Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ - ΑΕ ΝΕΑΣ ΧΗΛΗΣ 4-1


Νίκη με τριπλό αντίκτυπο σημείωσε πριν από λίγη ώρα η Προσοτσάνη στο "Γεώργιος Μακρής" παρουσία περίπου 200 φιλάθλων της απέναντι στη Νέα Χηλή. Πέρα από το τρίποντο που την κρατάει για μια ακόμα αγωνιστική πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μείωσε την απόσταση από τη σημερινή της αντίπαλο στους 2 βαθμούς, ενώ τέλος σε μια πιθανή ισοβαθμία στο φινάλε του πρωταθλήματος θα έχει το "πάνω χέρι", αφού στο "Φώτης Κοσμάς" είχε χάσει με σκορ 2-0.


Όλα ξεκίνησαν ιδανικά: πέναλτι-αποβολή και γκολ μόλις στο 1ο λεπτό και ήδη στο 10λεπτο το σκορ ήταν 2-0 διά ποδός Κερασίδη (φωτό κέντρο). Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στο α' μέρος δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Παύλου Καρατίδη και στο ημίωρο ο Δούμπλατζης είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.
Στην επανάληψη ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Μάλλιου εμφανίστηκαν αδικαιολογήτως...αγχωμένοι: λίγο η γρήγορη μείωση στο σκορ (48ο Τσαπάνης), λίγο το χαμένο πέναλτι (51ο Δούμπλατζης φώτο δεξιά) έφερε νευρικότητα στους γηπεδούχους που έδειχναν να θέλουν να μετατρέψουν μια θριαμβευτική νίκη σε...θρίλερ! Δεν έχασαν βέβαια ποτέ τα ηνία του αγώνα και με το 4ο γκολ (79ο Κούτρας φώτο στο αριστερά) έβαλαν το "κερασάκι στην τούρτα" της πιο ευρείας εντός έδρας νίκης του εντός έδρας και στο απόρθητο από τα τέλη Νοεμβρίου του 2010 "Γεώργιος Μακρής", ήτοι για 19 παιχνίδια. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το σημερινό ματς για το Μάκη Παλτζίδη (φωτό κάτω) που συμπλήρωσε 200 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της Προσοτσάνης σε όλους τους θεσμούς από το 2002.

LIVE-LIVE-LIVE:
Τα τελικά αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής: Προσοτσάνη-Νέα Χηλή 4-1, Αρριανά-Σουφλί 3-0, Ακροπόταμος-Νέα Ζίχνη 1-0, Εύμοιρο-Καβάλα 0-4 και διακοπή, ΑΕ Πιερέων-Ορφέας Ξάνθης 0-1, Ελευεθρούπολη-Σάπες 4-0 και άνευ αγώνα Αμπελόκηποι-Σιδηρόκαστρο 0-3. Για να δείτε τη βαθμολογία στην 16η αγωνιστική πατήστε εδώ.
Λήξη του αγώνα με 3 λεπτά καθυστερήσεις, που βρήκε την Προσοτσάνη νικήτρια με σκορ 4-1.
89' Ωραία ενέργεια του Τσακμακίδη από αριστερά και πάσα στον Κερασίδη που με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Νέας Χηλής να παραχωρήσει το κόρνερ, στην εξέλιξη του οποίου ο Φερφέρης γύρισε την μπάλα παράλληλα στη γραμμή τέρματος όμως κανείς συμπαίκτης του δε βρέθηκε στην πορεία της να τη σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
88' Τελευταία αλλαγή του Γιώργου Μάλλιου με τον Δούμπλατζη να δίνει τη θέση του στο Νουσδίλη. Λίγο νωρίτερα ο Δουμπουλάκης παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα γιατί εμπόδισε τον Κερασίδη να εκτελέσει ένα φάουλ.
86' Πάσα του Δούμπλατζη στον αφύλακτο Κερασίδη που πλάσαρε για να μπλικάρει σταθερά στην αριστερή του γωνία ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
85' Φάουλ Κερασίδη και κεφαλιά του Κανάτα μπλόκαρε ο Αγγελόπουλος.
84' 2η αλλαγή για την Προσοτσάνη, στη θέση του Κούτρα πέρασε με το Νο 13 ο Τσακμακίδης.
81' 1η αλλαγή για την Προσοτσάνη στη θέση του Δημητριάδη περνάει με το Νο 14 ο Σίντος.
79' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (4-1): Ο Κασσός από δεξιά πλαγιοκόπησε την άμυνα της Νέας Χηλής και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κούτρα που από το πέναλτι με πλασέ έγραψε το 4-1.
72' Ο Αντωνιάδης σχεδόν στο πλάγιο περνάει τον Παλτζίδη (κίτρινη για διαμαρτυρία) ίσως και με φάουλ ο ρέφερι αφήνει τη φάση να εξελιχθεί, ο άσσος της Νέας Χηλής ξεπερνάει και την αντίσταση του Φερφέρη, πλασάρει από πάνω το Σκιαθίτη όμως ο Καλαϊτζής σας από μηχανής Θεός σώζει σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.
70' Κάθετη του Κερασίδη στον Κασσό που γυρίζει την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στο Δούμπλατζη ο οποίος σταματάει κάπως νομίζοντας ότι είναι σε θέση οφσάιντ, καθυστερεί και πασάρει στον επερχόμενο Κερασίδη που σούταρε άουτ.
68' Κίτρινη κάρτα στον Κανάτα.
66' Συνδυασμός Κούτρα-Καλαϊτζή και Δούμπλατζη που σέντραρε με αποδέκτη τον Κερασίδη με τον τελευταίο να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής μόλις άουτ.
51' ανατροπή του Χατζησαββίδη από το Μπάτσιο (κίτρινη) και πέναλτι, στην ίδια φάση κίτρινη και στον Ελλενίδη για διαμαρτυρία, αλλά ο Δούμπλατζης νικήθηκε στα 11 βήματα από τον Αγγελόπουλο που απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία.
50' Τετ α τετ ο Κούτρας πλασάρει μόλις άουτ.
48' ΓΚΟΛ για τη Νέα Χηλή (3-1): Πάσα προς τα πίσω του Κερασίδη για το Φερφέρη που γλίστρησε κι ο Τσαπάνης που κυνήγησε τη φάση με πλασέ νίκησε το Σκιαθίτη.
16:01~ Έναρξη της επανάληψης με την Προσοτσάνη να συνεχίζει με τους ίδιους "11" που ξεκίνησαν και το ματς.
Αποτελέσματα ημιχρόνου στην 16η αγωνιστική: Αρριανά-Σουφλί 1-0, ΑΕ Πιερέων-Ορφέας Ξάνθης 0-0, Ακροπόταμος-Νέα Ζίχνη 1-0, Προσοτσάνη-Νέα Χηλή 3-0, Εύμοιρο-Καβάλα 0-0, Ελευθερούπολη-Σάπες 2-0 & άνευ αγώνα Αμπελόκηποι-Σιδηρόκαστρο 3-0.
Με δύο λεπτά έξτρα χρόνου έληξε το α' μέρος με την Προσοτσάνη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα από τα αποδυτήρια και να κάνει "σκόνη και θρύψαλλα" τη Νέα Χηλή...3-0.
41' Φάση καρμπόν με το Δούμπλατζη αυτή τη φορά να περνά στο σπριντ τον Τσαπάνη που λίγο πριν μπει στην περιοχή τον κράτησε από τη φανέλα (φάουλ και κίτρινη κάρτα στον αρχηγό των εβριτών), φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
39' Ο Δούμπλατζης από την ασσίστ του Κερασίδη έφυγε μόνος κάτω από το χώρο του κέντρου, αλλά απέναντι στον Αγγελόπουλο πλάσαρε για να "γλείψει" η μπάλα το δεξί δοκάρι της εστίας της Νέας Χηλής. Λίγο πριν το ημίχρονο: Ελευεθρούπολη-Σάπες 2-0 και Αρριανά-Σουφλί 0-0.
36' Στο 1ο κόρνερ των φιλοξενούμενων από δεξιά εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου, όμως η καρφωτή κεφαλιά του Μπάτσιου πέρασε άουτ με το Σκιαθίτη να ελέγχει την πορεία της μπάλας.
31' Γρήγορα-γρήγορα τέλειωσε με τις αλλαγές του ο κ. Καρατίδης, καθώς στη θέση του Γεωργαντζόπουλου πέρασε στον αγώνα το Δουμπουλάκη με το Νο 17.
31' Κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γεωργαντζόπουλο πάνω στο Χατζησαββίδη.
29' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (3-0): Ωραία εναλλαγή της μπάλας Κούτρα και Καλαϊτζή από αριστερά, σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής ο Κερασίδης έξυπνα αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια και ο Δούμπλατζης εύκολα με πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.

27' 2η αλλαγή για τη Νέα Χηλή στη θέση του Φλώρου με τον Νο 14 ο Τσάτσας.
26' Σε μεγάλα κέφια ο κάπτεν της Προσοτσάνης Κερασίδης θέλησε από 40 μέτρα να χριστεί σκόρερ εκ νέου, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του ευρισκόμενου σε λάθος θέση τερματοφύλακα της Νέας Χηλής.
23' Γρήγορη εναλλαγή Χατζησαββίδη και Καλαϊτζή με τη σέντρα να πηγαίνει συστημένη στο κεφάλι του Κερασίδη που ανάγκασε τον Αγγελόπουλο να αποκρούσει δύσκολα, στη συνέχεια της φάσης ο Κασσός από πλάγια θέση αλλά με ανοικτό πεδίο σούταρε άουτ.
20' Καλη εκτέλεση φάουλ του Φλώρου στην 1η επίσκεψη των εβριτών στα καρέ του Σκιαθίτη, κεφαλιά του Ελλενίδη μόλις άουτ από το δεξί "Γ".
18' Κάθετη του Φερφέρη στο Δούμπλατζη που βγήκε τετ α τετ με τον Αγγελόπουλο αλλά πλάσαρε μόλις άουτ. Στο ίδιο λεπτό Ελευθερούπολη-Σάπες 1-0.
15' Επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Κερασίδη (το 6ο σ' αυτό το 15λεπτο) με τα ακροδάκτυλα ο Αγγελόπουλος παραχώρησε νέο κόρνερ.
14' Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίζεται και μετά το συνδυασμό των Κανάτα και Κούτρα ο τελευταίος από καλή θέση σούταρε άουτ.
7' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (2-0): Μετά από συνεχόμενα κόρνερ των γηπεδούχων ο Κούτρας από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Κασσός με το κεφάλι έστρωσε στον Κερασίδη που σχεδόν από τη γραμμή του άουτ με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Αγγελόπουλο για 2η φορά, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα και το δεξί δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα!

2' ΓΚΟΛ για την Προσοτσάνη (1-0): Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κερασίδης περιμένοντας τον Αγγελόπουλο να διαλέξει γωνία και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ.

1' Ανατροπή Δούμπλατζη από τον Τσικοβάνι μετά από μπαλιά του Κανάτα μέσα στην περιοχή, πέναλτι και αποβολή για τον τερματοφύλακα της Νέας Χηλής και ταυτόχρονη αλλ
αγή του Αγγελόπουλου με τον Νταλαπέρα.


πηγη ενημερωσης: www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: