Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1-0


Δεν είχε συνέχεια το νικηφόρο σερί που ξεκίνησε περί τα τέλη Ιανουαρίου για την Προσοτσάνη, η οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0 (57ο Χουσεΐν Ογλού) στην Ξάνθη από τον τοπικό Ορφέα. Μια ήττα που θα μπορούσε να την είχε αποφύγει το συγκρότημα του Γιώργου Μάλλιου αν πέντε λεπτά νωρίτερα της επίτευξης του γκολ των γηπεδούχων, ο Δούμπλατζης δε σημάδευε το δοκάρι σε κοντινή προβολή. 

Παρ' όλα αυτά η Προσοτσάνη μετά και τα σημερινά αποτελέσματα παραμένει έστω και οριακά σε ισοβαθμία με την Καβάλα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα έχει την ευκαρία την προσεχή Κυριακή υποδεχόμενη τη Νέα Χηλή στο "Γεώργιος Μακρής" να "χτίσει" ένα νέο σερί επιτυχιών.

Τα τελικά αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής: Ορφέας Ξάνθης-Προσοτσάνη 1-0, Σιδηρόκαστρο-Ακροπόταμος 1-0 ,Καβάλα-Σάπες 2-0, Αρριανά-ΑΕ Πιερέων 2-0, Νέα Χηλή-Ελευθερούπολη 1-1, Νέα Ζίχνη-Εύμοιρο 5-0 και Σουφλί-Αμπελόκηποι 3-0 ά.αγ.
Με 4 λεπτά καθυστέρησης ο κ. Τερετίδης σφύριξε για τελευταία φορά στο ματς που βρήκε τον Ορφέα Ξάνθης νικητή με σκορ 1-0.
90+ 3η αλλαγή για τους γηπεδούχους στη θέση του Καραγκιόζη πέρασε ο Παπαστεφάνου.
90+ 2η αλλαγή για τους γηπεδούχους στη θέση του Δεληγιαννίδη πέρασε ο Δάρδας
88' Παρολίγο ο Καλαϊτζής να σημειώσει αυτογκόλ, καθώς στην προσπάθειά του να απομακρύνει την έστειλε προς τα δίχτυα κι ο Σκιαθίτης απέκρουσε ενστικτωδώς.
87' 2η αλλαγή για την Προσοτσάνη με το Γεωργιάδη να αντικαθιστά το Δημητριάδη.
85' Ο Σκιαθίτης κρατάει το 1-0 σώζωντας στο τετ α τετ το πλασέ του Μουμίν Ογλού μετά την ασσίστ του σκόρερ.
81' Αντεπίθεση των γηπεδούχων με το Σουκρή Ογλού να στρώνει στον επερχόμενο Μπαμπαΐτη κι ο τελευταίος να σουτάρει άουτ.
79' Επικίνδυνο σουτ-φάουλ του Μοσχοφίδη μόλις άουτ.
78' 1η αλλαγή για την Προσοτσάνη στη θέση του Χατζησαββίδη ο Ουζούνογλου.
74' Δεύτερη κίτρινη=κόκκινη στο Μαριάδη σε διάστημα 4ων λεπτών και η Προσοτσάνη μένει με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του ματς.
70' Κίτρινη και στο Μαριάδη για κράτημα φανέλας σε αντίπαλο.
67' Κίτρινη στο Σουκρή Ογλού για επικίνδυνο παίξιμο στον Κασσό.
61' 1η αλλαγή για τους γηπεδούχους στη θέση του Μαυρίδη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Καρυώτης.
60' Καλό σουτ του Κασσού η μπάλα πέρασε άουτ.
57' ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης (1-0): Κάθετη από το χώρο του κέντρου για το Χουσεΐν Ογλού που είδε το Σκιαθίτη να διστάζει να βγει και να του κλείσει το οπτικό πεδίο και με πλασέ κάτω από τα πόδια του άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο Μοσχοφίδη.
52' Ωραίος ομαδικός συνδυασμός των φιλοξενούμενων με το Χατζησαββίδη από δεξιά να σεντράρει παράλληλα και χαμηλά στην πορεία της μπάλας ο Δούμπλατζης να βάζει την προβολή, αλλά στέκεται άτυχος καθώς την είδε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Αγαθόπουλου.
50' Ατομική ενέργεια του Χατζησαββίδη που πέρασε όποιον βρήκε από δεξιά στο διάβα του, όμως το σουτ ήταν άστοχο.
16:05 'Εναρξη του β' μέρους χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
44' Από αριστερά ο Μουμίν Ογλού απείλησε αλλά η άμυνα της Προσοτσάνης έδιωξε δημιουργώντας προϋποθέσεις αντεπίθεσης με τον Κασσό που σούταρε δυνατά για να μπλοκάρει σταθερά ο Αγαθόπουλος και χωρίς καθυστέρηση ο κ. Τερετίδης σφύριξε τη λήξη του α' μέρους.
38' Αντεπίθεση με εκφραστές τους Χατζησαββίδη και Δούμπλατζη, ο δεύτερος δεν έπιασε όπως θα ήθελε στην κίνηση το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ορφέα.
25' Δις απείλησε ο Δεληγιαννίδης καθώς σε πρώτο χρόνο το φάουλ από πλάγια θέση απέκρουσε ο Σκιαθίτης και στο μακρινό ριμπάουντ σούταρε δυνατά για να "γλείψει" η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
11' Κλέψιμο στο χώρο του κέντρου από τον Κούτρα κι ασσίστ στο Δούμπλατζη που θέλησε εκτός περιοχής να πλασάρει πάνω από τον Αγαθόπουλο στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.
10' Κίτρινη κάρτα στο Δεληγιαννίδη για θέατρο μέσα στην περιοχή.
6' Κόρνερ από αριστερά του Μοσχοφίδη η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Δούμπλατζη που αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη αυτή και με το σώμα την έστειλε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Αγαθόπουλου άουτ.
3' Από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ο Μουμίν Ογλού υπό την πίεση του Μαριάδη μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Σκιαθίτης.
15:04 Έναρξη του αγώνα με την Προσοτσάνη στη σέντρα το Σκιαθίτη να παίρνει την εστία προς τα αποδυτήρια και τον Αγαθόπουλο αυτή προς το "πέταλο"
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μάκης Μπογιατζίδης): Αγαθόπουλος, Μόσχος, Μαυρίδης (61ο Καρυώτης), Μπαμπαΐτης, Μαλαδένης, Σουκρή Ογλού, Καραγκιόζης, Δεληγιαννίδης, Χουσεΐν Ογλού, Ξανθόπουλος, Μουμίν Ογλού. Στον πάγκο κάθονται και οι: Καρυώτης, Δάρδας, Παπαστεφάνου, Καρατζάς, Χιντ, Μουμίν Ημήτ & Τηλαβερίδης.
ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Σκιαθίτης, Δημητριάδης, Καλαϊτζής, Μαριάδης, Κούτρας, Κανάτας, Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης, Κασσός, Χατζησαββίδης. Στον πάγκο κάθονται και οι: Ουζούνογλου, Παλλικάρης, Γεωργιάδης, Πιτσακτσής, Τσακμακίδης, Νουσδίλης & Παπαμιχαήλ.
Διαιτητής: Τερετίδης Φώτιος
α' βοηθός: Μπάτζιος Απόστολος
β' βοηθός: Θεοδοσιάδης Εμμανουήλ
πηγη ενημερωσης www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: