Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ατρόμητη ήταν η Προσοτσάνη ....μέσα στο Περιθώρι....(2-3)!!!!!!!


Μετά από τέσσερεις…απόπειρες ήρθε και η 1ηφιλική νίκη για την Προσοτσάνη, έστω λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κι ενώ νωρίτερα το 0-2 του α’ μέρους είχε γίνει 2-2 στο 90ό λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου με δύο πρόσωπα κυριολεκτικά και μεταφορικά στα δύο ημίχρονα, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» τον Ατρόμητο Περιθωρίου του Γιώργου Περσιανλή στο α’ 45λεπτο, χρονικό σημείο όπου πέρα από τα γρήγορα γκολ των Μουρατίδη (0-1 στο 15ο από ασσίστ του Ουζούνη) 
MOURATIDIS
και Ουζούνη (0-2 στο 19οαπό πάσα ακριβείας του Σαϊνίδη), έχασε σωρεία κλασσικών ευκαιριών για να φτάσει το σκορ στα επίπεδα του 0-4 ή και 0-5.
Στην επανάληψη οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο βαθυτοπιώτης τεχνικός δεν είχαν την ίδια εξαιρετική εικόνα μ’ αυτούς που ξεκίνησαν το ματς και οι γηπεδούχοι σταδιακά έφεραν το ματς στα μέτρα τους και το σκορ στην απόλυτη ισορροπία στο τελευταίο 20λεπτο (70ό 1-2 & 90ό 2-2).
Η Προσοτσάνη όμως είχε το αντίδοτο γι αυτά τα γκολ
και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο υπό δοκιμή 17χρονος Παπαδόπουλος (πέρυσι στην U17 της Δόξας), με πλασέ έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Περιθωρίου, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
ΠΕΡΙΘΩΡΙ (Γιώργος Περσιανλής): Βεζακιάδης, Κεσίδης, Ζιμπίδης, Τομπουλίδης, Πιστικός, Περσιανλής, Μπαρμπούτεφ, Πολυμέρωφ, Τσιμπλίδης, Δεμερτζής, Παναηλίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ζαχαριάδης, Ταβουλτσίδης, Μπάτσιος, Χαριζάνοφ, Τσινίδης, Γκλεγκλάκος και Καραγκεζίδης.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Μάλλιος): Παπαζούδης (55ο Μαναρίδης – 80ό Καρέλας), Γεωργιάδης (46οΠαπαμιχαήλ), Δημητριάδης, Αστερίου (46ο Νόβης – υπό δοκιμή), Κερασίδης (46ο Νουσδίλης), Λειβαρτζινός, Μουρατίδης, Ουζούνης (64ο Παπαδόπουλος – υπό δοκιμή), Πετρόπουλος, Σαϊνίδης (84οΜανλής), Χατζησαββίδης (46ο Ρούσσος).
  • Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι: Καλαϊτζής Δημ., Καλαϊτζής Κυρ., Καραγιαννίδης, Κανάτας, Μαριάδης, Ουζούνογλου, Παλτζίδης & Φερφέρης.
  • Τελικά ο Ορφανίδης είναι ο παίκτης, που ενώ είχε συμφωνήσει με την Προσοτσάνη πριν την έναρξη της προετοιμασίας, αποτέλεσε ήδη παρελθόν, καθώς δεν έπεισε το Γιώργο Μάλλιο.
  • Επόμενο φιλικό για την Προσοτσάνη αυτό με τη Δόξα Δράμας στο «Γεώργιος Μακρής» την προσεχή Τετάρτη 22 Αυγούστου με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα.
πηγη : www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: