Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Διαγόρας - Δόξα Δράμας 0-1

Με μισάωρη καθυστέρηση ξεκίνησε το Διαγόρας - Δόξα Δράμας, επειδή οι Ροδίτες δεν έβρισκαν λεφτά για να πληρώσουν τους διαιτητές. Τη νίκη πήρε η Δόξα με 1-0, χάρη σε γκολ του Ν. Τσιμπλίδη στο 71', σε έναν αγώνα παρωδία.


Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της παρωδίας, γράφτηκε μία ακόμα τραγελαφική σελίδα. Σε έναν αγώνα που ούτως ή άλλως αποτελούσε "θέατρο του παραλόγου", καθώς ο Διαγόρας αγωνίστηκε κυρίως με παίκτες από την ομάδα νέων
και η Δόξα Δράμας είχε μόνο 12 παίκτες στην αποστολή, αυτό που συνέβη πριν την έναρξη του ματς ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ξεκίνησε με μισάωρη καθυστέρηση, λόγω του ότι ο τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Φυλής, Διαγόρας, δεν μπορούσε να βρει λεφτά ώστε να πληρώσει τους διαιτητές!
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν είχε να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Στο 31ο λεπτό η Δόξα είχε ένα (τυχερό) δοκάρι, μετά από σουτ του Κούμπρογλου και αφού η μπάλα κόντραρε και πήρε περίεργη τροχιά.

Το γκολ ήρθε στο 71', όταν ο Νίκος Τσιμπλίδης εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χειμωνέτου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Χειμωνέτος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Αυγενικού, Τομάζος (33' Κενενούνης), Μπαούρης (86' Mαλλιάκας), Πράγκος, Χατζηκοσμάς (80' Χατζηπέτρος), Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Tοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης, Καρακώστας, Κούμπρογλου (73' Τρελλόπουλος), Βέρτζος, Ρ. Τσιμπλίδης

Κίτρινες κάρτες: Κενενούνης, Σκόνδρας - Γελαδάρης, Ν. Τσιμπλίδης

Την Κυριακή (24/07), η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Καλλιθέας, ενώ ο Διαγόρας παίζει με το Λεβαδειακό στη Φυλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: