Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Θα είσαι πάντα μαζί μας Παναγιώτη !!!!!

Την μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη τίμησε η οικογένειά του ΠΑΟΚ καθώς τέλεσε το μνημόσυνο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 9 Φλεβάρη του 1998.
                           


Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στις 13.00 στο τόπο που έγινε το δυστύχημα και στο εικονοστάσι που έχει στηθεί για τον Παναγιώτη Κατσούρη. Μετά την προπόνηση όλη η ομάδα του ΠΑΟΚέδωσε το παρών, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας που υπήρξε συμπαίκτες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης δήλωσε: «Ηρθαμε για μια ακόμη χρονιά να τιμήσουμε την μνήμη τουΠαναγιώτη Κατσούρη και να τιμήσουμε και την οικογένειά του. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους. Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι δεν ξεχνά τα δικά του παιδιά».
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Βαγγέλη Ποζατζίδης, ενώ υπήρξαν εκπρόσωποι τουΜΕ.Λ.ΒΑ. και συνδέσμων. Στη μνήμη του Κατσούρη κατέθεσε στεφάνι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και σύνδεσμοι του «δικεφάλου».
Τις λεπτομέρειες για το μνημόσυνο που τέλεσε ο Πάτερ Νεκτάριος από την ενορία Νέων Επιβατών διευθέτησε η σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη (υπήρξε προπονητής του ΠΑΟΚ), Βιβή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: