Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ένας Σαλονικιός στην Προσοτσάνη !!!!



Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο όσον αφορά στις μεταγραφές για παίκτες άνω των «είκοσι» ετών έβαλε…τελεία & παύλα η Προσοτσάνη με την απόκτηση του Γιώργου Κούτρα. Ο 22χρονος (08-11-1989) γεννημένος στη Θεσσαλονίκη ακραίος επιθετικός έκανε χθες προπόνηση στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας του ομάδας και αμέσως μετά τον περίμενε το συμβόλαιο που του πρότεινε η επιτροπή μεταγραφών των «κυανόλευκων»,
στο οποίο κι έβαλε αμέσως την υπογραφή του.
Για τον επόμενο χρόνο ο πρώην παίκτης του Εθνικού Πυλαίας, του Κεραυνού Κρηνίδων και της ΑΕ Πιερέων θα φοράει τη φανέλα με τον αετό στο στήθος, ισχυροποιώντας έτσι την Προσοτσάνη σε πολύ μεγάλο βαθμό εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος που αναμένεται να ξεκινήσει σε δύο μήνες από τώρα.
Πλέον οι λύσεις για το Γιάννη Οικονόμου στην επίθεση αυξάνονται όχι μόνο ποσοτικά αλλά κυρίως…ποιοτικά, καθώς ο σαλονικιός σπουδαστής του ΤΕΙ της Καβάλας τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν ανελλιπώς στον 1ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, βοηθώντας τις πρώην του ομάδες Κρηνίδες (2008-2010, 5ηθέση και στις δύο σεζόν), και ΑΕ Πιερέων (2010-2011, 3η θέση) να τερματίσουν ψηλά πέρα από κάθε προσδοκία.
  • Πλέον η Προσοτσάνη θα κινηθεί για μια-δύο περιπτώσει νεαρών παικτών, με τους υποψήφιους στόχους να περνούν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Οικονόμου από χθες μέσα από τις προπονήσεις.
  • Στο χθεσινό πρώτο οικογενειακό διπλό που διεξήχθη οι «μπλε» νίκησαν με γκολ των νεοφερμένων Ουζούνογλου και Ράδου τους «κίτρινους» με σκορ 2-1, με το τέρμα των ηττημένων να σημειώνει ο Κούτρας.
  • Το παρών λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν οι δύο τερματοφύλακες Πιτσακτσής και Καλαϊτζής Κυριάκος, όπως και ο Λάμπρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα μπορεί να συμμετέχει στις πρωινές προπονήσεις. Αντιθέτως, αδικαιολογήτως απών ήταν ο Πάνος, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από το τελευταίο δίμηνο της περασμένης σεζόν, παρότι διοίκηση και τεχνικός της Προσοτσάνης κάνανε προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς όμως αποτέλεσμα.
  • Με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται κι ο Κανάτας, μέχρι να φύγει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ και να βρει εκεί σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.
Με δεδομένη την απόφαση της ΕΠΣ Δράμας για διεξαγωγή του Super Cup το Σάββατο 27 ή την Κυριακή 28 Αυγούστου, η φιλική ρεβάνς μεταξύ Σουφλίου και Προσοτσάνης στο «Δημήτριος Μπακιρτζής» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.
πηγή ενημέρωσης : www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: