Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η πρόταση της Παρασκευής απο τον Ισπανό !!!!!!!!


Ξεκίνημα νέου κουπονιού Σαββατοκύριακου έχουμε σήμερα Παρασκευή, με κλασσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει λίγο απ' όλα και είναι μια πρόγευση του τι ακολουθεί. Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Σκωτία, Τουρκία, Ιταλία, Ιρλανδία, Πορτογαλία είναι οι χώρες που θα ασχοληθούμε σήμερα στοιχηματικά, με την αναμέτρηση Ντόρτμουντ - Στουτγάρδη για την Μπουντεσλίγκα να ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά με τι θα ασχοληθούμε σήμερα.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΜΠΟΧΟΥΜ..
Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθειά τους για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια από την πρώτη θέση και υποδέχονται σήμερα την Μπόχουμ, η οποία είναι άνετη βαθμολογικά και παίζει πλέον με άγνοια κινδύνου. Φουλ επίθεση για την Άϊντραχτ, η οποία σχεδόν πάντα παίζει ανοιχτά στο γήπεδό της, με το οver να έρχεται εύκολα ή δύσκολα.   (OVER).

ΑΑΧΕΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ..
"Καίγονται" για νίκη οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν συνεχίζουν να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και είναι υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούν τουλάχιστον την έδρα τους. Τα αμυντικά τους προβλήματα, σε συνδυασμό με την άνεση που παίζει η Ντιναμό, δίνουν οver.   (OVER).

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΛΑΒΑΛ..
Η καλύτερη ομάδα της Β' Γαλλίας, υποδέχεται την χειρότερη. Η Μπαστιά αντιμετωπίζει την Λαβάλ και η επίδοξη πρωταθλήτρια θα πάρει μία ακόμα νίκη.   (1).

ΣΑΤΟΡΟΥ - ΑΜΙΑΝ..
Εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Β' Γαλλίας και με εννιά πόντους απόσταση από την θέση που οδηγεί στην παραμονή, η Αμιάν δεν μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία. Η Σατορού, είναι δυνατή στην έδρα της και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και το τρίποντο.   (1).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ..
Σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος Γερμανίας, με την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ να αντιμετωπίζει την ανεβασμένη Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κρατήσουν την διαφορά των πέντε βαθμών από την δεύτερη Μπάγερν με μια ακόμα νίκη, κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα η οποία βρήκε ρυθμό πλέον και τα καλά αγωνιστικά της πατήματα. Περιμένω ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι και από τους δύο, με καλύτερη επιλογή το over.   (OVER).

ΒΕΡΟΝΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ..
Η Βερόνα παραμένει μέσα στο κόλπο της απευθείας ανόδου και έχοντας ένα καλό σερί, είναι πλέον η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Σήμερα υποδέχεται την Τσιταντέλα, η οποία βρίσκεται στα χειρότερά της, λόγω κυρίως της βαθμολογικής της άνεσης. Κρατάμε τον άσο της ενδιαφερόμενης Βερόνα.   (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: