Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η πρόταση του Σαββάτου απο τον Ισπανό !!!!!!!!!!!!!

Τεράστιο και το σημερινό Σαββατιάτικο κουπόνι, με σούπερ παιχνίδια και ποικιλία επιλογών όσον αφορά τον στοιχηματικό τομέα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Σαν Σίρο ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα, ενώ παράλληλα έχουμε και παιχνίδια για την δική μας Superleague. Πάμε να δούμε λοιπόν με τι θα ασχοληθούμε το διήμερο 
Leola
εγω ισπανέ μου είμαι με την Τοτεναμ σήμερα.......



ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ..
H Τσέλσι μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της, έχει όμως σήμερα μια σούπερ ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την πτωτική πορεία της Τότεναμ και να την πλησιάσει στους δύο βαθμούς. Το κίνητρο του Champions league
είναι μεγάλο για τους γηπεδούχους και λογικά η ομάδα του Ρέντναπ θα λυγίσει.   (1).

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ..
Πέντε οver σε έξι παιχνίδια έχει η Άρσεναλ, η οποία βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Πάνω από τρία γκολ έχει μέσο όρο ανά παιχνίδι και κόντρα στους "xωριάτες" αναμένεται να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.   (OVER).

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΛΒΣ..
Το παιχνίδι δείχνει να πηγαίνει προς τα αριστερά, όμως λίγο το ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων, λίγο η ανάγκη των φιλοξενούμενων που αναμένεται κάθε παιχνίδι να το βλέπουν σαν τελικό, με οδηγούν να κρατήσω το over. Άλλωστε και οι δύο φλερτάρουν συχνά με το σημείο.   (OVER).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΚΠΡ..
Το κίνητρο της ΚΠΡ για συγκομιδή βαθμών σε συνδυασμό με την πολύ ευάλωτη άμυνά της, δείχνουν ένα άνετο οver.   (OVER).
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΞΑΝΘΗ..
Στο Περιστέρι, ο τρίτος πλέον της βαθμολογίας Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη. Ο κατήφορος για τους ακρίτες δεν έχει σταματημό και μετά από μία ακόμα ήττα εντός έδρας, η Ξάνθη κατρακύλησε κι άλλο στην βαθμολογία. Βέβαια μπορεί κίνδυνος να μην υπάρχει ακόμα, καθώς η βαθμολογική συγκομιδή του πρώτου γύρου ήταν αυξημένη, όμως τίποτα δεν είναι απίθανο αν συνεχίσει η ομάδα έτσι. Από την άλλη, η ομάδα του Δώνη είχε μεσοβδόμαδα το πρώτο παιχνίδι για τον ημιτελικό του κυπέλλου και όπως και να 'χει κούραση θα υπάρχει. Αναμένεται οι Ξανθιώτες κάποια στιγμή να ξυπνήσουν και να πάρουν επιτέλους βαθμό ή βαθμούς και ίσως είναι αυτή η στιγμή, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των γηπεδούχων, οι οποίοι θα έχουν το μυαλό τους και στον επαναληπτικό.   (Χ2 δ.ε.).

ΜΙΛΑΝ - ΡΟΜΑ..
Όμορφο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Σαν Σίρο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κίνητρο για νίκη έχουν και οι δύο, ενώ η Ρόμα θεωρείται πολύ πιθανό να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Μίλαν ίσως να έχει στο μυαλό της και το παιχνίδι για το Champions league με την Μπαρτσελόνα.   (OVER).

ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ..
Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Μαντσίνι θα πάρει το διπλό, απέναντι στους γηπεδούχους οι οποίοι βαθμολογικά αδιάφοροι και παράλληλα αλλοπρόσαλοι.   (2).

ΤΡΕΝΚ. ΑΝΤΜΙΡΑ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ..
Τα ρεπορτάζ μιλάνε για πολλές απουσίες των γηπεδούχων και από τη στιγμή που η Σάλτσμπουργκ διανύει μίνι φόρμα, δεν υπάρχει λόγος να μην ποντάρουμε στο διπλό.   (2).

ΣΑΛΚΕ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ..
Μεγάλη έκπληξη αν μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν σεληνιασμένους του επιθετικούς τους, σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά και των δύο το οver μοιάζει εύκολη υπόθεση.   (OVER).

ΛΙΟΝ - ΣΟΣΟ..
Από νίκες προέρχονται αμφότερες και η αναμέτρηση αναμένεται να είναι συναρπαστική. Από τη μία η Λιόν που κυνηγάει την είσοδό της στην προνομιούχα τετράδα και από την άλλη η Σοσό που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, προμηνύουν ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι και από τους δύο.   (OVER).

ΧΕΤΑΦΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ..
Μ' αυτά και με 'κεινα, η Βαλένθια κατάφερε να βάλει την Λεβάντε στο κόλπο της τρίτης θέσης. Αναμένεται σήμερα να αντιδράσει και να πάρει ένα διπλό, το οποίοι θα δώσει στην ομάδα ώθηση για να συνεχίσει έτσι και να κλειδώσει την απ' ευθείας έξοδο στο Champions league.   (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: