Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΓΑΖΩΡΟΣ 1-4....με τον φακό του ORAGIASPOR-DRAMAS!!!!!

Πιο αποτελεσματικός ο Γάζωρος και με παίκτες τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω απ' αυτούς της Προσοτσάνης επικράτησε στο "Γεώργιος Μακρής" με σκορ 4-1 "ντουμπλάροντας" τις...φιλικές νίκες επί των "κυανόλευκων", οι οποίοι μέρα με τη μέρα εμφανίζονται ολοένα και πιο ανεβασμένοι σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε ο Γιώργος Μάλλιος και οι άμεσοι συνεργάτες του θεωρούν ότι από το Σεπτέμβριο ξεκινούν τα σπουδαία στην Προσοτσάνη, καθώς με την είσοδο του φθινοπώρου να ανέβουν και κατακόρυφα οι ρυθμοί στην προετοιμασία και βέβαια θα γίνου τα τελικά φιλικά τεστ με ομάδες ίδιου επιπέδου. Μια τέτοια σίγουρα δεν είναι ο Εθνικός Γαζώρου του Παναγιώτη Διλμπέρη που αναμένεται και στη Football Leauge 2 να παίξει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο....

Η ORAGIASPOR - DRAMAS   ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης στο γήπεδο Προσοτσάνης και παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιες φωτοστιγμές απο τον συγκεκριμένο αγώνα.....






το 0-1 απο τον Ναλμπάντη 






 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΤΟ 0-2 ΜΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ






Τα γκολ για την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου πέτυχαν οι: Ναλμπάντης (11΄), Κωνσταντινίδης (21΄), Κατσαβάκης (41΄ - πέναλτι), και Χαριτίδης (66΄). Το γκολ για την ομάδα της Προσοτσάνης πέτυχε ο Σαϊνίδης (56΄). 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.....


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Παπαζούδης (60ό Καλαϊτζής Κυρ.), Φερφέρης, Αστερίου (60ό Παπαμιχαήλ), Δημητριάδης (74ο Νόβης), Καλαϊτζής Δημ. (68ο Γεωργιάδης), Καραγιαννίδης, Κανάτας, Χατζησαββίδης (46ο Σαϊνίδης), Κερασίδης (46ο Πετρόπουλος), Ουζούνης (65ο Ρούσσος), Μουρατίδης (78ο Ουζούνογλου). Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γεωργιάδης, Καλαϊτζής Κυρ., Καρέλας, Μανλής, Νουσδίλης, Ουζούνογλου, Παπαμιχαήλ, Πετρόπουλος, Ρούσσος, Σαϊνίδης, Παπαδόπουλος & Νόβες.


ΓΑΖΩΡΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Καπίας, Γεωργιάδης, Ζιγκερίδης, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης, Κατσαβάκης, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης. Στον β' μέρος έπαιξαν και οι: Καρυπίδης, Γκόγκας, Χαριτίδης, Βαλσαμάκης, Νίρλας, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Παπάζογλου, Αγγελακάς, Παπαβασιλείου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτσάνης - Παπαντωνίου - Αβραμίδης ΕΠΣ Δράμας.

  • Επόμενος φιλικός αγώνας για την Προσοτσάνη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 6μ.μ. στους Σιταγρούς με την τοπική Δόξα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: