Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η πρόταση της Δευτέρας απο τον Ισπανό !!!!!!



Ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρατο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, μετά από ένα πραγματικά πολύ δύσκολο τριήμερο καθώς οι παγίδες τελικά ήταν πολλές και τα χαμένα δελτία που πήγαν στον κουβά ακόμα περισσότερα. Προχωράμε όμως. Μικρό το σημερινό πρόγραμμα με μόλις 11 αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με την Φούλαμ.

sexy 

 Από 'κει και πέρα, στην Πριμέρα της Ισπανίας έχουμε το Γρανάδα - Σεβίλλη, ενώ αγώνα με ενδιαφέρον έχουμε και στη Β' Γαλλίας, με τη Λανς να υποδέχεται τη Ναντ. Πάμε να δούμε λοιπόν με τι θα αχοληθούμε σήμερα.



ΛΑΝΣ - ΝΑΝΤ..
Παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μικρή Γαλλίας, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να κυνηγήσει το τρίποντο για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι τους να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.   (G-G).

MAΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΦΟΥΛΑΜ..
Μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια της Σίτι, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο και να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους συμπολίττες. Αναμένεται η ομάδα του Σερ Άλεξ να είναι ιδιαίτερα επιθετική και η καλύτερη επιλογή είναι το over, από τη στιγμή που ο άσος είναι στα υπόγεια.   (OVER).

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ..
Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να νιώθουν σχετικά άνετα βαθμολογικά, όμως οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνη θέση. Είναι υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά και να κυνηγήσουν τη νίκη και το τρίποντο. Αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει κενά που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σεβίλλη.   (G-G).

Δεν υπάρχουν σχόλια: