Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

'Εφτασε η ώρα της στέψης για το κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας !!!!!!

Η στιγμή του μεγάλου τελικού στην ΕΠΣ Δράμας έφτασε !!!!!!!!!!!
Αύριο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Προσοτσάνης ''Γεώργιος Μακρής '' 
ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου και ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο ο καθένας για τους δικούς του λόγους.....

Ο μεν Ακρίτας για να κλείσει με θετικό τρόπο μια χρονιά που ξεκίνησε με άλλους στόχους......και η ομάδα βρέθηκε κυριολεκτικά στο 90ο λεπτό απο το γκρουπ ανόδου σε αυτό του υποβιβασμού........ενώ για τον Ξηροπόταμο θα είναι ονειρεμένη μια πιθανή κατάκτηση αφού η ομάδα της Δράμας είναι το μεγάλο φαβορί για την επάνοδο στην Α1 κατηγορία.......

Ας δούμε όμως πως οι δύο αντίπαλοι έφτασαν ως εδω.........


ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Ο Ξηροπόταμος ξεκίνησε την πορεία του απο τον Γ' γύρο της διοργάνωσης και χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαιτερο πρόβλημα απέκλεισε την Α.Ε. Κυργίων με σκορ 6-1.
Στον 4ο γύρο ήταν η σειρά του Βώλακα να υποταχτεί στην ομάδα του Ξηροποτάμου με σκορ 3-1 ενώ στα προημτελικά ήρθε η μεγάλη έκπληξη αφού  
ο Μεγας απέκλεισε το Δοξάτο εκτός έδρας με σκορ 1-2 στην παράταση (κ.α. 1-1).
Στα ημιτελικά το Μοναστηράκι γεύτηκε και αυτό την δυναμική του Ξηροποτάμου αφού σε διπλούς αγώνες ηττήθηκε και τις δύο φορές....(1-0 και 3-1....)

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Η ομάδα του λεκανοπεδίου ξεκίνησε την πορεία του με αντίπαλο την Γραμμένη την οποία και απέκλεισε εύκολα με σκορ 3-0 ενώ στον 4ο γύρο αντίπαλος ήταν η Χωριστή την οποία νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-4.
Στα προημιτελικά τώρα , στο μεγάλο ντέρμπι του λεκανοπεδίου ο Ατρόμητος Περιθωρίου δεν στάθηκε ικανός να ανακόψει την πορεία του Ακρίτα και ηττήθηκε δύσκολα όμως με σκορ 0-1.
Στους ημιτελκούς , η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη απέκλεισε τον Άγιο Αθανάσιο σε διπλούς αγώνες (0-0 στον Άγιο Αθανάσιο και νίκη με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Προσοτσάνης , αφού στο Νευροκόπι έκανε ''πάρτυ'' ο χιονιάς!!!!!!!!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κύζας με βοηθούς τους κ.κ. Τρύφων και Δηλγεράκη

ΤΟ ORAGIASPOR πιστό στα ραντεβού του με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα είναι στο γήπεδο Προσοτσάνης και μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα θα παρακολουθήσετε πλούσιο φωτορεπορταζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μείνετε συντονισμένοι στο oragiaspor και απολαύστε τον μεγάλο τελικό!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: