Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η πρόταση του Σαββάτου απο τον Ισπανό !!!!!!

Σούπερ πρόγραμμα έχουμε σήμερα και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι, έχουμε αναμετρήσεις πολύ κρίσιμες και κομβικές, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. 
ισπανέ μου.....εγω είμαι  τον Πανιωνιο σήμερα
                                     
Πάμε να δούμε λοιπόν χωρίς πολλά λόγια, με τι θα ασχοληθούμε σήμερα Σάββατο.

 
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΚΠΡ..
Είναι τόσο αλλοπρόσαλες και οι δύο, που από τη μια θα τρώνε και από την άλλη θα βάζουν. Μόνο το οver μας σώζει και τίποτα άλλο.   (OVER).
 
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ..
Από ήττα προέρχεται η Γκλάντμπαχ, μη έχοντας περιθώρεια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, από νίκη η Φράϊμπουργκ που την κράτησε στη ζωή. Over είναι η επιλογή μου, σε ένα άκρως ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι.   (OVER).
 
ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ..
Αμυντικά και οι δύο είναι τραγική. Πόσο μάλλον τώρα που δίνουν τον τελικό της παραμονής μεταξύ τους. Μπάτε σκύλοι αλέστε θα είναι το παιχνίδι και το κοντέρ θα εκτοξευθεί.   (OVER).
 
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ..
Καλή χρυσή η Σάντερλαντ, αλλά ως εδώ. Ήδη έχει ξεκινήσει την κάτω βόλτα και η Λίβερπουλ που παραμένει χωρίς νίκη τον τελευταίο μήνα θα πάρει το διπλό. Οι μαύρες γάτες δείχνουν να ξεφουσκώνουν και για τους φιλοξενούμενους είναι μια ότι πρέπει ευκαιρία για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.   (2).
 
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ..
Την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας, δεν γίνεται να μην την τιμήσουμε, ειδικά με την κακή αμυντική γραμμή της Πιτέρμπορο. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και από τους δύο, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη όσο και η Μπλάκπουλ.   (OVER).
 
ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ..
Η Γουόλσολ, με την αντεπίθεσή της, ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη, όμως συνεχίζει τον αγώνα της. Κρατάει το αήττητό της εδώ και 5 αγωνιστικές και αντιμετωπίζει μια αδιάφορη ομάδα που σέρνεται κάπου στη μέση της βαθμολογίας.   (1).
 
ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ..
Τα ίδια και εδώ. Πάμε με το κίνητρο και τον αγώνα για επιβίωση που δίνει η Σκάνθορπ.   (2).
 
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..
Στο Ηράκλειο ο Ο.Φ.Η. υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν την πεντάδα, όμως από την άλλη ο Πανιώνιος παίζει σε κάθε παιχνίδι την ζωή του. Σίγουρα οι Νεοσμυρνιώτες έχουν πολλά αγωνιστικά και όχι μόνο προβλήματα, ωστόσο οι γηπεδούχοι παραμένει άγνωστο αν μπορούν να συνεχίσουν να αντέχουν σε τέτοια πίεση. Είναι πιθανό το παιχνίδι να μην πηγαίνει προς τον άσο.   (Χ2).
 
ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ..
Σε καλό φεγγάρι, τόσο η Μάλαγα, όσο και η Λεβάντε. Οι δυό τους, έχουν το απίστευτο νούμερο των 11 Over στα 12 παιχνίδια τους. Ξεκάθαρο φαβορί το over, με τις δύο ομάδες να παίζουν πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο.   (OVER).
 
ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ..
Δεν είναι σε θέση η Γουαδαλαχάρα να κοντράρει την Λα Κορούνια. Οι φιλοξενούμενοι, άφησαν στην άκρη την κακή παρένθεση της ήττας από την Σαμπαντέλ και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με την Αλκορκόν. Παρμάζωμα θα τους πάρουν οι φιλοξενούμενοι.   (2).
 
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ..
Ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοξενεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προερχόμενοι από μεγάλο διπλό στο Ο.Α.Κ.Α. εις βάρος του Παναθηναϊκού, αναμένεται να τα δώσουν όλα για ένα ακόμα τρίποντο, θέλοντας έτσι να δώσουν αξία στη νίκη τους την προηγούμενη εβδομάδα και παράλληλα να κλειδώσουν την τρίτη θέση. Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Πελοπονήσσιοι, αυτή τη στιγμή είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πλέον "βλέπουν" μέχρι και πεντάδα. Η ομάδα του Μπόλονι αναμένεται με την βοήθεια του κόσμου της εύκολα ή δύσκολα να πάρει το παιχνίδι και να συνεχίσει νικηφόρα.   (1).
 
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ..
Οριακό το παιχνίδι για την Σεντ Ετιέν, η οποία θέλει να επιστρέψει στις προνομιούχες θέσεις. Προέρχεται από ήττα σοκ από την Εβιάν και μόνος στόχος σήμερα είναι το διπλό. Εμπιστεύομαι τους φιλοξενούμενους με το ανάλογο ρίσκο, απο τη στιγμή που οι δηλώσεις για Ευρώπη πάνε κι έρχονται.   (2).
 
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Χ. - ΣΕΒΙΛΛΗ..
Η πλέον χειρότερη ομάδα της Πριμέρα, δύσκολα θα καταφέρει να αντισταθεί στην ανοδική πορεία της Σεβίλλης. Οι Σεβιγιάνοι, σύμφωνα με το τελευταίο αγωνιστικό τους πρόσωπο, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν το διπλό και να συνεχίσουν νικηφόρα την βαθμολογική τους ανάκαμψη.   (2).
 
ΛΙΟΝ - ΛΙΛ..
Αυτή είναι η ευκαιρία της Λιλ για να βγάλει νοκ άουτ τους Λιονέ. Απογοήτευση και κούραση, αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά τους γηπεδούχους, γεγονός που η πρωταθλήτρια είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλευτεί.   (2).
 καλή επιτυχία φιλαράκια οτι και αν διαλεξετε......!!!!!!!!
καλό σαββάτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: