Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές και επίπονες προπονήσεις είχαν οι παίκτες της Δόξας Δράμας στο χθεσινό (δεύτερο) φιλικό παιχνίδι με την Προσοτσάνη στο… ουδέτερο γήπεδο του Βώλακα. Και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Φιλοδώρησαν με οκτώ γκολ την αντίπαλο τους δείχνοντας ότι δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια και θα παρουσιάζονται σοβαροί είτε παίζουν με ομάδες ανώτερες είτε με χαμηλότερης δυναμικότητας. Με την αγωνιστική τους παρουσία ικανοποίησαν και τους 150 φιλάθλους των μαυραετών που άφησαν τις παραλίες και πήραν τα βουνά για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας. Ο Σούλης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο μοιράζοντας το χρόνο σε όλους τους παίκτες πλην του Πέτρου Κοντέων που για προληπτικού λόγους κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.
 
Νιάτα και 2-0 στο ημίχρονο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Δόξα να παρουσιάζεται με σχηματισμό 4-3-3 και τον Δαύκο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην  άμυνα ο Στεργιανός, αριστερά ο Γελαδάρης και κεντρικό δίδυμο οι Γκαρακλίδης και Σικαλιάς. Αμυντικά χαφ οι Ιντζόγλου και Τσιμπλίδης με τον Καμινιώτη να είναι μπροστά τους. Δεξιά κινήθηκε ο Κάσσος, αριστερά ο Κανετίδης και στην κορυφή ο Κοβάσεβιτς. Μία ενδεκάδα που πέρα του Γελαδάρη είχε πολλά νέα παιδιά τα οποία
κατάφεραν πολύ γρήγορά να αναλάβουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να φτάσουν στο 16’ στο γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κανετίδη. Οι παίκτες της Δόξας διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με συνεχές πρέσινγκ δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην Προσοστάνη του Γιώργου Μάλλιου που έβλεπε τον Καμινιώτη να κάνει το παιχνίδι και να δημιουργεί το 2-0 στο 43’  με τον Κοβάσεβιτς να χρίζεται σκόρερ με πλασέ.
 
Χάθηκε η μπάλα στην επανάληψη
Με αυτό το σκορ οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στους πάγκους για να γίνουν αλλαγή από τον Παπαδόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τεχνικός της Δόξας άλλαξε τα 9/11 της ενδεκάδας και οι Ταραλίδης και Ρούσεφ πήραν θέση στο γήπεδο και με τη συμπλήρωση του 50’χάθηκε η μπάλα με αποδέκτη τον Σοϊλέδη που με εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 3-0. Το τέταρτο γκολ άγγιξε ο Ταραλίδης που με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Προσοτάνης και ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος μέσος το πέτυχε ο Ρούσεφ με κεφαλιά στο 54’, όταν έκανε το 4-0. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κάπελ να σκοράρει με σουτ κάνοντας το 5-0 για να ακολουθήσει το σόου του Χιντασέλι στο 80’ με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 6-0. Τον διέκοψε προς στιγμήν ο Καπνίδης, που μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ταραλίδη, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 7-0 για να έρθει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο 84’ο Χιντασέλι με σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 8-0.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος (46’ Γουμάγιας), Στεργιανός (46’ Χαλκιάς), Γελαδάρης (46’ Αγτζίδης), Γκαρακλίδης (75’ Σιάμπος), Σικαλιάς (70’ Τουνγκελίδης), Ιντζόγλου (46’ Ταραλίδης;), Καμινιώτης (46’ Ρούσεφ), Κάσσος (46’ Χιντασέλι), Κανετίδης,(46’ Κάπελ) Τσιμπλίδης (46’ Σοϊλέδης), Κοβάσεβιτς (46’ Καπνίδης).
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Παπαζούδης, Δημητριάδης, Καλαιτζής, Φερφέρης, Μαριάδης, Χατζησαββίδης, Ουζούνης, Καραγιαννίδης, Κανάτας, Κερασίδης, Λ. Μουρατίδης.   Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν οι Αστερίου, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Καρέλας, Μαναρίδης, Νουσδίλης, Ορφανίδης, Ουζούνογλου, Παπαμιχαήλ, Πετρόπουλος, Ρούσσος, Χατζησαββίδης, Παλτσίδης.

Παπαδόπουλος: «Είμαστε σε σωστό δρόμο»
Παρά την ευρεία φιλική νίκη ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και όπως εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα χρειάζεται να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της προετοιμασίας. «Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά σε κάποιους τομείς αν και βλέπω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», είπε ο Πειραιώτης τεχνικός και συμπλήρωσε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν κυρίως για να ξεφύγουμε από τις προπονήσεις και την ρουτίνα».

Κοιτάζει πρώτα στο εξωτερικό για επιθετικό και στόπερ
Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά θέματα της Δόξας Δράμας. Με δεδομένες τις συμφωνίες με Καμινιώτη και Καπνίδη που θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ. Δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ενδεκάδα και μόλις θα έρθουν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν βασικοί. Οι προτάσεις είναι πολλές από διάφορους μάνατζερ και όλα δείχνουν ότι θα προέρχονται από τη ξένη αγορά στην οποία υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Φυσικά δεν αποκλείεται τελικά να προκύψει κάτι από το εσωτερικό στην περίπτωση που κάποιος παίκτης που αρέσει δεν βρει ομάδα και είναι στα οικονομικά επίπεδα της δραμινής ομάδας.

Φιλικό με τον Άρη την επόμενη Δευτέρα
Στην επικαιρότητα επανήλθε το θέμα του Άγγελου  Σικαλιά μετά τη νέα κρούση του Άρη για την απόκτηση του. Οι κίτρινοι μάλιστα πρότειναν τη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού με τη Δόξα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα μισά έσοδα να παραχωρηθούν στους μαυραετούς για να αφήσουν ελεύθερο τον 23χρονο αριστερό μπακ. Οι οικονομικές απαιτήσεις του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου είναι δεδομένες και παρότι η αρχική σκέψη ήταν να απαντήσουν αρνητικά, τελικά όλα δείχνουν ότι το φιλικό παιχνίδι θα γίνει την  προσεχή Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν θα έχει σχέση με την περίπτωση του Σικαλιά θα φανεί τις επόμενες ημέρες με τον παίκτη να περιμένει τις εξελίξεις.

Έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις
Την ευκαιρία να ξεσκάσουν είχαν οι παίκτες της Δόξας το βράδυ του Σαββάτου. Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού είχε εκδηλώσεις και κάλεσε όλη την αποστολή στην πλατεία του χωριού, όπου τα μέλη του συλλόγου θέλησαν να τους τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο γιατί επέλεξαν το μέρος τους για να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους. Όσοι παίκτες δεν ήταν κουρασμένοι πέρασαν μία βόλτα και υπήρχαν φίλοι της ομάδας που  ζητούσαν την άνοδο στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.


ΤΑ ΓΚΟΛ

ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ …ΦΑΟΥΛ  ΚΑΙ      1-0

ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ….ΕΤΟΙΜΟ  ΓΚΟΛ  ΑΠΟ  ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΙΔΗ ΔΕΞΙΑ  ΚΑΙ 2-0


ΣΟΙΛΕΔΗΣ … ΑΠΙΑΣΤΟ  ΣΟΥΤ    ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ …… 3-0

ΡΟΥΣΕΦ …ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΠΟ ΤΑ 8 ΚΑΡΕ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ … ΜΕ  ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ..4-0

ΚΑΠΕΛ  …ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΓΩΝΙΑ  5-0

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ  ΣΤΗ ΔΟΞΑ … ΤΡΕΛΑΝΕ  ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ …..6-0

ΚΑΠΝΙΔΗΣ ….. ΩΡΑΙΑ  ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ……..7-0

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ …ΕΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ  ΕΜΑΣ !!! ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ  1  ΦΩΤΟ  ΤΟ  8-0