Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 1-4


Σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή το 16χρονο Κώστα Πετρόπουλο που βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα η Προσοτσάνη επικράτησε άνετα όπως αναμενόταν του Μακεδονικού Αλιστράτης εκτός έδρας με σκορ 4-1 στο φιλικό που έγινε χθες το απόγευμα.
Ο νεαρός άσσος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 6ο λεπτό σκοράροντας μετά από ωραία ατομική ενέργεια κι αφού έκαμψε την αντίσταση δύο αντιπάλων του και 5 λεπτά πριν την ανάπαυλα
εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη σέντρα ακριβείας του Σαϊνίδη για το 0-2.
Στην επανάληψη ο Νόβης υπέπεσε σε πέναλτι (57ο 1-2), αλλά ο ίδιος…διόρθωσε το «λάθος» του και με κοντινό πλασέ στο 72ο λεπτό έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην Προσοτσάνη. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα ο Ρούσσος στο 83ο λεπτό, αφού πρωτίστως έκλεψε την μπάλα 20 περίπου μέτρα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων.
Η σύνθεση της Προσοτσάνης (Γιώργος Μάλλιος): Καλαϊτζής Κυρ. (46ο Τιγγιρίδης – 78ο Καρέλας), Γεωργιάδης (46ο Νόβης), Δημητριάδης (46ο Φερφέρης), Μαριάδης (66ο Μανλής), Καλαϊτζής Δημ. (46οΟυζούνογλου), Κανάτας (38ο Καραγιαννίδης), Παπαμιχαήλ, Πετρόπουλος, Σαϊνίδης (46ο Ρούσσος), Κερασίδης, Χατζησαββίδης.
  • Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι: Λειβαρτζινός, Μουρατίδης, Μαναρίδης, Νουσδίλης, Ουζούνης, Παλτζίδης, Παπαδόπουλος & Παπαζούδης.
  • Επόμενος προγραμματισμένος φιλικός αγώνας την προσεχή Τετάρτη 29 Αυγούστου στο «Γεώργιος Μακρής» με τον Εθνικό Γαζώρου στις 6:30μ.μ.
πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: