Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μεγάλες αλλαγές στο Ανδρικό τμήμα των Τιτάνων !


Με τα περιθώρια να στενεύουν απειλητικά, η διοίκηση των Τιτάνων Δράμας προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και  ήρθε σε συμφωνία με τον Θεοδωρίδη Ραδή.Ο νέος τεχνικός της ομάδας θεωρείται από του έμπειρους προπονητές της Γ΄Εθνικής.Ο Θεοδωρίδης Ραδής σε δηλώσεις του στο dramabasket δεν έκρυψε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά ταυτόχρονα και την αισιοδοξία του ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.....



Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Μετά από 15 χρόνια αναλαμβάνω και πάλι την τύχη της ομάδας.Σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες ξεκινάει η φετινή χρονιά.Η στελέχωση της ομάδας λόγω της γενικότερης κακής οικονομικής κατάστασηςείναι δύσκολη αλλά είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε λύσεις.Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, σχεδιάζουμε την ομάδα από το μηδέν, στόχος μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που θα έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά.Δυσκολίες υπάρχουν, πιστεύω όμως ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να σωθεί η ομάδα.

Νίκος Γρηγοριάδης: Αποχωρώ σαν φίλος
Για να φτάσουμε όμως στην πρόσληψη του κ. Θοεδωρίδη, είχαμε πρώτα την παραίτηση του Νίκου Γρηγοριάδη.
Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τελικά στην ομάδα της Δράμας παρά την αρχική συμφωνία στις αρχές του καλοκαιριού, λόγω ότι της σημαντικής διαφωνίας του με τη διοίκηση σε οργανωτικά και οικονομικά θέματα με επίκεντρο όλων αυτών την στελέχωση του ανδρικού τμήματος καθώς και την λειτουργία των άλλων αγωνιστικών τμημάτων.
Όμως παρά την εξέλιξη αυτή ο ίδιος ο κ. Γρηγοριάδης μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του:
«Αποχωρώ ως φίλος και θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα.
Ευχαριστώ τη φετινή αλλά και τη προηγούμενη διοίκηση όπως επίσης και τους προπονητές και φυσικά τους παίκτες για τη συνεργασία τους αυτά τα δύο χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και επιτυχίες».

Στυλίδης και Μουτσόγλου οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας
Σε 2 πολύ καλές μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση του κ. Γιάννη Σιάμπου για την ομάδα των Τιτάνων ενισχύοντας την ανδρική ομάδα για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα απέκτησε από τον ΚΑΟΔ τον Δραμινό play maker Φώτη Στυλίδη.
Ο Στυλίδης προέρχεται από του Τιτάνες , γεννήθηκε το 1992 και αυτή τη στιγμή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο νεαρός Δραμινός Σωτήρης Μουτσόγλου γεννημένος το 1996. Ο Μουτσόγλου επιστρέφει στους Τιτάνες μετά από το πέρασμα του από το παιδικό του Μαντουλίδη. Παίζει στις θέσεις 3-4 καιέχει ύψος 1.96. Είναι γιός του παλαίμαχου σέντερ του ΑΟΔ του Στέλιου Μουτσόγλου.
Πολλά ανοιχτά μέτωπα με τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας
Ένας από τους βασικούς λόγους αποχώρησης του Νίκου Γρηγοριάδη είναι και οι πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.
Ενώ θα έπρεπε ήδη η ομάδα να ξεκινάει προετοιμασία, αυτή τη στιγμή δεν έχει κλείσει πέρα από τον Μούκα, κανένας από τους περσινούς του βασικού κορμού της ομάδας.
Αναφερόμαστε στους Εφραίμ Μανιώτη, Βασίλη Εξουζίδη, Λάζαρο και Στέλιο Μελισσαρίδη, καθώς και οι Σωτήρης Γουδούτσης και Στέφανος Τοσουνίδης.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο δύσκολο δρόμο έχει μπροστά της η διοίκηση και ο νέος ικανότατος προπονητής της ομάδας.
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: