Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Προσοτσάνη με σπασμένα τα φρένα......!!!!


Αυτή τη φορά μπορεί να μην ήταν τόσο καλή, να μην
PITSAKTSIS
 είχε τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, αλλά μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία σημασία έχει το αποτέλεσμα. Και σήμερα η Προσοτσάνη δια...κεφαλής Δούμπλατζη (φωτό αριστερά) πήρε...κεφάλι στην κούρσα παραμονής κυρίως επί του σημερινού της αντιπάλου, αλλά και του έτερου εκπροσώπου της Ροδόπης Σαπών. Βλέποντας κανείς τη βαθμολογία θα καταλάβει πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία αποκτά αυτή η νίκη που ήρθε κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή, δευτερόλεπτα πριν μπούμε στον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων: το γκολ του Δούμπλατζη έστειλε για 1η φορά την Προσοτσάνη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας μάλιστα αέρα δύο πόντων από την 8η θέση. Η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου επέδειξε μεγάλο πείσμα για τη από το 1ο κιόλας λεπτό του ρέφερι από τη Θεσσαλονίκη και παρότι είχε να αντιπαρέλθει της σφιχτής αμυντικής διάταξης του συγκροτήματος του Βασίλη Χαριτόπουλου αλλά και της κακής διαιτησίας, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσει μέχρι τέλους το ματς. Και συνήθως - αν δεν
DIMITRIADIS

εφαρμοστεί ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου - ο επιμένων νικά. Μεγάλη βέβαια συμβολή στη νίκη είχε κι ο Μάκης Πιτσακτσής (φωτό δεξιά) στην επανεμφάνισή του μετά το ματς στον Ακροπόταμο, ο οποίος αν δεν κρατούσε το "0" στη φάση του 72ου λεπτού σίγουρα θα γράφαμε άλλα αυτή τη στιγμή. Ήρωας για τους γηπεδούχους χωρίς δεύτερη σκέψη αναδείχθηκε ο Τσαμλιντάγ, που όποτε χρειάστηκε φώναξε "παρών", όμως δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα στη στιγμή του γκολ των γηπεδούχων. Το 1-0 κρατήθηκε σχετικά εύκολα μέχρι και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και απολύτως λογικά, παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φίλαθλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από τη νίκη της Προσοτσάνης. Αυτή άλλωστε ήταν η 1η ήττα του Βασίλη Χαριτόπουλου σε 7 ματς απέναντι στους "κυανόλευκους" (μία νίκη και 5 ισοπαλίες εκτός των άλλων), ενώ η Προσοτσάνη κράτησε απόρθητο το "Γεώργιος Μακρής" για 18ο στη σειρά επίσημο ματς. Ιδιαίτερη σημασία τέλος είχε ο σημερινός αγώνας για το Σάββα Δημητριάδη (φωτό στη μέση) καθώς ο 22χρονος αμυντικός συμπλήρωσε 100 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της Προσοτσάνης από το Σεπτέμβριο του 2008.
Live η εξέλιξη του αγώνα:
Η νεότερη φάση θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Εσείς απλά χρειάζεται να κάνετε ανανέωση είτε με το F5 είτε με το αντίστοιχο εικονίδιο ανάλογα με τον περιηγητή σας.
Με 5 λεπτά έξτρα χρόνου στο β' μέρος ο κ. Παλιούρας σφυρίζει για τελευταία φορά στο ματς. Τελική νικήτρια δίκαια η Προσοτσάνη, που στο πρόσωπο του Μιχάλη Δούμπλατζη βρήκε το λυτρωτή της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής.
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων μετά τη συμπλήρωση των 90 και η Προσοτσάνη δείχνει να παίρνει το "τρίποντο" με το γκολ του Μιχάλη Δούμπλατζη που φτάνει τα 5 στο φετινό πρωτάθλημα.
90' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (1-0): Πλασαριστά φάουλ ο Μοσχοφίδης στον Κερασίδη που σεντράρει "γλυκά" κι ο Δούμπλατζης με καρφωτή κεφαλιά τινάζει τα δίχτυα του Τσαμλιμντάγ, "ξεκλειδώνοντας" την άμυνα των γηπεδούχων!
85': Τελευταία αλλαγή για την Προσοτσάνη, στη θέση του Δημητριάδη μπαίνει ο Σίντος.
84': Κίτρινη κάρτα στο Χατζησαββίδη.
83': Στη θέση του Χασιώτη περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Κιουτσούκ Μεμέτ.
75': Βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο ο Μεμέτ Ερμπίλ και στη θέση του περνάει ο Μισιρλή Γιοκχάν.
72': Αντεπίθεση με τον Μεμέτ Ερμπίλ, σωτήρια ο Πιτσακτσής στο τετ α τετ σώζει και παραχωρεί το κόρνερ.
71': Σουτ φάουλ του Κερασίδη 3-4 μέτρα πλάγια και δεξιά, στέλνει την μπάλα σύρριζα άουτ από τα δοκάρια της εστίας των Αρριανών.
69': Στη θέση του Παλτζίδη περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Κούτρας.
68': "Κεραυνός" από 30 μέτρα του Κασσού αποκρούει με υπερένταση ο Τσαμλιντάγ, στην επαναφορά ο Κερασίδης υποδεικνύεται σωστά σε θέση οφσάιντ.
63': Κάθετη στον κενό χώρο του Κερασίδη που βγάζει σε θέση τετ α τετ το Δούμπλατζη, σε 1ο χρόνο το πλασέ του αποκρούει με τα πόδια ο Τσαμλιντάγ, η μπάλα πάει πλάγια στην περιοχή και σε σχεδόν κενή εστία με ψηλοκρεμαστό πλασέ δε βρίσκει στόχο, στη μεγαλύτερη ευκαρία και ενώ η πίεση ολοένα και αυξάνεται με το γήπεδο να "γέρνει" προς την περιοχή των Αρριανών.
61': 1η αλλαγή για τα Αρριανά, στη θέση του Μισιρλή Οκάν περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Ιμπραήμ.
60': Φάουλ από δεξιά του Μοσχοφίδη καρφωτή κεφαλιά του Δούμπλατζη μένει άγαλμα ο Τσαμλιντάγ, αλλά η μπάλα περνά ελέχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.
51': Κίτρινη κάρτα στον Παλτζίδη.
48': Από μία κίτρινη κάρτα σε Κερασίδη και Λατήφ, σ' ένα φάουλ που ήταν υπέρ της Προσοτσάνης, το έδωσε ο Παλιούρας ανάποδα και εξόργισε τον αρχηγό των γηπεδούχων.
16:02~Έναρξη β' μέρους χωρίς κάποιες αλλαγές πλην αυτής του 38ου λεπτού.
Δύο σκορ ημιχρόνου: Σάπες-Νέα Ζίχνη 1-2 & Ελευθερούπολη-Ορφέας Ξάνθης 2-0.
Με δύο λεπτά καθυστερήσεις στο α' μέρος ο ρέφερι από τη Θεσσαλονίκη έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις με το 0-0 να παραμένει και την Προσοτσάνη εκτός των άλλων να έχει να αντιμετωπίσει μια κακή διαιτησία τόσο από το ρέφερι όσο και από τον 1ο βοηθό που κυριολεκτικά βρίσκονται σε άλλο γήπεδο. Ο κ. Παλιούρας σε 2-3 περιπτώσεις δεν αφήνει το πλεονέκτημα κι ενώ οι γηπεδούχοι έβγαιναν με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, ενώ ο κ. Παπαευσταθίου έχει πολλές λάθος υποδείξεις σε απλές περιπτώσεις πλαγίων άουτ!
38': 1η διορθωτική κίνηση του Γιώργου Μάλλιου που ρίχνει στη μάχη το Χατζησαββίδη στη θέση του Ουζούνογλου.
37': Συνδυασμός των Καλαϊτζή και Κασσού, σουτ από τα όρια της περιοχής μόλις άουτ.
36': Κάθετη του Κερασίδη για το Δούμπαλτζη που από θέση τετ α τετ πλάσαρε στα πόδια του Τσαμλιντάγ, στο ριμπάουντ ο Ουζούνογλου νέο πλασέ με αυτοθυσία έδιωξε ο Λατήφ.
Ίδια η εικόνα στο ματς με την παρέλευση 35 λεπτών, καθώς οι γηπεδούχοι του Γιώργου Μάλλιου θέλουν να πάνε προηγούμενοι στο σκορ στα αποδυτήρια και ψάχνουν τους τρόπους να "ξεκλειδώσουν" την άμυνα μαζινό των φιλοξενούμενων, που με τη σειρά τους στόχος τους είναι να κρατήσουν το "μηδέν" στα μετόπισθεν.
1ο 20λεπτο: Απόλυτη κυρίαρχος η Προσοτσάνη που πιέζει για να ανοίξει την σφιχτή αμυντική διάταξη των Αρριανών και του μετρ του είδους Βασίλη Χαριτόπουλου, ο οποίος μόνο ισοπαλίες έχει φέρει απέναντι στην Προσοτσάνη στο "Γεώργιος Μακρής" με την προηγούμενη ομάδα του την Ελπίδα Σαππών.
20': Πολιορκία από αριστερά με το Μοσχοφίδη να επιχειρεί την παράλληλη σέντρα και το Δούμπλατζη σε κενή σχεδόν εστία να μην προλαβαίνει να σπρώξει στα δίχτυα την μπάλα.
17': Συνδυασμός των Κερασίδη-Δούμπλατζη και Κασσού, άσχημη όμως η τελική προσπάθεια του τελευταίου με το σουτ να περνάει άουτ.
8': Κίτρινη στο Μοσχοφίδη για κράτημα σε αντίπαλο, το φάουλ εκτέλεσε ο Μισιρλή Οκάν άουτ.
6': Κόρνερ από δεξιά του Κερασίδη δύσκολα ίσως και μέσα από τη νοητή γραμμή τέρματος ο Τσαμλιντάγ απέκρουσε σε νέο κόρνερ με τον ίδιο εκτελεστή στην καρδιά της άμυνας των Αρριανών ο Κουράκ διώχνει προ του προωθημένου Φερφέρη και λύνεται έτσι η μίνι πολιορκία.
15:02~Έναρξη του ματς με την Προσοτσάνη στη σέντρα, τον Πιτσακτσή να επιλέγει την εστία που "κοιτάζει" προς το Κέντρο Υγείας και τον Τσαμλιντάγ αυτήν προς την κωμόπολη. Ολόλευκες οι εμφανίσεις της Προσοτσάνης, μαύρες με διαγώνια ρίγα στυλ Περού τα Αρριανά.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είναι μια προσφορά του Cafe Millennium στο κέντρο της Προσοτσάνης.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Πιτσακτσής, Δημητριάδης (85ο Σίντος), Καλαϊτζής, Παλτζίδης (69ο Κούτρας), Μαριάδης, Ουζούνογλου (38ο Χατζησαββίδης), Μοσχοφίδης, Φερφέρης, Δούμπλατζης, Κερασίδης, Κασσός. Στον πάγκο κάθονται οι: Κούτρας, Χατζησαββίδης, Σίντος, Σκιαθίτης, Νουσδίλης, Τσακμακίδης & Τσιατμάς.
ΑΡΡΙΑΝΑ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Τσαμλιντάγ, Νεζήρ Μεμέτ, Σερίφ Ογλού, Κουράκ, Λατήφ Λατήφ, Ντελή Χουσεΐν, Μεμέτ Ερμπίλ (75ο Μισιρλή Γιοκχάν), Χασιώτης (83ο Κιουτσούκ Μεμέτ), Ισά Τζανέρ, Παναγιωτόπουλος, Μισιρλή Οκάν (61ο Ιμπραήμ). Στον πάγκο κάθονται οι: Κιουτσούκ Μεμέτ, Μισιρλή Γιοκχάν, Ιμπραήμ, Αλή και Μεμέτ Αλή.

πηγή προέλευσης :www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: