Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Παίκτες Γιαννιτσών: Δεν έχουμε ούτε για βενζίνη


Αποχή διαρκείας ξεκίνησαν από τις προπονήσεις ξεκίνησαν οι παίκτες τηςΑναγέννησης Γιαννιτσών. Μάλιστα οι παίκτες εξέδωσαν και ανακοίνωση την οποία υπογράφουν όλοι από κοινού και αυτή αναλυτικά αναφέρει: 

«Επειδή το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τίποτα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και καιρό. Κάναμε τρομερή υπομονή σε ένα κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί από το καλοκαίρι, αφού εκτός από το γεγονός του ότι είμαστε απλήρωτοι για πολλούς μήνες, δεν έχουμε ούτε καν τα βασικά για να λειτουργήσουμε ως ομάδα. 
Δεν υφίσταται όρος ομάδα όταν δεν υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό για μπάνιο και ελλειπή ιματισμό. Δεν νοείται 4 άτομα να μένουν στο ίδιο σπίτι χωρίς θέρμανση, ούτε νοείται κάθε μέρα να ψάχνουμε 10 ευρώ για βενζίνη για να έρθουμε στην προπόνηση. Τα προβλήματα αυτά μας οδήγησαν στην ομόφωνη απόφαση να απέχουμε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Επειδή το πρόβλημα πλέον είναι βιοποριστικό, ζητάμε να βρεθεί άμεση λύση και καλούμε τους υπεύθυνους και όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα να σταθούν στο πλάι μας».

Καραογλανίδης: Η ιδέα δεν πωλείται!

Πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο Γιαννιτσών, το απόγευμα της Δευτέρας, η έκτακτη γενική συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, παρουσία πλήθους κόσμου. Εκεί, έγινε ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Αναγέννησης δεν πωλείται από τον πρόεδρο Λάκη Καραογλανίδη και έγινε δεκτό με χειροκρότημα από τους παρόντες, βάζοντας τέλος στην φημολογία περί πώλησης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραογλανίδης, που θα δώσει τις επόμενες μέρες και τηλεοπτική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι, τόνισε μεταξύ άλλων: "Η ιδέα δεν πωλείται με τίποτα, το Χρήμα  σε καμιά περίπτωση δεν αγοράζει την ιστορία της ομάδας της Πόλης, η Αναγέννηση ανήκει στα Γιαννιτσά και στην πόλη».

Παρών στη συνέλευση ήταν ο νυν Δήμαρχος κ. Στάμκος , ο πρώην δήμαρχος κ. Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, κ.Νουσηκύρου, ο Διευθυντής του Δήμου, κ. Καστερίδης, αντιδήμαρχοι, παλιοί πρόεδροι (Ιορδανιδης , Αργυρόπουλος κ.α.), Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. μέλη του ΣΦΑΓ και πλήθος φίλων της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: