Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Καλαφατάκης: «Πολλά ψωμιά ακόμα...»


Ο προπονητής των Δραμινών, Κώστας Καλαφατάκης  εξήγησε πως ίσως η ενέργεια των παικτών του έχει σωθεί, εξ ου και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν σε ένα υψηλού απαιτήσεων παιχνίδι όπως ήταν το σημερινό (18/03) κόντρα στους Θεσσαλονικείς
Καλαφατάκης: «Πολλά ψωμιά ακόμα...» 
Αναλυτικά τα όσα είπε...
Για την ήττα του ΚΑΟΔ από τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Ήταν  πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Ανεξαιρέτως προβλημάτων, είναι σημαντικό να μπαίνεις στα πλέι οφ. Προσπάθησα αυτές τις ημέρες να επιστήσω την προσοχή στους παίκτες μου. Θέλαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση όπως είναι και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε».
Για την εικόνα του ΚΑΟΔ: «Ίσως δεν έχουμε άλλη ενέργεια. Πάντα πρέπει να έχουμε απαιτήσεις, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο να θέλεις να κάνεις κάτι, είναι και να μπορείς. Έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά για να πατήσουμε καλά στην Α1 και να κοιτάμε μέσα/έξω τον αντίπαλο στα μάτια. Στη Δράμα τα καταφέρνουμε. Εκτός έδρας, όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει τεράστια φανέλα, ίσως τον αντιμετωπίζεις με δέος. Έχω παράπονα από τα παιδιά, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Πετύχαμε το στόχο μας πολύ νωρίς, μέχρι δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος παλέψαμε και για τα πλέι οφ. Θα μπορούσαμε να μπούμε στην οκτάδα νωρίτερα, αλλά η απειρία μάς το στέρησε. Έχουμε δύο παιχνίδια στη συνέχεια και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα».
Για τους φιλάθλους του ΚΑΟΔ: «Η Δράμα είναι αθλητική πόλη, έχει και το χάντμπολ ψηλά και το γυναικείο βόλεϊ. Η ποδοσφαιρική Δόξα είναι σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη. Εμείς πιστεύω ότι κατορθώσαμε νωρίς να κερδίσουμε ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα. Το γήπεδό μας είχε αρκετό κόσμο. Αυτό ήταν και το στοίχημά μας, τους φέραμε στο γήπεδο και τους κρατήσαμε. Εύχομαι να τους αυξήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: