Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δικαίωση για τα Λευκόγεια και την παράταξη Φωτίου η απόφαση της ΕΠΟ


Με σημερινή της απόφαση, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ "εξαφανίζει" την απόφαση της ΕΠΣΔ(την οποία είχε πάρει αρχικά η πρώτη προσωρινή Διοίκηση με ψήφους 11-0 κα ι στη συνέχεια η επόμενη προσωρινή Διοίκηση με ψήφους 6-5) με την οποία τα Λευκόγεια τιμωρούνταν με αφαίρεση 3 βαθμών, δύο αγωνιστικές εκτός έδρας και πρόστιμο.
Αφού εκδίκασε την υπόθεση, τιμώρησε τους Αετούς Λευκογείων με 2 αγωνιστικές εκτός έδρας και πρόστιμο 500,00Ε€.
Τι αναφέρει η απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση   της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ κατά της από 27-7-2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE και της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕΤΟI ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ   κατά της από 25-7-2012 απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι το σωματείο ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ τέλεσε τις πειθαρχικές παραβάσεις του άρθρου 15 παρ.8 εδαφ.α΄και δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ ποινή στέρησης του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται στην έδρα του για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ
Χατζηλαζαρίδης : «Υπάρχει και Θεός» !!!
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ, με την οποία η ομάδα των Λευκογείων παραμένει στη Β κατηγορία της ΕΠΣΔ, ο πρόεδρος του συλλόγου Νεκτάριος Χατζηλαζαρίδης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η οποία γράφει τα εξής:
«Σήμερα αποδείχθηκε ότι υπάρχει και Θεός !!! Μία έκφραση που αρέσει σε «ορισμένους» να τη χρησιμοποιούν. Κάποιοι από τις προσωρινές Διοίκησης, της παράταξης που φιλοδοξεί να διοικήσει την ΕΠΣ Δράμας, ή δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς ή θέλησαν να μας εκδικηθούν αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
Αφού δεν μπόρεσαν την πρώτη φορά να μας «ρίξουν κατηγορία» επιχείρησαν και δεύτερη, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζουν ότι ο ρεβανσισμός δεν αρμόζει στη διοίκηση της ΕΠΣΔ η οποία πρέπει να λειτουργεί ενωτικά για το καλό του δραμινού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: