Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Με φθηνότερα διαρκείας και ενίσχυση του ρόστερ ο ΚΑΟΔ ζητάει την στήριξη των δραμινών


Συνέντευξη για όλα τα τρέχοντα θέματα, δέκα μέρες πριν το επίσημο ξεκίνημα των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων έδωσε η διοίκηση του ΚΑΟΔ.
Βέβαια υπήρξε μια μικρή ένσταση σε ότι αφορά την επιλογή της χρονικής στιγμής για την συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα μπορούσε να είναι μερικές μέρες αργότερα, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση από τα τοπικά μ.μ.ε., αλλά αυτό έχει ελάχιστη σημασία από την στιγμή που οι διοικούντες της δραμινής ΚΑΕ έχουν κάνει το δικό τους προγραμματισμό.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της ΚΑΕ , όπως αυτό αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΑΟΔ,
«κύριο μέλημα του Γιώργου Καλαφατάκη είναι να διατηρήσει στο ρόστερ του ΚΑΟΔ τους περισσότερους από τους παίκτες της περσινής ομάδας που πέτυχε την παραμονή στην Α1.
Επίσης έγινε ένας mini απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς η οποία κρίνεται επιτυχημένη μετά την επιστροφή της ομάδος στην μεγάλη κατηγορία.
Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως συνεχίζουν οι Μισέλ, Ιωακειμίδης, Ζάρας και Κακαρούδης, ενώ σειρά αναμένεται να πάρουν οι Μπένας και Κιτσούλης, αλλά και οι ανακοινώσεις για προσθήκες.
Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, μίλησαν ο πρόεδρος, κ. Αριστείδης Ιωαννίδης και ο προπονητής, κ. Γιώργος Καλαφατάκης. Αναλυτικά, τα όσα είπαν οι δύο άνδρες:
Ιωαννίδης: «Κάναμε μια γενναία μείωση στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας»
Το πιο σημαντικό όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Αριστείδης Ιωαννίδης είναι ότι η ομάδα κατάφερε να μην χρωστάει σήμερα σε κανένα καλαθοσφαιριστή όπως επίσης να έχει εξοφλήσει ΙΚΑ και Εφορία. Επίσης ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που κατέθεσαν στην ΕΕΑ πλήρη φάκελο συμπεριλαμβανομένης και της εγγυητικής των 100.000€ για την αδειοδότησή της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Ακόμη ο κ. Ιωαννίδης ενημέρωσε ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Η διοίκηση της ομάδος αντιλαμβανόμενη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, προχώρησε σε μία γενναία μείωση των διαρκείας με στόχο να προσελκύσει ακόμη περισσότερους Δραμινούς στο γήπεδο. Στόχος της ομάδος είναι να προμηθευτούν όλοι οι φίλοι της τα διαρκείας τους στις νέες προσιτές τιμές. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για τις τιμές αλλά και την φιλοσοφία της διαχείρισης των εισιτηρίων την νέα χρονιά.
Καλαφατάκης: «Γίνεται συντονισμένη δουλειά για την ενίσχυση του ρόστερ»
Κατόπιν το λόγο πήρε ο προπονητής κ. Καλαφατάκης ο οποίος αναφερόμενος στην καινούργια χρονιά -η οποία ξεκινάει επίσημα την 20-08 με την πρώτη συγκέντρωση- είπε ότι θα είναι δυσκολότερη από την πρώτη αλλά στόχος της ομάδος είναι παίζοντας καλό μπάσκετ να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την προηγούμενη περίοδο. Επίσης ανέφερε ότι δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλαθλοι της ομάδος επειδή δεν διαβάζουν για μεταγραφές στον ΚΑΟΔ, γιατί γίνεται μία συντονισμένη δουλειά μεταξύ διοίκησης και προπονητών ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες με βάση και το μπάτζετ της ομάδος. Ήδη έχουν κλείσει οι Μισέλ, Ιωακειμίδης, Ζάρας και Κακαρούδης οι οποίοι μαζί με τους Μπένα και Κιτσούλη που ελπίζει ότι πολύ σύντομα θα προστεθούν , να αποτελέσουν έναν κορμό από την περσινή ομάδα και με την προσθήκη των ξένων αλλά και κάποιων ποιοτικών Ελλήνων με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή να συμπληρωθεί ένα ρόστερ ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες αλλά και τους στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες προσθήκες στην ομάδα.
Σε αναμονή για δύο προσθήκες
Από εκεί και πέρα, ο ΚΑΟΔ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λευτέρη Ακεψιμαΐδη και, παράλληλα, περιμένει την απάντηση του Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος όμως δείχνει να έχει ως προτεραιότητα να βρει συμβόλαιο σε σύλλογο του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: