Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Aπέκτησε τον Νόουλς o ΚΑΟΔ !!!!!!!


Ο ΚΑΟ Δράμας ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, την απόκτηση του 23άχρονου αμερικανού γκαρντ, Πρέστον Νόουλς.
 

Ο αμερικανός έστειλε την Παρασκευή (24/8) υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των δραμινών. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Λούιβιλ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο NBDL με τους Σπρίνγκφιλντ Αρμορ.

Στις προπονήσεις στο Δ. Κραχτίδης συμμετέχει τον τελευταίο καιρό και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο 27άχρονος γκαρντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΚΑΟΔ και είναι ζήτημα χρόνου να υπογράψει συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τους Κώστα Κακαρούδη, Θόδωρο Ζάρρα, Σταμάτη Μπένα, Θανάση Ιωακειμίδη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα ο Γκάι Μαρκ Μίσελ (έχει συμβόλαιο με τον ΚΑΟΔ από πέρυσι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστήPreston Knowles. Ο Knowles είναι 23 ετών,ύψους 1,88cm και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Αποφοίτησε το 2011 από το φημισμένο πανεπιστήμιο Louisville και την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στο NBDL με την ομάδα Springfield Armor"

Δεν υπάρχουν σχόλια: