Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η πρόταση της Τετάρτης απο τον Ισπανό !!!!!


Τελευταία μέρα του μήνα σήμερα, μια μέρα την οποία έχουμε κάθε τέσσερα χρόνια, με το κουπόνι του στοιχήματος να περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, κυρίως με φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας Εθνικών ομάδων και τρία παιχνίδια από Αγγλίας και Σκωτία. Συγχρόνως η Εθνική ομάδα της χώρας μας, υποδέχεται στην Κρήτη αυτή του Βελγίου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τον Φερνάντο Σάντος να δοκιμάζει διάφορα σχήματα ενόψει του Εuro 2012.  Επίσης έχουμε παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21, με Ελληνικό χρώμα, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοντράρεται με το αντίστοιχο της Γερμανίας.
maria 11
θα πάρει σήμερα η Ελλάδα Ισπανέ μου !!!!!!

Στην πρώτη μας τριάδα, κρατάμε τρία "βουνά" του ποδοσφαίρου
με την Αργεντινή, την Πορτογαλία και την Τουρκία, να αντιμετωπίζουν ομάδες πιο αδύναμες, όπως είναι η Ελβετία, η Πολωνία και η Σλοβακία αντίστοιχα. Οι τρεις τους μπορούν να θεωρηθούν καλά στηρίγματα, για τον σημερινό μας στοιχηματισμό, καθώς σε περίπτωση που αγωνιστούν σοβαρά, θα φτάσουν σε νίκες κι εμείς σε επιτυχία. Βέβαια, όπως πάντα σε φιλικούς αγώνες όπου τα πειράματα και οι δοκιμές είναι συνηθισμένα, το ρίσκο πάντα υπάρχει, πιστεύω όμως ότι οι τρεις παραπάνω Εθνικές θα μας δικαιώσουν.

Παράλληλα ποντάρω σε τρία οver σε τρία μεγάλα παιχνίδια, στα οποία "βλέπω" να έχουμε πολλές φάσεις και αρκετά γκολ. Ρουμάνια  - Ουρουγουάη, Γερμανία - Γαλλία και Αγγλία - Ολλανδία, θεωρώ ότι θα προσφέρουν γκολ και θέαμα, ενώ παράλληλα θα μας δικαιώσουν και για το ποντάρισμά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: