσεις που ελήφθησαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων.



ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Χατζησαρόγλου Γεώργιος, Παντελίδης Δημήτριος, Περσίδης Δημήτριος, Κωτούλας Γεώργιος, Τοπαλίδης Γεώργιος, Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Μπακαλοπουλος Γεώργιος, Χατηπουργάνης Φώτιος, Τσιμπλίδης Χρήστος, Δαϊλάκης Απόστολος
ΑΠΟΝΤΕΣ: Βασιλειάδης Αναστάσιος
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία άρχισε η συνεδρίαση.
ΘΕΜΑ 1ο Διαβάστηκε από τον πρόεδρο η τρέχουσα αλληλογραφία και έλαβαν γνώση αυτής όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 2ο Επικύρωση πρακτικών Επιτροπής Πρωταθλήματος Ε.Π.5/17-10-12.

ΘΕΜΑ 3ο Εγκρίθηκε μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Διαιτησίας να πραγματοποιηθεί η τρίτη σχολή διαιτησίας.
ΘΕΜΑ 4ο Αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι την 26-10-12 για την έκδοση δελτίων και επικυρωμένων πιστοποιητικών γέννησης ποδοσφαιριστών στα παιδικά πρωταθλήματα.
ΘΕΜΑ 5ο Αποφασίστηκε η κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου 2012-2013 να γίνει την Παρασκευή 26-10-2012 και η διεξαγωγή των αγώνων που θα προκύψουν να γίνει στις 7-11-2012.
ΘΕΜΑ 6ο Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Π.Σ. Δράμας κ Καλοσίδης Φίλιππος, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για το άνοιγμα των λογαριασμών της Ε.Π.Σ. Δράμας στην τράπεζα Πειραιώς.
ΘΕΜΑ 7ο Αποφασίστηκε η προμήθεια 60 αυχενικών κολλάρων και 60 λαβίδων γλώσσας, τα οποία θα δοθούν στα σωματεία της Ένωσης
ΘΕΜΑ 8ο Αποφασίστηκαν οι τιμωρίες:
- του σωματείου ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΥ με την ποινή της έγγραφης επίπληξης για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 7-10-12 ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΥ- ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
- του σωματείου Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ με την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και χρηματικής ποινής 50 ευρώ για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 6-10-12 ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ – Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ.
- του σωματείου ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ με την ποινή της έγγραφης επίπληξης για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 7-10-12 ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ- ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ.
- του ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Α. αρ. δελ. ΕΠΟ 1139523 του ΑΡΗ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο αγώνα για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες από τις 18-10-12, για όσα αναγράφονται στο Φ.Α. της 7-10-12 ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ-ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ.
ΘΕΜΑ 9ο Αποφασίστηκε η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση όλου του αρχείου της Ε.Π.Σ. Δράμας, με σκοπό την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους φίλους του Δραμινού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Μην υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση ο Πρόεδρος έληξε τη συνεδρίαση.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ε.Π.Σ. Δράμας
Δαϊλάκης Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια: