Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

O DUM SPIRO SPERO προτείνει για τα ματς της Τρίτης !!!!!

Φιλαράκια μου καλά.....καλησπέρα για ένα ακόμη απόγευμα Τρίτης.....με μπόλικο υλικό στο κουπόνι μας.....μιας και έχουμε αγώνες απο το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και μεσοβδόμαδη γωνιστική στις μικρές Αγγλίες......

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης



Ας δούμε όμως τι έχουμε ψαρέψει απο σημεία στο σημερινό μας κουπόνι...



104. Κοπεγχάγη-Λιλ
Κρίσιμο το ματς, ιδίως για την Κοπεγχάγη που θέλει διακαώς να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Λιλ δεν τρόμαξε κόντρα στη Νανσί και έπαιζε με παίκτη περισσότερο για πάνω από μία ώρα, το ματς το είδε ο προπονητής της Κοπεγχάγης και δήλωσε πως όλα είναι πιθανά. Κακώς οι Γάλλοι δίνονται τόσο μεγάλο φαβορί, άλλωστε δεν θα τους χαλάσει και η ισοπαλία, πάμε με την έκπληξη και το 2,30 του ασιατικού level υπέρ των Δανών.



105. Χέλσινγκμποργκ-Σέλτικ
Πιο έτοιμη είναι η Χέλσινγκμποργκ, με το πρωτάθλημα Σουηδίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη, τη στιγμή που η Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες. Οι Σουηδοί έχουν πλήγμα στην επίθεση με τη φυγή Φινμπόγκασον, όμως παραμένουν δύσκολοι αντίπαλοι στο Ολίμπια. Το 2,60 του άσου φαίνεται καλό, ασφαλές δείχνει και το ασιατικό level στο 1,92.

109. Μπράιτον-Κάρντιφ
Φοβερές μονάδες για τα μέτρα της Τσάμπιονσιπ έχουν και οι δύο, με την Μπράιτον να θέλει να κάνει καλή αρχή στο ανακαινισμένο Amex και την Κάρντιφ παραδοσιακά να είναι σκληρό καρύδι εκτός έδρας. Έχουν τα φόντα να προσφέρουν γκολ και θέαμα, στο 1,83 προσφέρεται το goal-goal. 

113. Τσάρλτον-Λέστερ
Ντέρμπι αναμένεται το παιχνίδι, η Τσάρλτον δεν χαρίζει κάστανα εντός έδρας και δεν καταλαβαίνει από ονόματα. Έχει καιρό να κερδίσει σ' αυτό το γήπεδο η Λέστερ, που πέρσι δεν έπεισε με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της. Το DNB στο 2,00 μοιάζει ασφαλές.

115. Καρλάιλ-Τρανμίρ
Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο (2,10), με την Καρλάιλ να δείχνει ικανή να πάρει το τρίποντο στην έδρα της, παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα.


αυτά για σήμερα φιλαράκια μου..........ευχομαι να έχετε καλή επιτυχία !!!!!
ραντεβού αύριο......με γεμάτες τις τσέπες ελπίζω.......
adios amigos !!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: