Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η πρόταση του Σαββάτου απο τον Ισπανό !!!!!!


Πρόγραμμα από τα λίγα το σημερινό του Σαββάτου, με σούπερ ματσάρες και πολύ μεγάλα ντέρμπι. Το ενδιαφέρον μεγάλο σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη και όπως είναι φυσικό θα ασχοληθούμε ζεστά και στοιχιματικά. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά με τι θα ασχοληθούμε σήμερα Σάββατο.
sexy555
εγω ισπανε μου είμαι με το Αμβούργο πάντως........

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ..
 Το μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ. Με ψυχολογία και οι δύο αντίπαλοι, με τους γηπεδούχους να έχουν κατακτήσει το κύπελλο Αγγλίας και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από μεγάλη νίκη - ανατροπή επί της Τότεναμ με 5-2 (από 0-2). Περιμένω ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι και τους δύο, με τους Νταλγκλίς και Βεγκέρ να θέλουν τρίποντο για τους δικούς τους λόγους.   (OVER).


ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ..
Πολλά τα αμυντικά προβλήματα και για τους δύο. Αμβούργο και Στουτγάρδη τρώνε γκολ για πλάκα (11 και 13 αντίστοιχα στα τελευταία 6) και η επιλογή του over από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι καλύτερο.   (OVER).

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ..
Μπορεί η Άουγκσμπουργκ να παίζει την ύπαρξή της στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Πάμε με την ανώτερη ποιοτικά ομάδα αλλά και τη φόρμα, με το Αννόβερο να έχει μόλις μία ήττα σε 10 αγωνιστικές κι αυτή από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.   (1).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ..
Η Σάλκε έχασε από Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου και έδειξε ότι δεν μπορούσε φέτος να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα. Τώρα θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και θα κυνηγήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την απευθείας είσοδό της στους ομίλους του Champions league. Η Φράϊμπουργκ αδύναμη, δύσκολα θα αντισταθεί στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.   (2).

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ..
Μεγάλα τα αμυντικά προβλήματα της Μπλάκμπερν, η οποία έχει την χειρότερη άμυνα στην Πρέμιερσιπ, έχοντας μάλιστα δεχτεί 16 γκολ στα τελευταία 6 της παιχνίδια. Παράλληλα, επιθετικά τα πάει σχετικά καλά και απέναντι στην Άστον Βίλα, έχει τις δυνατότητες να σκοράρει. Over χωρίς πολλά λόγια.   (OVER).

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ..
Δείχνει ότι φορτσάρει η Νότιγχαμ για να γλυτώσει και πάλι τον υποβιβασμό, όπως έκανε άλλωστε και πέρσι. Με δύο συνεχόμενες νίκες οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα αλλά και το ενδιαφέρον να πάρουν το πολύτιμο διπλό, κόντρα σε μια αδιάφορη και αγωνιστικά πεσμένη ομάδα η οποία βολοδέρνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας.   (2).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ..
Ποντάρουμε στη φόρμα και το αήττητο της Μπράϊτον, η οποία μπορεί στα ίσια να πάρει με τη νίκη κόντρα στην Ντονκάστερ η οποία δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 9 παιχνίδια τους, είναι το μεγάλο φαβορί για το διπλό.   (2).

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ..
"Αέρας" πάει η Τσάρλτον για την εποστροφή της στην Τσάμπιονσιπ. Με τίποτα δεν μπορούν οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν απέναντι στους σημερινούς τους αντιπάλους, με την διαφορά δυναμικότητας να είναι τεράστια.   (2).

ΡΑΠΙΝΤ Β. - ΡΙΝΤ..
Ποντάρουμε στην ποιότητα της Ραπίντ, αλλά και την παράδοση που έχουν οι γηπεδούχοι κόντρα στην Ριντ με 10 νίκες στις τελευταίες 14 συναντήσεις τους. Η Ραπίντ άλλωστε θέλει να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , έχοντας την επόμενη εβδομάδα το μεγάλο ντέρμπι με την Σάλτσμπουργκ.   (1).

ΧΕΤΑΦΕ - ΜΑΛΑΓΑ..
Ρισκάρουμε και κρατάμε το διπλό της Μάλαγα. Σε αγωνιστική πτώση η Χετάφε, έχει και απουσίες, οπότε οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία και φέτος να κάνουν ότι και πέρσι (0-2).   (2).

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΙΛΑΝ..
Αγωνιστικά προβλήματα από τη μία και 11αδα πρωταθλήματος και ποιότητας από την άλλη. Φυσικά θα ποντάρουμε στο διπλό της Μίλαν, η οποία θέλει και μπορεί να πάρει το διπλό για να μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.   (2).

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ..
Στο Κλ. Βικελίδης ο Άρης υποδέχεται την Α.Ε.Κ. Οι γηπεδούχοι, μετά το παιχνίδι της Τούμπας, θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Η Ένωση, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 επί του Ο.Φ.Η. και μένοντας με 10 παίκτες, δέχτηκε την ισοφάριση, ενώ λίγο έλλειψε να χάσει το παιχνίδι στο φινάλε καθώς οι Κρητικοί πίεσαν ασφηκτικά. Δύσκολο παιχνίδι για να βγάλει άκρη κανείς, καθώς δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Α.Ε.Κ., όμως όπως και να 'χει οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Στοιχηματικά καλύτερη επιλογή το goal - goal.   (G-G).

ΝΑΝΣΙ - ΛΙΟΝ..
Ευκαρία για επιστροφή στις επιτυχίες έχει σήμερα η Λιόν, η οποία αντιμετωπίζει μια Νανσί σε κατακόρυφη πτώση. Σε καλή απόδοση το διπλό, το οποίο θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.   (2).

ΣεΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΕΒΙΑΝ..
Σούπερ η Σεντ Ετιέν, παρά το γεγονός ότι άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι με την Οσέρ. Παραμένει σε τροχιά Ευρώπης και κόντρα στην Εβιάν θέλει μόνο τη νίκη.   (1).

αυτά για σήμερα φιλαράκια μου........
αποφασίζετε και παίρνετε......
καλή επιτυχία!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: