Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Με το αριστερό ....η Δόξα...ηττήθηκε με 1-2 απο την Καλλιθέα!

Η παράδοση που θέλει τον τεχνικό Νίκο Παντέλη να μην χάνει με όποια ομάδα κοουτσάρει, από τη Δόξα Δράμας συνεχίστηκε. Η Καλλιθέα κέρδισε 2-1 τους Δραμινούς και ο 52χρονος τεχνικός παρέμεινε αήττητος για έκτη αναμέτρηση, έχοντας 2 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Rusef felipe
 Οι «Μαυραετοί» αν και προηγήθηκαν στο 6ο μόλις λεπτό με κεφαλιά τουΚαπέλ δεν κατάφεραν να συνδυάσουν με θετικό αποτέλεσμα την επιστροφή στη φυσική τους έδρα μετά από περίπου ενάμισι χρόνο. Οι «γαλάζιοι» ισοφάρισαν άμεσα, στο 12' με κεφαλιά τουΦαρινόλα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τη συμπλήρωση του ημιώρου, με ωραίο πλασέ τουΝτακόλ, έπειτα από κάθετη πάσα του Σταύρου. Οι Δραμινοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 48' αλλά το σουτ του Σοϊλέδη, σταμάτησε στο δοκάρι του Κατσούλη, αφού πρώτα ο κίπερ της Καλλιθέας αλλοίωσε την πορεία της μπάλας.
soiloedis
Δόξα Δράμας (Σούλης Παπαδόπουλος):Γουμάγιας, Περπερίδης (76' Θάνος), Μπάρος, Μιλένκοβιτς, Σικαλιάς (65' λ.τ Αγτζίδης), Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Καμινιώτης (46' Πουλάκος), Σοϊλέδης, Ρούσεφ, Κάπελ.


Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Ντα Σίλβα (88' Φουντουκίδης), Χριστοφιλέας, Πλάτανος, Καλτσάς, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ρουσάκης (29' λ.τ Κατσικογιάννης), Αρβανίτης, Ντακόλ (76' Μαρουκάκης), Φαρινόλα. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης, Χουσκόγλου (Θράκης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σικαλιάς, Ταραλιδης - Ντακόλ, Καλτσάς

Η συνέντευξη τύπου
Papadopoylos PantelisΠαντέλης: «Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα»
Ευχαριστημένος από την νίκη της ομάδας του και το καλό ξεκίνημα ο τεχνικός της Καλλιθέας Νίκος Παντέλης δήλωσε: «Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι β΄ εθνικής, όπου οι δύο ομάδες είχαν ορισμένα καλά διαστήματα. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν βρεθήκαμε καν στο γήπεδο Μετά το γκολ της Δόξας καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάμε στο ημίχρονο με 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πίεση και κρατήσαμε παρά τα πολλά σε βάρος μας σφυρίγματα. Δεν μπορεί ο διαιτητής να έχει δώσει τόσα φάουλ σε βάρος μας. Πάντως είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, Φυσικά και μια καλή βοήθεια στην ψυχολογία της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και για να έχει αξία η νίκη μας θα πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι».
Παπαδόπουλος: «Ήταν θέμα ατυχίας»
Προβληματισμένος από την ήττα και απόν τον τρόπο που ήρθε θεώρησε σαν αιτία την ατυχία ο τεχνικός της Δόξας: «Δεν ήταν καλή η αρχή. Το αποτέλεσμα αυτό μας αδικεί. Προηγηθήκαμε αλλά η Καλλιθέα πέτυχε δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό το ξεχνάμε και πάμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης , δυστυχώς στην συνέχεια από δύο στιγμές όπου έγιναν λάθη από την άμυνα δεν είδε αυτό που ήθελε. Η Καλλιθέα αμυνόταν καλά είχε καλά τρεξίματα και με τρεις φάσεις μας πήρε το παιχνίδι Δεν ήταν θέμα άγχους της πρεμιέρας αλλά θέμα ατυχίας. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».
Taralidis  ArvanitidisΑρβανίτης: «Ξεκινήσαμε με το δεξί»
Για λογαριασμό των παικτών της Καλλιθέας ο Αρβανίτης δήλωσε «Ξεκινήσαμε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Είχαμε τρεξίματα και πολλά αγωνιστικά αποθέματα. Η Δόξα έχει καλό υλικό, χημεία και ένα προπονητή που θα την βρει την άκρη».
Ταραλίδης: «Ήμασταν άτυχοι»
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Παπαδόπουλο και ο αρχηγός της Δόξας Γιάννης Ταραλίδης, τα είχε με την ατυχία της ομάδας: «Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Προηγηθήκαμε και αν είχαμε τύχη θα είχαμε κερδίσειφ. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν μας βγήκαν. Η Καλλιθέα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Πιεστήκαμε από μια ομάδα που την περιμέναμε να παίξει πιο αμυντικά. Τίποτε δεν τελείωσε, έχουμε άλλα σαράντα παιχνίδια. Ότι βαθμούς χάσαμε θα τους ψάξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του».
ProkosΠρόκος: «Η διαιτησία έσπρωχνε την Δόξα για την ισοφάριση»
Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου οι διοικούντες της Καλλιθέας ζήτησαν να κάνουν μια δήλωση στους εκπροσώπους του τύπου. Το μέλος του δ.σ. της αθηναϊκής ομάδας Παναγιώτης Πρόκος αναφέρθηκε στην διαιτησία του Τοπούζη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σημερινή διαιτησία προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του αγώνα προσπαθώντας να κάνει την Δόξα να ισοφαρίσει. Και κάνουμε αυτή τη τοποθέτηση τώρα που κερδίσαμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: