Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!!!Ο Γιώργος Μπότης στη Δόξα Δράμας



Ένα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την Δόξα Δράμας. Η ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, απέκτησε τον 17χρονο Γιώργο Μπότη από την ομάδα των Κανονιέρηδων του Φώτη Μούντα. Ο νεαρός παίχτης είναι γεννημένος το (1995) και μπορεί να αγωνιστεί ως δεξιός χαφ αλλά και ως επιτελικός μέσος ( το λεγόμενο 10αρι). Η ομάδα της Δόξας ζήτησε ποδοσφαιριστές, αφού παρακολούθησε παιχνίδια των Κανονιέρηδων και άνθρωπος των Δραμινὠν ζήτησε και γενική συνεργασία. 
 

Ο πρόεδρος και προπονητής των Κανονιέρηδων Φώτης Μούντας, μίλησε στο oragiaspor  για την επιτυχία του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Superleague. Ο νεαρός άσσος έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και με τα δύο πόδια, μία εικόνα που δεν βλέπεις σε πολλούς Έλληνες παίχτες, ενώ ο παίκτης «έχει» και το σουτ. Το μόνο αρνητικό του ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν έρχεται στο σκληρό παιχνίδι και ότι είναι χαμηλών τόνων σαν άνθρωπος. Πρέπει να γίνει πιο σκληρός. Μεγάλο ταλέντο που πρέπει να προσεχθεί. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την δουλειά των ομάδων στους παίχτες αυτούς καθώς δεν γίνεται σωστά επιστημονική δουλειά κυρίως στο ψυχολογικό τομέα ώστε να βγάλουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Εγώ φυσικά του εύχομαι ο, τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, πιστεύω ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια θα τον βλέπουμε στα σαλόνια της Superleague».

Δεν υπάρχουν σχόλια: