Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η πρόταση της Παρασκευης απο τον Ισπανό!!!!!


Ξεκίνημα νέου κουπονιού με πρόγραμμα Παρασκευής σήμερα με 37 αναμετρήσεις από αρκετά πρωταθλήματα μικρά και μεγάλα. Στο προσκήνιο η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αγγλία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Σκωτία και μεταμεσονύχτια η Αργεντινή και το Μεξικό. 
hot333
εγώ Ισπανέ μου είμαι  με την Σεντάν σήμερα....!!!!!

Πάμε να δούμε λοιπόν τα σημερινά, εν αναμονή των σπουδαίων που ακολουθούν αύριο και μεθαύριο Κυριακή.



ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ..
Φουλ του over το παιχνίδι. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο, όμως η Ντιναμό δείχνει μια προσπάθεια να παλεύει κάθε αγώνα της. Εκτός έδρας δεν είναι καλή, όμως κυνηγάει το γκολ και δεν μένει σε παθητικό ρόλο. Περιμένω να ανοιχτούν και οι δύο, να δημιουργήσουν φάσεις και να πετύχουν γκολ.   (OVER).

ΑΡΛ - ΛΑΒΑΛ..
Ανεβασμένη η Αρλ, κάνει την προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χαμηλά. Σχετικά άνετοι οι φιλοξενούμενοι, δείχνουν σημάδια κόπωσης και αδιαφορίας, που τους κάνουν ευάλωτους. Πάμε με το κίνητρο.   (1).

ΣΕΝΤΑΝ - ΑΝΖΕ..
Τα στραβοπατήματα των γηπεδούχων, τους απομάκρυναν από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αλλά παραμένουν στο παιχνίδι. Η Σεντάν έχει την ποιότητα να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία μπορεί να κινδυνεύει άμεσα, αλλά δείχνει ότι δεν το 'χει.   (1).

ΝΑΝΤ - ΜΠΟΥΛΟΝ..
Θα το καθαρίσει το παιχνίδι η Ναντ. Η Μπουλόν δείχνει να έχει παραδώσει όντας πλέον η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και αγνοεί τη νίκη πάνω από δύο μήνες. Βούτυρο στο ψωμί των γηπεδούχων οι οποίοι συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να μπουν στο γκρουπ της πρώτης τριάδας και χρειάζονται το τρίποντο οπωσδήποτε.   (1).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ..
Γκολ εκατέρωθεν και για τους δύο. Τόσο η Χοφενχάϊμ, όσο και η Στουτγάρδη, τρώνε και βάζουν με το τσουβάλι. Από συνεχόμενα over και goal - goal έρχονται και οι δύο και δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνουν και σήμερα.   (OVER).

Δεν υπάρχουν σχόλια: