Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ήττα για την Προσοτσάνη στην Ελευθερουπολη λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα (3-0)

Την ήττα γνώρισε ο Γ.Σ. Προσοτσάνης με σκορ 3-0 στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερούπολης με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα.
Η ομάδα του Γιώργου Μαλλιου , λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (21/10 στην Ροδόπολη Σερρών ) παρουσιάστηκε αρκετά κινητική στο πρώτο μερος και παρ'ολο που βρέθηκε να ηττάται με 2-0 στο 14ο λεπτό με το δαιμόνιο Βερβερίδη να ετοιμάζει το πρώτο γκολ στο 11' για τον Καραπατσιά και να πετυχαίνει το 2-0 με προσωπική ενέργεια στο 14' , προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα με καλή κυκλοφορία της μπάλας ατύχησε όμως στην φάση του 32ου λεπτού όπου ο Σαϊνίδης
δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραβελίδη σε μοναδικό τετ α τετ........
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα της Προσοτσάνης να είναι άστοχη στην τελική της προσπάθεια , ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί οτι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της....
Το τελικό σκορ σημείωσε ο Πασχαλίδης με κεφαλιά στο 80ο λεπτό....
Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων έχουν ως εξής :


ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Στέλιος Κατρακυλάκης): Καραβελίδης, Νάκου, Σεμερτζίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Μπαμπατζάνης, Βλάχος, Παπαδάτος, Καραπατσιάς, Βελετάνης, Βερβερίδης.



ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Καλαϊτζής Κυρ., Σαϊνίδης, Ουζούνογλου (56ο Καλαϊτζής Δημ.), Λειβαρτζινός, Παπαμιχαήλ, Μαριάδης, Μουρατίδης, Καραγιαννίδης, Δημητριάδης (52ο Γεωργιάδης), Κανάτας, Χατζησαββίδης (46ο Ουζούνης). 

Επόμενος φιλικός αγώνας για την ομάδα της Προσοτσάνης είναι την ερχόμενη Κυριακή 7 Οκτωμβρίου στις 5 μ.μ. , στο γήπεδο Κοσμίου Κομοτηνής με αντίπαλο τον τοπικό Π.Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: