Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ» - Εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!


Εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον ΠΑΟΚ, αφού «έπεσαν» οι υπογραφές με τον Ιβάν Σαββίδη και έτσι αναμένεται να μπουν λίαν συντόμως περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις με τον ομογενή επιχειρηματία ήταν πολύωρες και κοπιαστικές. Όμως, εν τέλει, άξιζε τον κόπο, διότι οι δυο πλευρές υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας. Στις κουβέντες με τον Α.Σ.ΠΑΟΚ, λοιπόν, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και έτσι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ερασιτέχνης θα λάβει συνολικά τρία εκατομμύρια ευρώ από την ΠΑΕ. Την φετινή σεζόν θα εισπράξει όπως συμφωνήθηκε 850.000 ευρώ, ενώ τις επόμενες τέσσερις από 550.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα, ο Σαββίδης θα βάλει στα ταμεία του «δικέφαλου» το ποσό των
9,9 εκ. ευρώ με έμβασμα που αναμένεται να εμφανιστεί την προσεχή Δευτέρα (13/8). Ετσι με το συγκεκριμένο ποσό ο ομογενής επιχειρηματίας θα λάβει το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ, πράγμα που σημαίνει πως γίνεται αυτόματα το μεγάλο αφεντικό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, δήλωσε: «Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ιστορική. Να ξεκινήσει καινούρια πορεία. Να έρθει ο κ. Σαββίδης και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς εδώ και χρόνια ψάχνουμε τον επενδυτή. Ευχόμαστε να είναι αυτός ο κ. Σαββίδης».
Σε ό, τι αφορά στον Ζήση Βρύζα, δεν έκανε δηλώσεις, μια και σε λίγο θα εκδοθεί ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάντως ο ίδιος ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος για την θετική έκβαση της υπόθεσης και την μεγάλη ελπίδα που δίνει το «deal» για το μέλλον του συλλόγου.
Την ίδια στάση κράτησε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και «Νο2» στις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη, Άντον Κοντάρεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: