Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η πρόταση της Πέμπτης απο τον Ισπανό !!!!!!!!!!!


Ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στο Europa league η σημερινή, με τις 8 αναμετρήσεις της φάσης των "16" να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά με τον πύχη φέτος να έχει ανέβει πολύ ψηλά. Μεγάλα ζευγάρια και σ' αυτή τη φάση, με τους αγώνες Ατλέτικο Μ. - Μπεσίκτας, Βαλένθια - Αϊντχόφεν, Τβέντε - Σάλκε και Μάντσεστερ Γ. - Μπιλμπάο να ξεχωρίζουν, ενώ ο μοναδικός εκπρόσωπος πλέον την χώρας μας Ολυμπιακός, να δίνει τη μάχη του κόντρα στη Μέταλιστ εκτός έδρας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλα τα παιχνίδια αναλυτικά.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ..
Χωρίς αμφιβολία οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα κόντρα στη Μπεσίκτας. Ο άσος βέβαια είναι χαμηλός και σε συνδυασμό με την αστάθεια της Ατλέτικο απαγορευτικός, όμως όπως και να 'χει οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί.   (1).

ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..
Πολύ διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Ρουμπίν Καζάν για τον Ολυμπιακό. Στοιχηματικά θεωρώ ότι καλύτερη επιλογή είναι το οver, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκολία στο σκοράρισμα και τους ερυθρόλευκους να είναι υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά για να απαντήσουν. Πιστεύω ότι ο Βαλβέρδε δεν θα δώσει εντολή για παθητικό παιχνίδι, αλλά αντιθέτως θα επιδιώξει να σκοράρει.   (OVER).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ..
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν οι Πορτογάλοι να απειλήσουν τη Σίτι. Η Σπόρτιγνκ έτσι κι αλλιώς δείχνει να μην είναι στα καλύτερά της και η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ομάδα του Μαντσίνι. Με ρίσκο το διπλό, αλλά έχει τον πρώτο λόγο.   (2).

ΤΒΕΝΤΕ - ΣΑΛΚΕ..
Τρελό παιχνίδι περιμένω να γίνει. Η Τβέντε με ψυχολογία στα ύψη μετά την εξάρα στην Αϊντχόφεν, δείχνει ικανή για όλα ή και για τίποτα. Η Σάλκε, μάλλον στα κάτω της, θα κυνηγήσει το γκολ.   (ΟVER).

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ..
Λαβύρινθος το παιχνίδι. Δεν βγάζεις άκρη με τους Ιταλούς που μάλλον έχασαν την φρεσκάδα τους, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού. Γέρνει το παιχνίδι προς τα αριστερά.   (1).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ..
Ξεκάθαρα πιστεύω ότι η Βαλένθια μπορεί να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Ολλανδοί, έφαγαν γερή σφαλιάρα από την Τβέντε το Σαββατοκύριακο και όπως και να 'χει αυτό θα τους επηρεάσει αρνητικά. Χαμηλός ο άσος αλλά καλό στήριγμα.   (1).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΙΛΜΠΑΟ..
Ιστορία θα προσπαθήσει να γράψει η Μπιλμπάο, προσπαθώντας να αφήσει εκτός θεσμού την Γιουνάϊτεντ. Δύσκολο βέβαια αλλά οι Βάσκοι θα κάνουν την προσπάθειά τους. Κρατάω το οver και περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, τόσο από τους γηπεδούχους που σίγουρα θα το κάνουν, όσο και απο τους φιλοξενούμενους.   (OVER).


ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. - ΑΝΝΟΒΕΡΟ..
Μακριά κι αγαπημένοι. Παντού μπορεί να πάει το παιχνίδι, καθώς κανείς από τους δύο δεν έχει μπέσα.

αυτά για σήμερα φιλαράκια......καλή επιτυχία οτι και αν διαλέξετε.....!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: