Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!! Η επιστολή Φωτίου προς την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΣ Δράμας!!!!!!!


Οι εξελίξεις τρέχουν.....στην ΕΠΣ Δράμας και λίγη ωρα μετά την λήψη απόφασης απο την προσωρινη διοικούσα επιτροπή της Ένωσης ήρθε η απάντηση της διοικήσεως Φωτίου 
Διαβάστε παρακάτω την επιστολή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον κορυφαίο αθλητικό  ιστότοπο της Δράμας !!!!!!!!!!!


Προς
Τον Πρόεδρο της διορισμένης προσωρινής Διοίκησης
της Ε.Π.Σ.Δράμας με την με αριθμό 17/12.1.2012 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης
------------------------------
Κύριε Πρόεδρε,
Με έκπληξη παραλάβαμε, τα μέλη της εκλεγμένης διοίκησης της Ε.Π.Σ.Δράμας από τα μέλη Σωματεία της, στις εκλογές της 12ης Μαρτίου 2010, η οποία διοικούσε την Ε.Π.Σ.Δράμας μέχρι την Τετάρτη 21.3.2012, την από 28.3.2012 επιστολή σας, με την οποία μας καλείται να σας παραδώσουμε τα αναγραφόμενα σε αυτήν.
Έκπληξη, γιατί αντί της πρόσκλησής  σας αυτής, αναμέναμε να μας κοινοποιήσετε, ως οφείλατε, τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. το οποίο και ως σήμερα, ημέρα Παρασκευή 30.3.2012, ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο  έχετε κάνει.
Αναφορικά με την πρόσκλησή σας,  σας αναφέρουμε τα εξής :.....

Την Τετάρτη 21.3.2012 και ώρα 13.30 παρουσιασθήκατε στα γραφεία του Σωματείου μας, τα περισσότερα μέλη της διορισθείσας προσωρινής διοίκησης και αφού μας ενημερώσατε για την απόφαση του Εφετείου Θράκης, απαιτήσατε την αποχώρησή μας από τα γραφεία, προκειμένου να συνεδριάσετε και να συγκροτηθείτε σε σώμα.
Ανάμεσά σας και εκτός των διορισθέντων από το Δικαστήριο μελών βρίσκονταν με λόγο και θέση άτομα, όπως ο κ.Γεώργιος Χατζησαρόγλου, επικεφαλής της ηττηθείσας παράταξης των εκλογών, καθώς και ο κ.Δημήτριος Μπουσχανετζής, Πρόεδρος του Σ. Διαιτητών Δράμας. Ο ανωτέρω μάλιστα ήταν αυτός που παρέδωσε στο Δ.Σ. την απόφαση του Εφετείου Θράκης και απαίτησε προκλητικά και απαξιωτικά  προς την Διοίκηση και ενώπιον όλων, να του παραδώσουμε τα κλειδιά της Ένωσης και το Ταμείο της.
Kατ΄αυτόν τον τρόπο την ημέρα εκείνη, την 21.3.2012 και ώρα 14.00 περίπου, όχι απλά αποχωρήσαμε, αλλά κυριολεκτικά εκδιωχθήκαμε από τα γραφεία της ένωσης, παραδίδοντάς σας τα κλειδιά των γραφείων της και το σύνολο των κινητών πραγμάτων και εγγράφων που βρίσκονταν εκεί και έκτοτε κανείς από το Διοικητικό συμβούλιό  μας, δεν εμφανίσθηκε ξανά στα γραφεία της Ένωσης.
Στο διάστημα των εννέα (9) μέχρι σήμερα ημερών, λειτουργείτε ως Δ.Σ. στα γραφεία της ένωσης και όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε από τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού STAR Δράμας, την Δευτέρα 26.3.2012, έχετε προβεί και σε αλλαγή των κλειδιών των γραφείων της Ένωσης.
Σχετικά με τα ζητούμενα στο έγγραφό σας υλικά και παραστατικά της Ενώσεως, σας πληροφορούμε ότι όλα τα αναφερόμενα βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης, όπου βρίσκονταν δηλαδή την 21.3.2012, ημέρα που μας εκδιώξατε από εκεί, παρουσία μάλιστα και ανθρώπων που δεν νομιμοποιούνταν να παραβρίσκονται.
Γραφεία από τα οποία εσείς εδώ και εννέα (9) ημέρες μας εκδιώξατε, κατά τρόπο προκλητικό και απαξιωτικό, που δεν ταιριάζει σε μια διορισμένη προσωρινή διοίκηση προς την νομίμως εκλεγείσα αιρετή τακτική διοίκηση, πόσο μάλλον όταν η μοναδική εντολή και εξουσία που σας δίνει η απόφαση του Εφετείου, είναι αυτή της προκήρυξης και της διενέργειας εκλογών.
Εσείς όμως, μετά την εν λόγω απόφαση που έχει προσβληθεί δια ενδίκου μέσου, συμπεριφέρεσθε λες και η ηττηθείσα στις εκλογές παράταξη του κ.Χατζησαρόγλου κέρδισε δια της αποφάσεως του Εφετείου τις εκλογές του Σωματείου μας !!! και επιθυμείτε πλήρη εγκατάσταση ως Διοίκηση !!! και το σύνολο των εξουσιών και αρμοδιοτήτων μιας Τακτικής Αιρετής Διοίκησης, που δεν σας ανήκουν, όπως προκύπτει από μια απλή ανάγνωση της με αριθμό 17/12.1.2012 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θράκης, της οποίας άλλωστε η αναστολή ισχύος θα συζητηθεί την 6.4.2012 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Θράκης.
Σας πληροφορούμε λοιπόν,  ότι εκτός των ανωτέρω και εντός των γραφείων, υπάρχει πλήθος εγγράφων, παραστατικών, αρχείων, καθώς και υλικό ηλεκτρονικό και ιατρικό.
ΕΠΕΙΔΗ έχετε πλέον την ευθύνη τους, οφείλετε να τα προστατέψετε από κάθε προσπάθεια ενδεχόμενης δολιοφθοράς.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε δυνατότητα κίνησης λογαριασμού της Ένωσης από την Τράπεζα, δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από την ίδια την απόφαση διορισμού σας, η οποία σαφώς ορίζει το εύρος των αρμοδιοτήτων σας.
ΕΠΕΙΔΗ εκδιωχθήκαμε από τα γραφεία προ εννέα (9) ημερών και χωρίς να γίνουν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, σας δηλώνουμε ότι είσθε υπεύθυνοι για την φύλαξη των γραφείων και όλων των πραγμάτων που βρίσκονται εντός αυτών, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
Τέλος, κ.Πρόεδρε,
Γνωρίζοντας την υπευθυνότητα που σας διακρίνει προσωπικά, από την προ ετών συνεργασία μας, καθώς και τις προθέσεις σας, πιστεύουμε και σας καλούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, όπως και του ρόλου που σας έχει αναθέσει η Δικαιοσύνη, χωρίς αυθαιρεσίες και υπερβάσεις, προκειμένου να μην πληγεί η αξιοπιστία της λειτουργίας της Ένωσης και οι διοργανώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων στην κρίσιμη αγωνιστικά στιγμή τους.
Επίσης προκειμένου να επιτελέσετε τον ρόλο σας, σας δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεσή σας.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδόσει νόμιμα την παρούσα προς τον Πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Δράμας κ.Δημήτριο Παντελίδη, Γ.Παπανδρέου 36, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
                   Φωτίου Θεόδωρος                         Τσιάρας Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: