Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Φιλική νίκη του Γαζώρου στο Σιδηρόκαστρο με 0-1 και...συμπεράσματα


Τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια πήρε ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Εθνικού Σιδηροκάστρου στον αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ των δύο Σερραϊκών ομάδων που αναδείχθηκαν πέρυσι πρωταθλήτριες στις κατηγορίες που αγωνιζόταν.
Η υψηλή θερμοκρασία που ξεπερνούσε τους 34 βαθμούς και η εμφανή κούραση και των δύο ομάδων λειτούργησαν αποτρεπτικά προκειμένου οι φίλαθλοι που αψήφησαν τη ζέστη να παρακολουθήσουν καλό θέαμα, ωστόσο υπήρχαν διαστήματα καλού ποδοσφαίρου και από τους δύο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης(φώτο) πέτυχε στο 20΄ ο Μπεκιάρης μετά από εξαιρετική πάσα του Γεωργιάδη. Ο Εθνικός Γαζώρου έχασε καλές ευκαιρίες με τους Γκόγκα, Κρυστάλλη και Κουκούτση, ενώ το Σιδηρόκαστρο "απάντησε" με κάποιες καλές στιγμές από τυος Παναγιωτίδη, Ρόβα και Φιλιππίδη.

Για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου που συνεχίζει την προετοιμασία του στο Άγκιστρο εδώ και λίγες ημέρες, ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση και σίγουρα
ο Νίκος Γάδος είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να στέκεται σε καλό επίπεδο κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν βέβαια κάποια προβλήματα επιθετικά όσον αφορά τη δημιουργία φάσεων αλλά κατά τα άλλα οι νεαροί και οι έμπειροι παίκτες έδειξαν διάθεση να δεθούν και να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο. Μάλιστα με την ομάδα αγωνίστηκαν και οι Λουίζος, Μπλατσέρης και Μπαντοτάκης που αναμένεται να αποκτηθούν, ενώ στο φιλικό πήραν μέρος οι Αραδούλης(από Άρη Ακροποτάμου) και Κοντσίδης. Μάλιστα ο τελευταίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Αετό Σκύδρας, είναι κεντρικός αμυντικός και αναμένεται να αποκτηθεί.

Από την άλλη αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Εθνικό Γαζώρου αλλά και σαφώς πιο δύσκολο από το 7-0 κόντρα στην Προσοτσάνη. Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αμυντικά δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, λειτούργησαν γενικά καλά στη μεσαία γραμμή, αλλά επιθετικά πέρα από κάποιες λιγοστές φάσεις δε μπόρεσαν να συνδυαστούν έτσι όπως θα ήθελαν και να βρουν χώρους. Βέβαια ήταν φανερό πως οι προπονήσεις στον Λαϊλιά ήταν επίπονες και η κούραση βγήκε.

**Πλέον επόμενο φιλικό για τον Εθνικό Γαζώρου είναι την Τετάρτη στην Ξάνθη. Μάλιστα ο Διλμπέρης έδωσε ρεπό στους παίκτες του που από τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις.

**Παρών στο γήπεδο και ο Σάκης Παπάζογλου, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που ήρθε να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον αδερφό του Παναγιώτη που παίζει στον Εθνικό Γαζώρου.

**Η ομάδα του Σιδηροκάστρου μετά το φιλικό επέστρεψε στο Άγκιστρο που κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Επόμενο φιλικό με την Ελπίς Σκουτάρεως.


Διαιτητής: Φωτιάδης Ανανίας, Βοηθοί: Καμπούρης, Πούλιος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης(46΄ Μπαντοτάκης), Φίλων(63΄ Τζίμας), Φιλιππίδης(78΄ Χίντζιος), Πασχαλούδης(46΄ Καρυπίδης), Πετρίδης(76΄ Σαχπατζίδης Δ.), Τσεμπερίδης(46΄ Κοντσίδης), Σαμουράκης(31΄ Μουτίδης)(63΄ Λουίζος), Μπουζούρας(46΄ Παναγιωτίδης), Γιαλαμής(63΄ Μπλατσέρης), Γαϊδαρτζής(46΄ Αραδούλης), Ρούμπος(70΄ Ρόβας)

EΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ(Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κατσαβάκης, Κουκόλης(33΄ Μουσικάκης), Μερεσιώτης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Σαββίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπαθανασίου, Παπάζογλου, Καπίας, Μουσικάκης, Μερεσιώτης(56΄ Καρυπίδης), Κουκούτσης, Παλάσκας, Μαχαιρούδης, Χαριτίδης, Ναλμπάντης(56΄ Ζιγκερίδης), Κρυστάλλης(77΄ Γεράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: