Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η πρόταση της Πέμπτης απο τον Ισπανό !!!!!


Oλοκληρώσαμε λοιπόν με το Champions league και το παζλ των 8 ομάδων που συνεχίζουν στα προημιτελικά της διοργάνωσεις, οπότε σειρά παίρνει σήμερα Πέμπτη παραδοσιακά το Europa league, με τους αγώνες ρεβάνς των "16". Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή για όλες τις ομάδες, από τη στιγμή που σε κανένα ζευγάρι δεν έχει πάρει κάποιος αντίπαλος ξεκάθαρο προβάδισμα.
sexy22
εγω ισπανε μου είμαι με την Μεταλιστ σήμερα!!!!!!
 

Ξεχωρίζει ο επαναληπτικός Μπιλμπάο - Μάντσεστερ Γ., με τους Βάσκους να έχουν παρακαταθήκη το 2-3 του πρώτου παιχνιδιού, όπως επίσης και το Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ Λισ., με τους Σίτιζενς να πρέπει να "γυρίσουν" το εις βάρος τους 1-0 του αγώνα της Πορτογαλίας. Τέλος, ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη του στα χέρια του, καθώς μετά το 0-1 επί της Μέταλιστ, καλείται απλά να διαφυλλάξει το προβάδισμα που πήρε πριν από μία εβδομάδα. Πάμε να δούμε λοιπόν όλα τα σημερινά παιχνίδια.



MΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ..
Μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Σερ Άλεξ θα μπει στο παιχνίδι φου επιθετικά. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν παρά να κυνηγήσουν το γκολ από το πρώτο κιόλας λεπτό. Γεγονός που η Μπιλμπάο έδειξε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί και να ψάξει και αυτή το γκολ. Μαζί με το οver, κρατάω και το διπλό, καθώς θεωρώ ότι η Γιουνάϊτεντ δύσκολα να την ξαναπατήσει.  (2 και OVER).


ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ..
Όπως στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία, έτσι και σήμερα θα έχουμε πολλά γκολ. Οι Ολλανδοί, μετά το 4-2 και τα δύο εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν, παρέμειναν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση και είναι υποχρεωμένοι να βγουν στην επίθεση.   (OVER).


ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ..
Οι Βέλγοι, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με 2-0, ισοφαρίστηκαν από τους πεισματάρηδες Γερμανούς και μετά το 2-2 παίζουν σήμερα με την πλάτη στον τοίχο. Ποντάρω στο γκολ εκατέρωθεν και παρά το χαμηλό της απόδοσης, πιστεύω ότι είναι ότι πιο καλό από το ζευγάρι.   (G-G).


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ..
Κάτω του μετρίου οι Ιταλοί στο πρώτο παιχνίδι, γνώρισαν την ήττα από την Αλκμάαρ με 2-0 και πλέον κυνηγάνε το σκορ. Η Ουντινέζε, παρά το γεγονός ότι έχασε τα πατήματά της, έχει την ποιότητα να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα, ή τουλάχιστον να κερδίσει οριακά, άσχετο αν αυτό της δίνει την πρόκριση.   (1).


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ..
Φωτιά στα μπατζάκια του Μαντσίνι και των παικτών του έτσι και αποκλειστούν. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να ασχοληθώ με της αποδόσεις του άσου. Καλά να πάνε κι ας αργήσουν.


MΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ..
Οι δύο τρελοί της διοργάνωσης. Η Ατλέτικο πήρε σοβαρό προβάδισμα έχοντας κάνει το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι Τούρκοι μείωσαν σε 3-1 και κρατήθηκαν ζωντανοί. Δύσκολο να επιλέξεις σημείο σε ένα παιχνίδι γρίφο, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να πάει οπουδήποτε, ενώ το οver είναι το πιο πιθανό.   (OVER).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ..
Το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πριν το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό, καλείται να υπερασπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα. Aυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους, καθώς περιμένω τους Ουκρανούς περισσότερο προετοιμασμένους και ακόμα καλύτερη διαβασμένους. Πιστεύω ότι θα πετύχουν γκολ, όπως επίσης και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι.   (G-G).


ΣΑΛΚΕ - ΤΒΕΝΤΕ..
Μετά την ήττα με 1-0 από την Τβέντε, η Σάλκε δεν έχει παρά να βγει να επιτεθεί. Η αμυντική της λειτουργία όμως κάνει νερά και δύσκολα να μην δεχθεί τέρμα από την σούπερ αποδοτική μεσοεπιθετική γραμμή των Ολλανδών.   (G-G).

Δεν υπάρχουν σχόλια: