Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

«Ετοιμάζονται» Nova-OTE για Πρέμιερ Λιγκ 2013-16!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ για την (άλλη) τριετία 2013-16 είναι αυτά που κυριαρχούν στις προετοιμασίες των ανθρώπων της Nova και του ΟΤΕ, με τον διαγωνισμό να γίνεται το ερχόμενο φθινόπωρο και τα δύο συνδρομητικά να αναμένεται να «δώσουν τα ρέστα τους», ώστε να αποκτήσουν τις μεταδόσεις των αγώνων (απ' τον Αύγουστο του 2013) του, κατά πολλούς, μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος. «Ετοιμάζονται» Nova-OTE για Πρέμιερ Λιγκ 2013-16! 
Η Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2012-13 ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (18/8), αλλά στη Nova περισσότερο έχουν τη σκέψη τους στον διαγωνισμό της ερχόμενης τριετίας, καθώς το αγγλικό (μαζί με το ελληνικό) είναι η διοργάνωση πάνω στην οποία στηρίζει πολλά το συνδρομητικό. 

Αλλά και ο ΟΤΕ απ' την πλευρά του

γνωρίζει ότι μπορεί να έχει ένα σωρό ποδοσφαιρικές (ξένες) ποδοσφαιρικές (και όχι μόνο) διοργανώσεις, αλλά η Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν αυτή που θα αποτελούσε το μεγαλύτερο δέλεαρ για τους εν δυνάμει συνδρομητές. 

Σε κάθε περίπτωση, Nova και ΟΤΕ αναμένεται να διεκδικήσουν πολύ δυνατά τα δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως το κόστος τους θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. 

Θυμίζουμε ότι ότι ο ΟΤΕ είχε λάβει μέρος και στον τελευταίο διαγωνισμό όπου έχασε απ' τη Nova. Τώρα τι θα γίνει; 

Επικοινωνία με τη «Στάση media» 
Είναι αρκετοί οι φίλοι του www.sport-fm.gr που επικοινωνούν με τη «Στάση media» μέσω της ηλεκτρονικής της διεύθυνσης (nikmavrom@yahoo.gr) και απαντούμε σε όλους. Όσοι, λοιπόν, έχετε επισημανσεις, απορίες, αντιθέσεις, ιδού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: