Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΦΕΤΟΣ...ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE!!!!!


Όταν στις 3 του τρέχοντος μήνα ο Μιχάλης Δούμπλατζης (φωτό αριστερά) υπέγραφε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου, ήδη ήταν σε προχωρημένο στάδιο η μεταγραφή του Παχάλη Κασσού (φωτό δεξιά) στη Δόξα Δράμας. Σήμερα, το deal πραγματοποιήθηκε και σίγουρα η λέξη «ικανοποίηση» για τους ανθρώπους της Προσοτσάνης που είχαν στη δύναμή τους τούς δύο ποδοσφαιριστές κατά την περσινή σεζόν είναι αν μη τι άλλο η…ηπιότερη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί!
DOUMPLATZIS  KASSOS
Ο 1ος σκόρερ πέρυσι του ομίλου με 16 γκολ σε 23 συμμετοχές γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1992 και ήρθε τον περασμένο Ιούλιο στους «κυανόλευκους» από τα ΤΕΠ της Δόξας Δράμας, αφού πρώτα η συμφωνία της Προσοτσάνης επήλθε με το σωματείο που ξεκίνησε την καριέρα του τον Ορφέα Χωριστής. Έπειτα από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα,
ταυτόσημο μ’ αυτό της πρώην του πλέον ομάδας, πήρε «μπροστά» μετά τις γιορτές και με πολλά καθοριστικά γκολ – βαθμούς  «υπέγραψε» την παραμονή της Προσοτσάνης στη Δ’ Εθνική κατηγορίας και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Όσον αφορά στο βωλακιώτη άσσο (γεν. 7 Νοεμβρίου 1991) η περίπτωσή του και μόνο χρίζει ιδιαίτερης μνείας, καθώς κυριολεκτικά πραγματοποίησε μέσα σε διάστημα ενός έτους αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΛΜΑ: από την Α2 κατηγορία και την ομάδα του χωριού του Δόξα Βώλακα όπου αγωνιζόταν μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο, βρέθηκε μετά από επίμονες προσπάθειες ετών στην «οικογένεια» της Προσοτσάνης, με το ντεμπούτο του να συνδυάζεται με «γκολ-νίκης» επί του Σουφλίου στις 22 Ιανουαρίου. Έκτοτε αγωνίστηκε σε όλα τα ματς πρωταθλήματος με σχεδόν το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής (13 συμμετοχές – 3 γκολ) και στις αρχές Ιουλίου κλήθηκε να μετάσχει στα δοκιμαστικά των «μαυραετών». Ξεχώρισε «σαν τη μύγα μες στο γάλα» και αφού πέρασε κι από το μικροσκόπιο του Σούλη Παπαδόπουλου όλο το διάστημα της προετοιμασίας που βρίσκεται εν εξελίξει, υπέγραψε κι αυτός τριετές συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας.
Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και πρώην συμπαίκτες τους στην Προσοτσάνη, εύχονται τόσο στο Μιχάλη όσο και στον Πασχάλη «κάθε επιτυχία στις νέες τους ποδοσφαιρικές στέγες, να είναι σιδερένιοι και να συνεχίσουν με τους ίδιους χαμηλούς τόνους να δουλεύουν στα επαγγελματικά σαλόνια».

Αποδεικνύεται δε ότι στην Προσοτσάνη οι καλοί γίνονται καλύτεροι κι αυτοί που «δουλεύουν» μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά. 

πηγη :  prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: