Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η πρόταση του Σαββάτου απο τον Ισπανό !!!!!!

Σούπερ πρόγραμμα Σαββάτου έχουμε μπροστά μας, με το μεγάλο ντέρμπι Φενερμπαχτσέ - Γαλατασαράϊ, να ξεχωρίζει με διαφορά από το σημερινό κουπόνι, ενώ επίσης το ντέρμπι μίσους με πολλές ιδιαιτερότητες Φιορεντίνα - Γιουβέντους επίσης είναι μία αξιοσημείωτη αναμέτρηση.
εγω ισπανέ μου είμαι με την Μαϊντζ σήμερα !!!!!!!!!!!!!

 Από 'κει και πέρα, έχουμε φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ σε δράση βρίσκονται Μεξικό. Αργεντινή και Αμερική. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά με τι θα ασχοληθούμε σήμερα Σάββατο.


 ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΤΟΡΙΝΟ..
Η Τορίνο έκανε την γκέλα της και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4 από τη Βερόνα) και όντας πλέον πρώτη στην βαθμολογία (μετά τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά από το παιχνίδι με την Πάντοβα), είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλύ ομάδα και δύσκολα θα απειληθούν από την Γιούβε Στάμπια, η οποία περιφέρεται κάπου στη μέση της βαθμολογίας.   (2).
 
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΪΝΤΖ..
Η Άουγκσμπουργκ μετράει ένα αήττητο σερί (δύο ισοπαλίες και μία νίκη) που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε ξαφνικά ομαδάρα. Περιμένω δυνατή την Μάϊντζ και ποντάρω σε ένα διπλό με ρίσκο αλλά και αξία.   (2).
 
ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ..
Στα καλά της είναι η Ίπσουιτς με μόλις μία ήττα στα τελευταία της έξι παιχνίδια, τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αλλοπρόσαλη η Πιτέρμπορο, δεν είναι ομάδα να την εμπιστευτεί κανείς, θα λυγίσει σήμερα στο Πόρτμαντ Ρόουντ.   (1).
 
ΛΙΝΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ..
Μεγάλο παιχνίδι με άρωμα Πρέμιερσιπ Η Γουέστ Χαμ έκανε δύο γκέλες (ισοπαλίες με Ντονκάστερ και Γουότφορντ) και αυτό της στέρησε την κορυφή. Δείχνει σημάδια κόπωσης και αυτό είναι πολύ πιθανό να το εκμεταλλευτεί η Λιντς, η οποία με τον Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο της, παρουσιάζεται μεταμορφωμένη. Έχει αξία ο άσος, ο οποίος μπορεί να μπει σε δελτίο με λάθη.   (1).
 
ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ..
Σε σούπερ κατάσταση η Ρέντινγκ, εύκολα ή δύσκολα θα βρει τρόπο να πάρει ένα ακόμα διπλό και να συνεχίσει να κυνηγάει την πρωτιά της Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι με μία λέξη τραγικοί, δείχνουν να τα παράτησαν νιώθοντας άνεση στην βαθμολογία.   (2).
 
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ..
Οι δύο συνεχόμενες ήττες και η μία ισοπαλία δείχνουν την πτωτική κατάσταση των γηπεδούχων. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, χωρίς ήττα στα τελευταία έξι, συνεχίζουν την προσπάθεια να μείνουν μέσα στις προνομιούχες θέσεις. Πάμε με το διπλό.   (2).
 
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΚΑΡΛΑΪΛ..
Δεν έχουν τίποτα να διεκδικήσουν οι γηπεδούχοι, αλλά ούτε και τίποτα να φοβηθούν. Σε ελεύθερη πτώση η πορεία τους, δεν θα καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι καλό από το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία και στα καλά της είναι και στόχους έχει.   (2).
 
ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η..
Στις 17:15 στο Κλ. Βικελίδης, ο Άρης υποδέχεται τον Ο.Φ.Η.με στόχο να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας. Από ήττα όμως προέρχονται και οι Κρητικοί, οι οποίοι μάλλον δείχνουν να έχουν χάσει τα καλά αγωνιστικά τους πατήματα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα περιθώριο για βαθμολογική απώλεια, καθώς ακόμα και με ισοπαλία το τρένο της Ευρώπης φαίνεται να χάνεται. Φαβορί για το τρίποντο η ομάδα του Μασάδο.   (1).
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ..
Την ίδια ώρα, στο Παγκρήτιο θα διεξάγεται ένα ματς φωτιά. Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Κέρκυρα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας έναν πόντο διαφορά. Για την ομάδα του Ν. Καραγεωργίου, το παιχνίδι είναι μονόδρομος και χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάτι που έχει να το απολαύσει εδώ και 8 ολόκληρες αγωνιστικές. Έχοντας μόλις 2 πόντους σε οχτώ παιχνίδια, οι Κρητικοί βρέθηκαν από τα ωηλά στα χαμηλά και πλέον ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός. Η Κέρκυρα δείχνει να κάνει την προσπάθειά της, όμως η δύναμή της είναι η έδρα της, καθώς μακριά από το νησί της χάνεται. Το ίδιο ισχύει και για τον Εργοτέλη, ο οποίος ότι καλό έχει κάνει το έχει κάνει στην Κρήτη. Προς τα αριστερά δείχνει να γέρνει το παιχνίδι, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους θα είναι οδυνηρό.   (1).
 
ΠΑΡΜΑ - ΜΙΛΑΝ..
Δεν θα καταφέρει η Πάρμα να σταματήσει τη Μίλαν και να της κόψει βαθμούς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμένο για τους Μιλανέζους. Θεωρώ κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από το διπλό μεγάλη έκπληξη.   (2).
 
ΚΑΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ..
Με τον φόβο να μην την προσπεράσει και πάλι η Μονπελιέ, η Παρί θα κάνει και πάλι το καθήκον της και θα πάρει ένα ακόμα διπλό. Η Καέν, δεν είναι σε θέση να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι, με τους Παριζιάνους να διαθέτουν πολλές και ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές.   (2).
 
ΟΣΕΡ - ΕΒΙΑΝ..
Η Εβιάν, αφού καθάρισε τις Νανσί, Μαρσέϊγ και Σεντ Ετιέν, έφτασε στην 10η θέση και πλέον νιώθει πολύ πιο άνετα. Κάτι που δεν νιώθει η Οσέρ, η οποία έχει να πάρει τρίποντο πάνω από τρεις μήνες. Για αυτό άλλωστε και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, με το σημερινό παιχνίδι να είναι για τους γηπεδούχους δίχως αύριο. Ποντάρουμε στην κάψα της Οσέρ για νίκη, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα σημαίνει καταστροφή.   (1).
 
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ..
Το απόλυτο ντέρμπι του Τούρκικου ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι, με τους 9 βαθμούς διαφορά, νιώθουν ιδιαίτερη ασφάλεια, καθώς στα play off θα μπουν με αβαντάζ έναντι των αντιπάλων τους και θα κυνηγήσουν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την διαφορά με ένα διπλό γοήτρου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να μειώσουν αυτή την βαθμολογική διαφορά, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Παραδοσιακά έχει πολλά γκολ και αυτό θα κυνηγήσουμε κι εμείς.   (OVER).
 
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΙΟΝ..
Μεγάλο ντέρμπι μίσους στο Ζοφουρά Γκισάρ. Οι Στεφανουά, σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, βρίσκονται φέτος "πάνω" από τους εχθρούς τους στην βαθμολογία και κυνηγάνε με αξιώσεις ακόμα και την έξοδο στο Champions league. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και την παράδοση με το μέρος τους, θα επιδιώξουν ένα ακόμα διπλό, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια. Επιλέγω το goal - goal και περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.   (G-G).

Δεν υπάρχουν σχόλια: