Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η πρόταση της Τετάρτης απο τον Ισπανό !!!!!


Μικρότερο σε μέγεθος το σημερινό μας κουπόνι, με το ίδιο ενδιαφέρον όμως, καθώς έχουμε το δεύτερο πιάτο του Champions league, με δύο ακόμα αναμετρήσεις στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των "16". Η Βασιλεία υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Μασσαλία έχουμε μεγάλο παιχνίδι με την Ίντερ να φιλοξενείται από την Μαρσέϊγ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα όμως έχουμε και έναν αγώνα για το Europa league, αυτό της Μάντσεστερ Σίτι και της Πόρτο στον επαναληπτικό του 1-2 και της νίκης των "Σίτιζενς" στην Πορτογαλία.
mark
εγω ισπανέ μου ...ειμαι με την Μαρσεϊγ σήμερα !!!!!
                                            
Επίσης έχουμε τις αναμετρήσεις κυπέλου Ελλάδος, με τον Ο.Φ.Η. να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης την Κέρκυρα. Πέρα από αυτά, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια και από Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, ενώ όπως πάντα ολοκληρώνεται αργά το βράδυ με δύο αγώνες για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε να δούμε λοιπό αναλυτικά τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα Τετάρτη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΟ..
Η Πόρτο έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι ότι δεν είναι πλέον η περσινή ομάδα και ότι μάλλον μπορούσε μέχρι εδώ. Η Σίτι, μετά τον αποκλεισμό από το Champions league θέλει οπωσδήποτε κάτι μεγαλύτερο από μια συμμετχό στους "16" του θεσμού και θα ψάξει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Σήμερα οι γηπεδούχοι θα καθαρίσουν και πάλι τους Πορτογάλους και θα στείλουν έτσι ένα μήνυμα για τις διαθέσεις τους για το φετινό Europa league.   (1).

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ..
Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Λοριάν και μετά την ήττα της εντός έδρας από την Λιλ με σκορ 0-1, δίνει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν ότι μπήκαν σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση και διέσυραν την Ρεν εντός έδρας με σκορ 4-0, κάνοντας σημαντικό βήμα για την είσοδο των προνομιούχων θέσεων της βαθμολογίας. Δύσκολα να αφήσουν τη σημερινή ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας και εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσουν την Λοριάν, που εκτός έδρας δεν είναι τίποτα το αξιόλογο.   (1).

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ..
Την λύσσα των Βαυαρών να φτάσουν φέτος μέχρι τον τελικό που θα γίνει στο "σπίτι" του την γνωρίζουμε όλοι. Το επόμενο εμπόδιο ονομάζεται Βασιλεία και μάλλον τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Οι Ελβετοί άφησαν εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και έδειξαν ότι δεν είναι για να τους υποτιμάει κανείς. Σήμερα πάντως περιμένω ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι και από τους δύο και επιλογή μου είναι το over.   (OVER).

MAΡΣΕΪΓ - INTEΡ..
Σπουδαίο παιχνίδι στη Μασσαλία ανάμεσα σε Μαρσέϊγ και Ίντερ, με τον Ντεσάμπ να αντιμετωπίζει και πάλι τον Ρανιέρι. Τόσο οι Γάλλοι, όσο και οι Ιταλοί δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική τους κατάσταση, με τους Μιλανέζους ειδικά να προσπαθούν να αναγεννηθούν και να πετύχουν μια εντυπωσιακή νίκη. Θεωρώ καλύτερη επιλογή το goal - goal, καθώς οι δύο σημερινοί αντίπαλοι θα κυνηγήσουν από την αρχή το γκολ, έχοντας παράλληλα και σοβαρά αμυντικά προβλήματα.   (G-G).

Δεν υπάρχουν σχόλια: