Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η πρόταση του Σαββάτου απο τον Ισπανό !!!!


Μπορεί η Αγγλία να μην είναι παρών στο καινούργιο μας πρόγραμμα λόγω κυπέλλου, όμως τα μεγάλα ντέρμπι και οι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις δεν λείπουν και πάλι σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Σκωτία, Τουρκία, Βέλγιο, Αυστρία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ελλάδα βρίσκονται όλοι στις επάλξεις και το ποδόσφαιρο, όπως και το στοίχημα συνεχίζονται κανονικά και χωρίς διακοπές. Μπορεί να μην υπάρχουν τα μεγάλα ντέρμπι σήμερα, το πρόγραμμα του Σαββάτου όμως περιλαμβάνει πολύ σημαντικές και κρίσιμες αναμετρήσεις, οι οποίες πολύ πιθανό να κρύβουν παγίδες. 
εγω ισπανέ μου......στηρίζω Αμβούργο σήμερα....!!!!!!

Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα Σάββατο....

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ..
Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά το Αμβούργο, παίρνοντας σημαντικό διπλό με αντίπαλο την Κολωνία. Η ομάδα παραμένει αήττητη για σχεδόν ένα μήνα, ενώ μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Η Βέρντερ έχει πάνω από δύο μήνες να νιώσει τη χαρά της νίκης, έχοντας μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες, γεγονός που φανερώνει την πρωτική της πορεία. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα, ενώ θα έχουμε και πολλά γκολ, με τις δύο ομάδες να παίζουν και πάλι ανοιχτά με στόχο το γκολ.   (1 και OVER).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ..

Αν δεν κερδίσει αυτή την Άουγκσμπουργκ η Λεβερκούζεν είναι άξια της τύχης της. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι σφιχτή ομάδα, έχουν όμως πολλά προβλήματα όταν αγωνίζονται εκτός έδρας και οι γηπεδούχοι αν θέλουν να παραμείνουν σε Ευρωπαϊκή τροχιά, θα πρέπει να καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια στο Μπάϊ Αρίνα.   (1).

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΛΕΣΤΕΡ..

Δύσκολα να έχει το παιχνίδι χαμηλό σκορ. Οι γηπεδούχοι όσα τρώνε τόσα βάζουν, με καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, αλλά κακή αμυντική γραμμή. Από την άλλη η Λέστερ, εκτός έδρας είναι ευάλωτη αμυντικά, αλλά παίζει πάντα ανοιχτά και επιθετικά.   (OVER).
ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ..


Ποντάρουμε στη φόρμα της Σουίντον και την ανωτερότητα που δείχνει η ομάδα, ειδικά με αντιπάλους όπως η Χέρεφορντ. Οι γηπεδούχοι απέχουν από τα νικηφόρα αποτελέσματα σχεδόν ένα μήνα και απέναντι σε μια ομάδα η οποία πάει τρένο δεν μπορεί να έχει τύχη.   (2).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ..

Θα περάσει ο Παναθηναϊκός από το Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Τα πράγματα είναι απλά. Οι "πράσινοι", έχουν μπροστά τους πρόγραμμα φωτιά με Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ. και Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση ο Φερρέϊρα δεν θα θέλει να πάει στα ντέρμπι έχοντας σήμερα απώλειες βαθμών. Οι Κρητικοί δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχοντας αγωνιστικά προβλήματα δεν θα καταφέρουν να αντισταθούν και να αποφύγουν την ήττα.   (2).

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β'..

Η Λα Κορούνια αναμένεται στο Ριαθόρ να αποδείξει και πάλι ότι είναι το μεγάλο αφεντικό, όχι μόνο εντός έδρας αλλά και στην κατηγορία. Είναι η μακράν καλύτερη ομάδα της Σεγούντα, βρίσκεται σε φουλ φόρμα, ενώ στο σπίτι της έχει ρεκόρ 10-1-1. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα Β', πιστεύω ότι έχει όλα τα φόντα να αποδείξει ότι είναι το μεγάλο όνομα και ότι επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια δυνατή.   (1).
ΜΟΝΣ - ΓΚΕΝΚ..

Αγνοείται η νίκη είναι το σύνθημα της Μονς, η οποία μετράει περίπου τρεις μήνες χωρίς τρίποντο. Στα κάτω τους οι γηπεδούχοι, δεν θα έχουν εύκολο έργο σήμερα, καθώς μπορεί η Γκενκ να μην πετάει αλλά τέτοια διπλά ξέρει πολύ καλά πως να τα παίρνει.   (2).
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ..

Παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους γηπεδούχους. Η Σεβίλλη βρίσκεται σε οριακή θέση και η ομάδα από 'κει είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, τώρα παίζει για να σώσει το τομάρι της. Με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από την επικύνδινη ζώνη, οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Η Οσασούνα, μπορεί να προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όμως αναμένεται να παραταχτεί πιο χαλαρή και να γνωρίσει μία ακόμα εκτός έδρας ήττα.   (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: