Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ:'' Κλοπή κυπέλλου στον τελικό της Ε.Π.Σ. Δράμας''


Απο τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου , λάβαμε e-mail  με το οποίο η δραμινή ομάδα διαμαρτύρεται εντόνως για την αντιμετώπιση που είχε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας και την οποία σας παρουσιάζουμε αυτούσιο .....
 
Αναλυτικά.....:
Στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Δράμας που διεξήχθη στις 21-03-2012 μεταξύ των ομάδων Νευροκοπίου – Ξηροποτάμου, ένα άψογο από κάθε άποψη ποδοσφαιρικό παιχνίδι, που το παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι, δυστυχώς ο διαιτητής «κύριος» Κύζας και ο βοηθός «κύριος» Χατζηνάκος, διέπραξαν ποδοσφαιρικό έγκλημα.
Επικαλούμαστε το βίντεο του αγώνα για να αντιληφθούν οι πάντες και είναι ολοφάνερο πλέον ότι η λογική του «ανθρώπινου λάθους»  δεν πείθει κανένα και ότι το προσκήνιο οργιάζει.
Μια απλή ερώτηση πλανάται στο μυαλό και την σκέψη κάθε υγιούς φιλάθλου. Η ποδοσφαιρική αλητεία και τα εγκλήματα που διαπράττουν κάποιοι, θα μείνουν χωρίς τιμωρία από κάθε αρμόδιο φορέα του ποδοσφαίρου;
Ως πότε ο κάθε «Κύζας» και ο κάθε «Χατζηνάκος» θα λειτουργούν ως πυροκροτητές και θα δυναμιτίσουν την ομαλή διεξαγωγή κάθε αγώνα και θα τραυματίζουν με βάναυσο και απροκάλυπτο τρόπο το δύσμοιρο ποδόσφαιρο;
Ως πότε θα καταρρακώνουν βάναυσα την ανιδιοτελή προσπάθεια των ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θα στερούν όνειρα και προσδοκίες παραγόντων, φιλάθλων και προπάντων των ποδοσφαιριστών;
Το βίντεο του αγώνα είναι αδιάψευστο μάρτυρας των εγκλημάτων που διέπραξαν. Υπάρχουν αρμόδια όργανα να τους τιμωρήσουν με τον πιο αυστηρό τρόπο και να στείλουν αυτούς τους εγκληματίες του ποδοσφαίρου στα σπίτια τους ;
Ένας τελικός κυπέλλου που πρέπει να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, κατάφεραν να τον μετατρέψουν σε δυσφήμηση του αθλήματος, τα ονόματα «Κύζας» και  «Χατζηνάκος» θα γραφτούν με μελανά γράμματα στην ιστορία του Δραμινού ποδοσφαίρου και οι «κύριοι» αυτοί ως «εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου», φυγαδεύτηκαν με συνοδεία αστυνομίας από την πίσω πόρτα του γηπέδου.
Από τους ανωτέρω «κυρίους» ο επόπτης Χατζηνάκος ακύρωσε πεντακάθαρο γκόλ της ομάδας του Ξηροποτάμου υποδεικνύοντας οφσάιτν που μόνο αυτός είδε και ο διαιτητής Κύζας δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και οι αποφάσεις τους αυτές έκριναν ουσιαστικά το παιχνίδι και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Και να φανταστείτε ότι ο μέν διαιτητής Κύζας είναι στον πίνακα για άνοδο στην super league, ο δε βοηθός Χατζηνάκος ταλέντο της Γ’ Εθνικής.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι την μελλοντική προοπτική αξιοπιστίας του Εθνικού Ποδοσφαίου.
Επειδή το ποτήρι της οργής και τις αγανάκτησης έχει ξεχειλίσει, η διοίκηση της ομάδας του Ξηροποτάμου, απευθύνει έκκληση προς όλους τους υπεύθυνους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου.
Κύριοι παρακαλούμε να ληφθούν εκ μέρους σας όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων και για την προστασία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Δράμας, θα πρέπει τέτοιου είδους διαιτητές να απομακρυνθούν από το άθλημα, γιατί λειτουργούν ως «πυροκροτητές»που θα μπορούσαν να τινάξουν στον αέρα την ομαλή διεξαγωγή κάθε αγώνα.
Επειδή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ομάδα  του Νευροκοπίου με την επιστολή αυτή δεν θέλουμε να μειώσουμε την νίκη τους και τους συγχαίρουμε για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Γεώργιος Χαρίσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: