Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο Χακάν του Πανθρακικού στη Μπάγιερν!

Στο στόχαστρο των Γερμανών ο 13χρονος άσος

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού αποδίδει για άλλη μία φορά καρπούς και δικαιώνει τη μεθοδική προσπάθεια του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Τζελέπη,και των συνεργατών του. Ο μικρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας των «πράσινων», Βελή Μεμέτ Χακάν κέρδισε το ενδιαφέρον της FC Bayern München με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Θράκης και τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσει να πείσει τους Γερμανούς να τον εντάξουν στην ομάδα τους. 

 
 Συγκεκριμένα, ο 13χρονος (γενν. 23/10/1998) μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι δημιούργημα και γέννημα θρέμμα των υποδομών του Πανθρακικού, κλήθηκε επίσημα από το γερμανικό σύλλογο και θα βρεθεί στο Μόναχο όπου από τις 8 ως τις 12 Αυγούστουθα δοκιμαστεί από τους τεχνικούς της Μπάγιερν. Κατά την διάρκεια των δοκιμών θα τον συνοδέψει ο πατέρας του και ο μάνατζερ Αχιλλέας Χατζηνικολάου.


«Ο Βελή Χακάν είναι ένας ταλαντούχος ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε και αναδείχτηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Εχει ύψος 1.61μ και ζυγίζει 50 κιλά, αγωνίζεται ως "δεκάρι" πίσω από τους επιθετικούς, διακρίνεται για την άριστη τεχνική του κατάρτιση και την ποδοσφαιρική του σκέψη που ξεπερνάει τα όρια της ηλικίας του», ανέφερε ο Γιάννης Τζελέπης  για να συνεχίσει:
«Πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία αλλά και πρόκληση για τον μικρό, η οποία δεν χρειάζεται να τον γεμίσει με άγχος, καθώς είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να δείξει όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και στις εγκαταστάσεις του Μονάχου. Διαθέτει το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό «θράσος» και έχει αυτοπεποίθηση που μπορεί να τον ξεχωρίσει στο γήπεδο. Επίσης, αν και μόλις 13 χρόνων διαθέτει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορούν να τον οδηγήσουν ψηλά, εφόσον το παιδί αξιοποιηθεί σωστά. 
Του εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο στη σημαντική δοκιμασία που κλήθηκε να συμμετέχει και η οποία τιμά τόσο τον ίδιο όσο και τον σύλλογό μας στον οποίο γαλουχήθηκε», κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός. Ο Γιάννης Τζελέπης με τους μικρούς πρωταθλητές της ακαδημίας του Πανθρακικού

«Ο υπεύθυνος ακαδημιών και Scout της Μπάγιερν, κ. Michael Tarnat, μέσα από το δίκτυο επικοινωνίας που διαθέτει ο γερμανικός σύλλογος, ενημερώθηκε για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του 13χρονου Χακάν και μου ζήτησε να τον φέρω σε επαφή με τον τεχνικό υπεύθυνο του μικρού ποδοσφαιριστή», εξήγησε ο μάνατζερ Αχιλλέας Χατζηνικολάου στο acadimies.gr αναφορικά με την κλήση στο Μόναχο.
«Ο κ. Γιάννης Τζελέπης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των Γερμανών και κινητοποίησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτήθηκαν, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει ο μικρός Βελή στο Μόναχο, προκειμένου να δοκιμαστεί επίσημα από τις 8 ως τις 12 Αυγούστου. Είναι πολύ σοβαρή η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και ο κ.Τζελέπης αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. 
Οι εγκαταστάσεις του Πανθρακικού στην Κομοτηνή είναι καταπληκτικές και είμαι σίγουρος πως σύντομα πολλά παιδιά του ακριτικού συλλόγου μέσω της προσπάθειας που επιτελείται θα μπουν στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων», υπογράμμισε ο Χατζηνικολάου, ο οποίος αποτελεί σύνδεσμο της FC Bayern München στη Ελλάδα, είναι διαμεσολαβητής νεαρών παικτών και χαίρει μεγάλης εκτίμησης παραγόντων διεθνούς βεληνεκούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: