Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η πρόταση της Πέμπτης απο τον Ισπανό !!!!!!


Aποκλειστικά και αυστηρά Europa league έχουμε σήμερα και όπως είναι φυσικό με αυτά θα ασχοληθούμε. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά χωρίς πολλά λόγια τα περισσότερα παιχνίδια του Europa league.

hor
εγω ισπανέ μου ειμαι με την ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα !!!!!

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ..
Οι Βάσκοι δεν περίμεναν έτσι την εξέλιξη του πρώτου αγώνα και ειδικά μετά το 0-1. Οι Ρώσοι όμως κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι με το 2-1 πήραν ένα μικρό προβάδισμα.
Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν σήμερα και θα πάρουν την πρόκριση, όντας καλύτερη και δυνατότερη ομάδα.   (1).


ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ..
Μέχρι εδώ ήταν η Ευρωπαϊκή πορεία των Τούρκων. Μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, οι Ολλανδοί είναι το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση και δύσκολα θα την χάσουν. Παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον και με χαμηλό άσο, καθώς οι γηπεδούχοι περνάνε και με ισοπαλία.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΤΟΟΥΚ..
Τα ίδια και εδώ. Με την διαφορά ότι η Βαλένθια με την ανώτερη ποιοτικά ομάδα που διαθέτει να πάρει μία ακόμα νίκη. Πολύ χαμηλός ο άσος αλλά με μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης.   (1).

ΚΛΑΜΠ ΜΠ. - ΑΝΝΟΒΕΡΟ..
Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο Βέλγιο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μετά από ένα σούπερ δεύτερο ημίχρονο, οι Γερμανοί πήραν την οριακή νίκη με σκορ 2-1, όμως  οι Βέλγοι σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο. Το Αννόβερο συνεχίζει να μην είναι σε καλή κατάσταση και η Κλαμπ Μπρίζ είναι ικανή να πάρει τη νίκη.   (1).

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ..
Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Δικέφαλο, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για τα οικονομικά οφέλη. Η ομάδα σίγουρα είναι κουρασμένη,  κάτι που φάνηκε και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, όμως πλέον τώρα παίζονται όλα. Οι φιλοξενούμενοι και πάλι χωρίς τον Ντι Νατάλε δεν μπορούν επιθετικά, ενώ η ομάδα του Μπόλονι αναμένεται να εκμεταλλευτεί την καυτή Τούμπα. Περιμένω κλειστό και ιδιαίτερα προσεκτικό παιχνίδι και από τους δύο, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να έχει τον πρώτο λόγο.   (Χ ημίχ.).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ.
Μαγική εικόνα το 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των Ολλανδών. Σήμερα οι Βέλγοι δεν θα αφήσουν περιθώρια για άλλη τέτοια εικόνα και αναμένεται να μπουν πιο σοβαροί και πιο υποψιασμένοι από την αρχή για να γυρίσουν το αποτέλεσμα και να πάρουν τη νίκη. Κρατάω τον άσο της Άντερλεχτ, η οποία όταν πιάσει απόδοση δεν παίζεται και μαζί το over.   (1 και OVER).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΛΑΤΣΙΟ..
Σαν αυγό την καθάρισε η Ατλέτικο την Λάτσιο στο πρώτο ματς. Το 1-3 υπέρ των Μαδριλένων δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Λατσιάλοι. Βλέπω ξανά over.   (OVER).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΓΙΑΞ..
Οι γηπεδούχοι μπορούν να θεωρούν τον εαυτό τους ήδη περασμένο μετά το 0-2 στο Άμστερνταμ. Πολύ πιθανό να κάνουν σήμερα και δεύτερη νίκη. Ανοιχτό το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται ανοιχτά μη έχοντας τίποτα να χάσουν.   (OVER).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ..
Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε το 0-1 στο Λουζνίκι πριν από μια βδομάδα όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην πάει χαμένη εκείνηη νίκη. Οι Ρώσοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν σήμερα και αναμένεται να είναι πιο επικίνδυνη και επιθετική από τον προηγμούμενη φορά. Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα όχι μόνο να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ αλλά να βρουν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα.   (G-G).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΛΕΓΚΙΑ Β..
Το 2-2 του αγώνα στην Πολωνία δίνει το προβάδισμα στους Πορτογάλους, με την διαφορά όμως ότι η Λέγκια δεν αναμένεται να κλειστεί στην περιοχή της. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανοιχτό και επιθετικό ειδικά από τους φιλοξενούμενους, με πρώτο σημείο το over.   (OVER).

αυτά για σήμερα φιλαράκια μου.......διαλέγετε και παίρνετε.......
καλό βραδυ με ταμείοοοοοοοο

Δεν υπάρχουν σχόλια: