Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Του Συνδυασμού «Ενιαίος Αυτοτελής Παραγοντικός Συνδυασμός», με επικεφαλής τον Φωτίου Θεόδωρο


Μετά τις διάφορες δηλώσεις και τα δελτία τύπου της Ε.Π.Σ.Δ., που έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες αθλητικού περιεχομένου και δημοσιευθεί σε εφημερίδες της τοπικής κοινωνίας, οφείλω να ενημερώσω τα κάτωθι:
Σήμερα την 29/08/2012, και μετά από παρέμβαση και προς αποσαφήνιση, του προεδρεύοντος Πρωτοδίκη και εκδότη της Προσωρινής Διαταγής της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων, στη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ, αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι της εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων, και κάθε πράξη, η οποία δεν αφορά τους αγώνες του  Πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση δε της Ε.Π.Σ.Δ., δικαιολογήθηκε ότι πρόκειται για πράξεις προπαρασκευαστικές και όχι για πράξεις διοίκησης και υποσχέθηκε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραβιάσει τις θέσεις της Δικαιοσύνης.
Ήδη, ο προεδρεύων Πρωτοδίκης, είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για την ακώλυτη διενέργεια του Πρωταθλήματος και ΜΟΝΟ  αυτού, κάτι το οποίο η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ. γνώριζε ήδη από την 27/08/2012(ημερομηνία εκδικάσεως και εκδόσεως της Προσωρινής Διαταγής).
Θεωρώ, ότι οποιαδήποτε ενέργεια από την Ε.Π.Σ.Δ. αντιβαίνει στις προθέσεις του προεδρεύοντος Πρωτοδίκη, γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού.
Περαιτέρω, όπως ήδη έχω δηλώσει, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένω τα αποτελέσματα μετά την εκδίκαση της υποθέσεως.
Με τιμή
Φωτίου Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: