Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ηττα για Ουντινέζε με 2-1 από Μίλαν!


Δεν τα κατάφερε στο «Φρίουλι» η Ουντινέζε. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa Leagueηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Μίλαν, αν και βρισκόταν για σχεδόν 76 λεπτά μπροστά στο σκορ.
Καλύτερη ήταν στο α' ημίχρονο η Ουντινέζε και δικαίως βρέθηκε στην ανάπαυλα να προηγείται με 1-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19' με τον συνήθη ύποπτο, Αντόνιο Ντι Νατάλε με τους «ροσονέρι» να απειλούν την αντίπαλη εστία μόλις μία φορά και δη στο 43' με τον Μεξές. Ετσι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενη με ένα γκολ διαφορά.
Το γκολ του Ντι Νατάλε στο 19' δεν ήταν αρκετό για την Ουντινέζε!

Στο β' ημίχρονο, όμως, το σκηνικό άλλαξε. Ενδεχομένως να έπαιξε το ρόλο της και η καρδιά της πρωταθλήτριας που επέδειξε η Μίλαν, η οποία ανέτρεψε το προβάδισμα των «φριουλάνι» και πήρε μία σπουδαία νίκη στο ματς.

Το σημείο που άλλαξε τα δεδομένα στο ματς ήταν το 66'. Σ' αυτή τη χρονική στιγμή μπήκε στο ματς ο Λόπες αντί του Νοτσερίνο και 11 λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους «ροσονέρι» για να έρθει στο 85' ο Αιγύπτιος, Ελ Σααράουι να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ της Μίλαν.
Η σύνθεση της Ουντινέζε, που αγωνίστηκε με διάταξη 4-4-2 στην αναμέτρηση, ήταν η εξής: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Ισλα (61' Πασκουάλε), Πατσιέντσα (88' Τόργιε), Φερνάντες, Αρμέρο, Αμπντί και Ντι Νατάλε (76' Φλόρο Φλόρες).
Στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου η Κάλιαρι ήταν η νικήτρια του ντέρμπι των Νήσων αφού επικράτησε με 2-1 της Παλέρμο στο «Σαντ'Ελία».
Ο Μαουρίσιο Πινίγια πέτυχε το πρώτο γκολ των Σαρδήνιων σκοράροντας εις βάρος της πρώην του ομάδας ενώ ο Ντεσένα έκανε το 2-0 στο 81'. Δύο λεπτά αργότερα ο Ερνάντες μείωσε σε 2-1 με πέναλτι για την Παλέρμο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:
Πέμπτη
Λάτσιο - Τσεζένα 3-2 (53' Ερνάνες, 61' Λούλιτς, 63' Κόζακ / 13' Μούτου, 35' πέν. Ιακουΐντα)
Σάββατο
Ουντινέζε - Μίλαν 1-2 (19' Ντι Νατάλε / 77' Μάξι Λόπες, 85' Ελ Σααραουΐ)
Κάλιαρι - Παλέρμο 2-1 (56' Πινίγια, 81' Ντεσένα / 83' πέν. Αμπέλ Αρνάντες)
Κυριακή
Κατάνια - Τζένοα (16:00)
Αταλάντα - Λέτσε
Ίντερ - Νοβάρα
Πάρμα - Φιορεντίνα (αναβολή)
Μπολόνια - Γιουβέντους (αναβολή)
Δευτέρα
Νάπολι - Κιέβο (21:45)
Σιένα - Ρόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: