Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ουζούνογλου ο αντί…Ουζούνης!



OUZOUNOGLOUΤα επίθετά τους είναι ίδια ως προς τα πρώτα έξι γράμματα, η ηλικία που ο πρώην πλέον «κυανόλευκος» και νυν «μαυραετός» Ουζούνης  είχε υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την Προσοτσάνη (στα 20 του χρόνια το 2006), είναι με διαφορά ενός έτους η ίδια με το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Ουζούνογλου (στα 19 του χρόνια, γεν. 15-07-1992, στη φώτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας), παίζουν στη ίδια ακριβώς θέση (στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης), ενώ το πλέον εντυπωσιακό με τις συμπτώσεις είναι το γεγονός ότι
οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους με την Προσοτσάνη ακριβώς την ίδια μέρα (21-07-2006 ο Ουζούνης & 21-07-2011 ο Ουζούνογλου)… κι αν ο 2ος καταφέρει τα όσα πρόσφερε σε μια τετραετία ο προκάτοχός του, τότε η Προσοτσάνη θα έχει κάνει «διάνα» στην επιλογή της.
Το όλο παρασκήνιο της μεταγραφής του Ουζούνογλου από το Δοξάτο που μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν, είχε ξεκινήσει πριν ακόμα ο Ουζούνης αποχωρήσει για τη Δόξα Δράμας όντας ακόμα παίκτης της Προσοτσάνης καθώς οι τακτικοί επισκέπτες του site μας θα θυμούνται ότι είχε ανανεώσει με τους «κυανόλευκους» πολύ πριν δεχθεί την κρούση από πλευράς Σάμιου. Τον παίκτη τον είχε παρακολουθήσει πέρυσι ο Γιάννης Οικονόμου σε αρκετά παιχνίδια και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του παράλληλα με την παραμονή του Ουζούνη.
Η τροπή που πήρε η υπόθεση με τον Ουζούνη κατέστησε επιτακτική την απόκτηση του Γιώργου Ουζούνογλου (στη φωτό με τη φανέλα της νέας του ομάδας) και τη μεταγραφή του χειρίστηκε αποκλειστικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Ρούσσος, ο οποίος κι έκανε τις διαπραγματεύσεις με το δ.σ. του Δοξάτου και κυρίως τον πρόεδρο Γιώργο Βογιατζή. Κάποια στιγμή η μετακίνηση του παίκτη «κόλλησε» καθώς μπήκαν «σφήνα» άλλες δύο ομάδες που ήθελαν να εντάξουν στη δύναμή του το νεαρό άσσο, όμως η επιθυμία του Ουζούνογλου αλλά και του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος να έρθει στην Προσοτσάνη, όπως και το ότι οικονομικά η πρόταση των «κυανόλευκων» ήταν η πιο συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές σε βάθος χρόνου (ο παίκτης έρχεται με μεταγραφή ενός έτους με την όψιον αγοράς να την έχει η Προσοτσάνη με τη λήξη της συμφωνίας), ήταν ισχυρά στοιχεία για να «ντύσουν» τον 19χρονο ακραίο επιθετικό στα «κυανόλευκα».
  • Στα πλαίσια της μετακίνησης του Ουζούνογλου στην Προσοτσάνη, «κλείστηκε» φιλικό προετοιμασίας για την 6 Αυγούστου στο Δοξάτο, καθώς η ημερομηνία ήταν κενή μετά την αδυναμία του Αετού Ορφανού (ομάδα του Κώστα Βακιρτζή) να φιλοξενήσει τους «κυανόλευκους»
  • πηγή ενημέρωσης : www.prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: