Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Με όπλο την ομοιογένεια και με έξι μεταγραφές στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής η Δόξα Πετρούσας


Μπάμπης Καζεπίδης: «Έχουμε μεγάλη συμμετοχή παικτών στην προετοιμασία»!
Την τρίτη εβδομάδα της καλοκαιρινής της προετοιμασίας διανύει η ομάδα της Δόξας Πετρούσας.
Η Πετρούσα που μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον πρώτο όμιλο της Δ’ Εθνικής, επιστρέφει δριμύτερη με την εκπληκτική περσινή χρονιά όπου κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 στην ΕΠΣ Δράμας και να κερδίσει με την αξία της την άνοδο στα μπαράζ, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τελικά ανέβηκαν όλοι οι πρωταθλητές των ενώσεων.
Μεγάλη συμβολή στην εξαιρετική πορεία της ομάδας είχε φυσικά ο Μπάμπης Καζεπίδης που στα πρώτα του προπονητικά βήματα έδειξε ικανότατος να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και φυσικά άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά..
Η νέα διοίκηση της Πετρούσας δεν το σκέφτηκε πολύ και
η πρώτη της εύστοχη κίνηση για τη νέα χρονιά στη Δ’ Εθνική, ήταν η ανανέωση της εμπιστοσύνης στον Μπάμπη Καζεπίδη κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.
Μεγάλο όπλο της ομάδας το καλό κλίμα και η ομοιογένεια
Από τις βασικές εισηγήσεις του Μπάμπη Καζεπίδη με το που έμεινε στην ομάδα, ήταν η διατήρηση του βασικού ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε πολύ συχνά στις δηλώσεις του φέτος τόνιζε ότι το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι από την Πετρούσα, βοηθάει στην διατήρηση ενός εξαιρετικού κλίματος στην ομάδα. Έτσι με όπλο την ομοιογένεια θα βαδίσει η ομάδα και τη φετινή χρονιά.
Με την ομάδα τα βρήκαν άμεσα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι: Βέργος Χρήστος, Κότιος Δημήτρης, Κότιος Γιώργος, Ξενίδης Λάζαρος, Γιαννίκης Αντώνης, Παπαθεωδόρου Πέτρος, Παπαδόπουλος Πέτρος, Τσάντας Σταύρος, Μπάτσιος Αθανάσιος, Κωνσταντινίδης Μιχάλης, Κότιος Στέφανος, Καψιμάνης Χρήστος.
Ενίσχυση της ομάδας με 6 μεταγραφές
Πέρα από την διατήρηση του βασικού κορμού όμως, είχαμε και την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Αναφερόμαστε στους:
Χριστοφορίδης Δημήτρης επιθετικός που αποκτήθηκε από τον Ορφέα Χωριστής.
Τσιρακίδης Μιχάλης κεντρικός μέσος που αποκτήθηκε από την Πλατανιά.
Λαζίδης Χρήστος κεντρικός μέσος που αποκτήθηκε από το Γάζωρο.
Παπακωνσταντίνου Νίκος δεξί χαφ που αποκτήθηκε από το Ροδολίβος
Λαμπρινουδάκης Δημήτρης τερματοφύλακας που αποκτήθηκε επίσης από το Ροδολίβος.
Υψηλός Σωτήρης κεντρικός μέσος από τον Ατρόμητο Περιθωρίου.
Επίσης ανέβηκαν από την παιδική ομάδα και θα πάρουν ευκαιρίες φέτος οι: Γάιδας Βαγγέλης, Ροδίτης Νίκος και Μπαϊρακτάρης Κώστας.
Φιλική ήττα 0-3 από τους Σιταγρούς
Τα φιλικά είναι για τα συμπεράσματα των προπονητών και τίποτα περισσότερο, σίγουρα όμως όταν χάνεις στο πρώτο σου φιλικό μέσα στην έδρα σου με 0-3 από ομάδα Α2 κατηγορίας, υπάρχει ένας προβληματισμός.
Δόξα Πετρούσας – Δόξα Σιταγρών 0-3 στο πρώτο φιλικό για την Πετρούσα, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν 3 δοκάρια με τους Χριστοφορίδη, Μαδεμλή και Τσιρακίδη, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Α2.
Την Τετάρτη η Πετρούσα υποδέχθηκε το Νευροκόπι και το Σάββατο σε νέο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι φιλοξένησε τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου κερδίζοντας με 1-0.
Μπάμπης Καζεπίδης: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών»
Για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τους Σιταγρούς, μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Καζεπίδης. Πιο συγκεκριμένα μας είπε: «Βρισκόμαστε μόλις στη 2η εβδομάδα της προετοιμασίας μας και είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι έχουμε μεγάλη συμμετοχή από τα παιδιά στις προπονήσεις της προετοιμασίας και αυτό είναι πολύ θετικό για μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και για μένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα η φιλική ήττα από τους Σιταγρούς. Το πρωτάθλημα αργεί πολύ να ξεκινήσει και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνουμε δύο ακόμη μεταγραφές».
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: