Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η πρόταση της Παρασκευής απο τον Ισπανο!!!!!!

Ένα ακόμα κουπόνι Σαββατοκύριακου ξεκινάει σήμερα Παρασκευή, με κλάσσικο πρόγραμμα και πάλι, με Β' Γερμανίας, Β' Γαλλίας και Β' Ολλανδίας να ξεχωρίζουν, ενώ έχουμε και σημαντικές αναμετρήσεις από την 
εγώ πάντως Ισπανε μου....θα στηρίξω την Φιορεντινα......
Μπουντεσλίγκα (Χοφενχάϊμ - Μάϊντζ), το Καμπιονάτο (Ίντερ - Μπολόνια και Φιορεντίνα - Νάπολι), όπως επίσης και από Αγγλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Β' Ισπανίας, Αργεντινή και Μεξικό. Πάμε να δούμε λοιπόν τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα Παρασκευή.....

Η πρόταση μας είναι ............:


ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ..
Τρελές ομάδες και οι δύο, λάτρεις του Over. Δύσκολο να μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, με επιθετικές ικανότητες, αλλά και αμυντικά προβλήματα. Πολλές φάσεις και πολλά γκολ.   (OVER).

ΜΕΡΣΙΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ..
Δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο μπορεί η Μερσίν να σταματήσει την Γαλατά. Οι φιλοξενούμενοι, ξανά με ανεβασμένη ψυχολογία, είναι πανέτοιμοι για ένα ακόμα διπλό, που θα τους κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ΓαλατασαράΪ, δεν έχει παρά να είναι σοβαρή και να πάρει ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο.   (2).


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΜΑΪΝΤΖ..
Πολύ μοιρασμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σχεδόν ίδιες ομάδες, δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία. Προτιμώ το goal - goal και για τους πιο ρισκαδόρους ένα πιθανό αποτέλεσμα 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν έτσι κι αλλιώς πολλά αγωνιστικά προβλήματα.   (G-G).


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ..
Σε καλή στιγμή η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους σιγά σιγά, τη στιγμή όμως που και οι Ναπολιτάνοι είναι στα καλά τους. Ποντάρουμε στο ρίσκο και την ψυχολογία και πάμε με τον άσο της τρέλας.   (1).



ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ..
Καλή η Κόρδοβα, αλλά ο φόβος της και η κακή αγωνιστική της εικόνα συνεχίζεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Η Νουμάνθια είναι μια χαρά εντός έδρας και σήμερα θα κυνηγήσει το τρίποντο από το πρώτο λεπτό.   (1).





αυτά για σήμερα φιλαράκια μου.....καλή επιτυχία και να περάσετε καλά οτι και αν κάνετε.....!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: