Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Όλοι οι αγώνες της Τετάρτης στη Β' Εθνική με μια ματιά....

Με την εμβόλιμη 19η αγωνιστική, συνεχίστηκε την Τετάρτη η Β' Εθνική. 
Διαβάστε πακάτω σε λίγες γραμμές τι έγινε στην 19η αγωνιστική......
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 14:30)

(54' Ζουρούδης σουτ, 71' Μανούσος σουτ, 90' πεν Λεοζίνιο)

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (71' Ντιαλό), Αρκούδας, Μαρουκάκης, Πρίπου (55' Φαρινόλα), Μουσταφίδης, Κατσίκης (82' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Ρουσάκης, Ηρακλής.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Μήτσης (27' λ.τρ. Προβατίδης, 55' Τζιωρτζιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ζουρούδης (84' Σαμπάνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Λιανός (Βοιωτίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρουσάκης, Μουσταφίδης - Κριπιντίρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60' Αρκούδας

Σχόλιο: Η ΑΕΛΚ επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας και υποχρέωσε την αθηναϊκή ομάδα στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την Καλλιθέα να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να έχει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η Καλλονή άνοιξε το σκορ στο 54' με τον Μανουσάκη να βγάζει την κάθετη μπαλιά και τον Ζουρούδη να "κρεμάει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Καλλιθέα στο 60', καθώς ο Αρκούδας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Καλλονή στο 71' έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Μανούσο, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ζουρούδη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Λεοζίνιο με πέναλτι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005-ΒΕΡΟΙΑ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΑΓΥΙΑΣ-ΠΑΤΡΑΣ)

Παναχαϊκή (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Φούφουλας (56' λ.τ Κοιλιάρας), Λαμπρόπουλος, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Άντονι, Βλασόπουλος, Σκαρτσίλας (46' Ουρτάδο), Ντίνας, Ατματζίδης, Μαπούκου.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλί, Ντιέ, Μπαργκάν (69' Κανακούδης), Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Κάντι (86' Βεργώνης), Καλογέρης (90' Καλτσάς), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης, Χαρίτος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούφουλας, Ατματζίδης - Αμαραντίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 37' Αμαραντίδης

Σχόλιο: Αν και ήταν ανώτερη από την Παναχαϊκή, η Βέροια δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο της Αγυάς, μένοντας στο στείρο 0-0. Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ανήκε αποκλειστικά στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι από τα πρώτα λεπτά ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην επανάληψη, οι Πατρινοί μπήκαν με στόχο να πιέσουν την Βεροιώτικη εστία, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή (να σημειωθεί ότι η Βέροια από το 37' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αμαραντίδη), όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα με εξαίρεση την φάση του 63ου λεπτού, όταν το σουτ του Ντίνα αποκρούστηκε από τον Καντιμοίρη. Οι «κυανέρυθροι» στη συνέχεια ανέλαβαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και στο 72’ ο Πουρής μπλόκαρε δύσκολα το σουτ του Κανακούδη, ενώ στο 88’ χάθηκε η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τη «Βασίλισσα» όταν ο Ντιέ επιχείρησε ωραίο ανάποδο «ψαλίδι» μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (1ο ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

(57' πεν Πουρτουλίδης, 87' Μοκάκε σουτ)

Στο 75' δοκάρι ο Φαρούκ

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Τσιντώτας, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου (77' Κραγιόπουλος), Πουρτουλίδης, Μοκακέ, Γκουγκουλιάς (63' Ρούσεφ), Πέντα (83' Τόσκας), Μπλαζέφσκι.

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου): Μιχελής, Νταντάμης, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Μωυσίδης, Οικονομόπουλος (65' Πέτρου), Πούρνος (65' Ροβίθης), Παυλίδης (76' Τριάντος), Φαρούκ, Ηλιόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Πεντζερετζής, Ναλμπάντης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Μοκάκε - Μωυσίδης, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Πιερικός κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων με σκορ 2-0, η οποία τον εδραιώνει για τα καλά στην τετράδα των πλέι-οφ!. Ο Πιερικός ο οποίος ξεκίνησε νωθρά το ματς ανέβασε την απόδοση του μετά το 25' πιέζοντας να φτάσουν σε ένα γκολ. Στο 23' μάλιστα έφτασε κοντά στο να το πετύχει με τη μπάλα να...γλύφει το δοκάρι μετά το σουτ του Πουρτουλίδη. Η πίεση συνεχίστηκε από τους γηπεδούχους με τον Γκουγκουλιά να χάνει τρεις καλές ευκαιρίες. Το πολυπόθητο γκολ για τον Πιερικό ήρθε τελικά στο 57' με τον Πουρτουλίδη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Ένα πέναλτι το οποί κέρδισε ο Γκουγκουλιάς σε ανατροπή από το Λίτση. Ο Βύζαντας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 75ο λεπτό είχε δοκάρι σε σουτ του Φαρούκ. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 87' με τον Μοκάκε να πλασάρει εύστοχα από κοντινή απόσταση.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (AEL FC ARENA - OTE TV)

(74' Ντιόγκο σουτ)

Στο 52' οριζόντιο δοκάρι ο Καρανίκας

Λάρισα (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (77' Λαζιμάν), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Βενετίδης (52' Ζεκίνια), Καρανίκας, Βούζας (79' Καούνος), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (82' Σιάκκας), Κιάσσος, Γκούρτσας (46' Μπανγκουρά), Παππάς (31' Ντα Κόστα), Τάντιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Δανέζης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Κολοβέτσιος, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας - Ανακόγλου, Καρατζάς, Σιάκκας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70' Γκρούμπιεσιτς

Σχόλιο: Σ' ένα επεισοδιακό ματς που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Λάρισας μέσα στο AEL FC ARENA. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 74' ο Ντιόγκο με σουτ. Στο 75' διεκόπη το ματς της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό λόγω εισβολής των παραγόντων της Λάρισας στον αγωνιστικό χώρο και του προέδρου της Κώστα Πηλαδάκη, στην προσπάθεια τους να διαμαρτυρηθούν έντονα για τις αποφάσεις του κ. Παπαπέτρου. Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης συνοδεύτηκε από την αστυνομία στα αποδυτήρια και ο αγώνας διεκόπη προσωρινά. Ο διαιτητής και οι βοηθοί του ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης καθώς υπέπεσαν σε σωρεία σοβαρών λαθών με αποκορύφωμα την αποβολή χωρίς λόγο του Γκρούμπιεσιτς με τον Γουμάγια να προσποιείται ότι τον χτύπησε, ενώ νωρίτερα υποδείχθηκε και οφ σάιντ από πλάγιο άουτ σε επίθεση της Λάρισας που είχαμε τον επιθετικό σε προφανή θέση για γκολ. Όλα αυτά εξόργισαν τον Κώστα Πηλαδάκη ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να επακολουθήσει αναταραχή και η διακοπή του ματς. Μετά από 66 (!) διακοπής, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν για τα εναπομείναντα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Σε αυτά ο Πανσερραϊκός υπερασπίστηκε το προβάδισμά του και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης απο τη Λάρισα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ)

(31' Αλεξάντροβιτς σουτ, 38' Σέγγος κεφ)

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος (46' Γκούσεφ), Μητσέας, Πασκούλεβ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Μακρής (41' λ.τ Λαγός), Καζνέτσης, Γιακούμπι, Μαστρογιάννης, Ινγκλαντίν (70' Χαροντάκης).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης (65' Γανωτής), Ρεπετσάς, Γκότοβος, Γιώτας, Λιόσης, Μπακομήτρος, Δελήμπασης, Ντελέκος, Σέγγος (88' Μάτσος), Αλεξάντροβιτς (84' Τσοκάνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπινιχάκης (Λασιθίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαββόγλου, Σταμάτης (Δυτ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Μαστρογιάννης, Γιακούμπι - Γιώτας, Αλεξάντροβιτς, Ντελέκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 

Σχόλιο: Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Εθνικού Αστέρα και πήρε βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια που καταβάλει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Η ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ στο 31' όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Αλεξάντροβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και με δεξί πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Γκίτκου. Έξι λεπτά αργότερα, ο σκόρερ έγινε δημιουργός του δεύτερου τέρματος καθώς επιχείρησε σέντρα και ο Σέγγος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα παρότι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους.

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Π.Μ.Α.Σ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ)

(31' Βοσκόπουλος κεφ - 72' Γιόνδης κεφ)

Στο 61' έχασε πέναλτι ο Σερέτης (Αναγ. Γιαννιτσών), απέκρουσε ο Γιακουμής
Στο 63' έχασε πέναλτι ο Γιόνδης (Αναγ. Γιαννιτσών), απέκρουσε ο Γιακουμής

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος, Παμπόε.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καραογλανίδης, Τέλλος, Χατζόγλου, Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Μπέκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλουτάς (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σάβας (Σερρών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 59' Λαμπάκης, 62' Τσουκαλίδης (Αγροτικός Αστέρας)

Σχόλιο: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Αστέριο Γιακουμή, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και σε δύο λεπτά απέκρουσε ισάριθμα πέναλτι (!), ο Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στον Εύοσμο. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν νευρικό, ο Αγροτικός Αστέρας απείλησε στο 27' με σουτ του Καπνίδη, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και τέσσερα λεπτά αργότερα, άνοιξε το σκορ. Ο Καρακατσάνης εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός, Βοσκόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ήρθαν τα πάνω κάτω καθώς συνέβησαν απίστευτα πράγματα. Αρχικά, ο Γιόνδης κέρδισε πέναλτι και μαζί και την αποβολή του τερματοφύλακα Λαμπάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Φυσικά, υπήρξε αλλαγή και στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο γκολκίπερ Γιακουμής. Ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα παρότι «κρύος» απέκρουσε την εκτέλεση του Σερέτη αλλά στην επαναφορά ο Ιορδανίδης επιχείρησε κεφαλιά και ο Τσουκαλίδης έδιωξε με το χέρι στη γραμμή. Νέα κόκκινη, νέο πέναλτι -με τον Γιόνδη αυτή τη φορά- αλλά και νέα απόκρουση του Γιακουμή, που κράτησε το 1-0! Ωστόσο, η ομάδα των Γιαννιτσών άσκησε πίεση στη συνέχεια αξιοποιώντας την αριθμητική της υπεροχή και στο 72' έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Γιόνδη, διαμορφώνοντας -παράλληλα- το τελικό αποτέλεσμα. 

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΓΗΠΕΔΟ "Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ" ΕΠΑΝΟΜΗΣ)

(67' πεν Καραγιάννης - 48' Καλλέργης σουτ)

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής (60' Πεχλιβανίδης), Ασλανίδης, Ναλμπάντης (60' Μαυροματίδης), Μπεκιάρης, Καραγιάννης, Δεινόπαπας (75' Γεωργιάδης).

Φωκικός (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (78' Ζάγκος), Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Κανελλόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουτζιακουτζίδης, Τσιαμπάζης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δεινόπαπας, Παπαζούδης - Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Βρονταράς, Καλλέργης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 89' Παπαζούδης

Σχόλιο: Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Αναγέννησης Επανομής με τον Φωκικό καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι καθώς έβγαιναν γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48', ο Φωκικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και απομάκρυνση της μπάλας με τις γροθιές από τον τερματοφύλακα Φιρινίδη, ο Καλλέργης με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής, την έστειλε στα δίχτυα. Η Αναγέννηση βγήκε μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση και την πέτυχε στο 67' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπεκιάρης από τον Χαλούλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Καραγιάννης. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος της συνάντησης, το οποίο βρήκε την Επανομή με δέκα παίκτες αφού στο 89' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαζούδης για αγκωνιά στον Σκαρίμπα!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - 17:30 OTE TV)

(3' Λιαπάκης σουτ)

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης (66' Ρεκλείτης), Πόνσε (75' Γωνιάδης), Μίνγκας (85' Χλωρός), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζάνης (17' Δημήτρης), Ραπτάκης (46' Μιρτσέτα), Δέντσας, Μαραγκός, Πάγκαλος (68' Χαϊκάλης), Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Ναζλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρακατσάνος, Μίνγκας, Μακρυδημήτρης, Κουτσόπουλος, Χλωρός, Κοντογουλίδης - Ραπτάκης, Παληγεώργος, Πάγκαλος, Ναζλίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Ο Πανθρακικός επιβλήθηκε 1-0 του Πλατανιά στο ντέρμπι της Φούτμπολ Λιγκ και έβαλε... φωτιά στη βαθμολογία καθώς έπιασε τον αντίπαλό του στην κορυφή της κατάταξης, όπου οι δύο ομάδες συγκατοικούν έχοντας παρέα και τη Βέροια! Το συγκρότημα της Κομοτηνής πέτυχε τη δέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα του όπου ο απολογισμός τερμάτων είναι 20-1! Αντίθετα, οι Χανιώτες γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους. Το ματς έγινε μπροστά σε περίπου 2500 φιλάθλους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα της διοίκησης των γηπεδούχων καθώς και στην κίνησή της να ορίσει στα δέκα ευρώ τη γενική είσοδο και έδωσαν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες. Ο αγώνας κρίθηκε μόλις στο 3', όταν ο Κοντογουλίδης επιχείρησε σουτ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Πλατανιά αλλά στην επαναφορά αυτή έφτασε στον Λιαπάκη, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Σημείωση: Ο αγώνας ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ -ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: