Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Οι αθλοπαιδιές του Σαββατοκύριακου στην Δράμα

Πλούσιο σε δράση το Σαββατοκύριακο στις αθλοπαιδιές με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Όσο φτάνουμε προς το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, τόσο φουντώνει και το ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά ανά άθλημα και κατηγορία: 



ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΟ Δράμας – Μαρούσι Σάββατο στις 16:00 στο κλειστό Κραχτίδη
Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ. Ο ΚΑΟ Δράμας έχοντας πετύχει τον βασικό στόχο παραμονής στην Α1, θέλει αύριο να πετύχει την 9η νίκη του στο πρωτάθλημα και να ευχαριστήσει τους δραμινούς φιλάθλους με μια καλή εμφάνιση για την φετινή τους στήριξη στην ομάδα. Το μόνο αρνητικό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, το γεγονός ότι ο αντίπαλος μόνο εμπορικός δεν είναι.
Το φετινό Μαρούσι, με διαφορά η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα, με μόλις 1 νίκη και έχοντας μείνει μ’ ένα ρόστερ που περισσότερο μοιάζει με εφηβική παρά με ανδρική ομάδα. Ευχή όλων φυσικά να μη μείνει ο κόσμος στο όνομα και την μικρή δυναμική του αντιπάλου και να βρεθεί στο γήπεδο για να χειροκροτήσει την ομάδα μας.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια
Μόλις με 4 αγώνες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με την διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής αύριο. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρωλίγκα δεν θα αγωνιστούν. Όλα τα ματς αύριο στις 16:00 και θα παίξουν:
ΚΑΟ Δράμας – Μαρούσι
Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι
Ίκαρος Καλλιθέας – ΠΑΟΚ ΝΕΤ
Άρης – Ρέθυμνο ΕΤ3
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός –
Ολυμπιακός – Καβάλα –

Τιτάνες Δράμας – Παναθλητικός Σάββατο στις 12:00 π. μ. στο Κραχτίδη
Τον πρωτοπόρο Παναθλητικό υποδέχονται οι γυναίκες των Τιτάνων
Για την 19η αγωνιστική στον όμιλο του Βορρά της Α2 γυναικών, ένα παιχνίδι-πρόκληση έχει μπροστά της η ομάδα των Τιτάνων Δράμας.
Η ομάδα μας υποδέχεται αύριο τον πρωτοπόρο με 17 νίκες και μόλις μία ήττα Παναθλητικό Συκεών και θα προσπαθήσει να γίνει η δεύτερη ομάδα που κερδίζει το μεγάλο φαβορί του ομίλου για άνοδο στην Α1. Η δραμινή ομάδα, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14 νίκες και 4 ήττες, έχει όλα τα φόντα να πάρει την μεγάλη νίκη στο ματς πρόκληση που έχει μπροστά της.

ΒΟΛΕΙ

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ερμής Δράμας Σάββατο στις 16:00
Μια κατηγορία παίζει ο Ερμής στα Γιαννιτσά
Παιχνίδι τελικός για τα κορίτσια του Ερμή που για τον 3ο όμιλο της Α2 γυναικών, θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Σε καλή κατάσταση η δραμινή ομάδα, με ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί των Ιωαννίνων στη Δράμα, θα προσπαθήσουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα σωτηρίας.
Γ. Σ. Δράμας – Επίκουρος Θεσσαλονίκης Σάββατο στις 18:00 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο
Για το γόητρο ο Γ.Σ. υποδέχεται τον Επίκουρο
Για το γόητρο και την ιστορία του, για το ίδιο πρωτάθλημα, ο Γυμναστικός υποδέχεται τον Επίκουρο Θεσσαλονίκης. Νεοφώτιστη η ομάδα μας, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της, χάνοντας πολλά παιχνίδια στον πόντο και την λεπτομέρεια. Θα προσπαθήσει πάντως για τη νίκη γοήτρου στο αυριανό ματς.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Άρης Θ. – Δράμα ’86 Σάββατο στις 21:00
Για την 12η αγωνιστική στον όμιλο του Βορρά της Α2 ανδρών χάντμπολ, η Δράμα ’86, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της, με αντίπαλο τον Άρη. Η δραμινή ομάδα είναι στην τέταρτη θέση με 14 βαθμούς έχοντας 7 νίκες και 4 ήττες. Καλή πορεία και για τον Άρη, που είναι τρίτος με 16 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ 8 νίκες και 3 ήττες. Αναμένεται ένα καλό παιχνίδι, μεταξύ δύο εκ’ των καλύτερων ομάδων της Α2.
Προσοτσάνη – Πανσερραϊκός Σάββατο στις 19:00
Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά, στη δεύτερη θέση με μόλις μία ήττα, στη Β’ εθνική στον β’ υποόμιλο γυναικών, ολοκληρώνουν αύριο τα κορίτσια της Προσοτσάνης. Η δραμινή ομάδα φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό και λογικά δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στον πρώτο γύρο, μέσα στις Σέρρες η Προσοτσάνη είχε κερδίσει πολύ εύκολα με 26-37.


Δεν υπάρχουν σχόλια: